Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak my mogli byśmy zrobić wszystko sami to ja wiem, że ten dom byłby najlepszy na świecie, ale nie na wszystko jest czas. Ale jak się wk..ę to kupie płyty i zrobimy zamiast tynków. Ivy nie pamiętam ile mi mówiła u nas normalnie to 11 zł/m za robotę ( taniej nie znalazłam), sporo to 13

u nas 27 cementowo- wapienne i 30 gipsowe twarde...robota+ materiał na gotowo pod malowanie

dużo tez będziemy robić sami, ale czasu nie ma na wszystko , ale tez za tynki, wylewki bym się nie zabierała

Justyna, dziękuję za wymiary.

Tosia, ja mam tak samo z hydraulikiem, zaciskam zęby żeby mu nie powiedzieć by się nie pojawiał. Za 2 tygodnie wchodzą jednak tynkarze. Jeśli jednak nie przyjdzie w czwartek to powiem mu co myślę, bo miał się pojawić 1 lipca i nie obchodzą mnie obsuwy na innych budowach

Hej dziewczyny:bye:

Podczytuję Was cały dzień z przerwami, ale nie maiłam czasu pisać, w pracy zapierdziel a po południu wymyśliłam sobie gołąbk;)i, bo Ania sama siedzi w domu to myślę podgrzeje sobie i obiad gotowy:), ale się na wku... jednak robota gołąbków z młodej kapusty to masakra, niby fajna, mięciutka ale tak się rozpiep.. no ale dobra cały gar zrobiony to w końcu sobie siadłam;), o czym tam znowu rozprawiacie?

Tosia daj jeszcze szansę tym fachowcom, może akurat nie lubi odbierać telefonów, a będzie dobrze robił tynki, mąż jak mówisz ma wolne to go dopilnuje, a Ty pomożesz:rolleyes:, bo podejrzewam że jak dobra ekipa to tak szybko teraz nie znajdziesz, nie ma szans moim zdaniem, nie żebym Cię chciała wkurzać, przecież wiesz:rolleyes:

a tam brak profesjonalizmu :o to jest zwyczajny brak kultury! :mad:

Justka jak jest u nas? u nas przy zabudowie 80 cm mamy podwieszenie 100, a przy normalnych szafkach chyba 60 cm, ale nie mam miarki :o nadal :mad:

Kupiłam dziś dwie doniczki LB :wiggle:

CHodziło mi o to, że jeśli właściciel nie oddzwania do klienta to nie traktuje poważnie swojej firmy ;)

Te doniczki to od Pasi? Śliczniutkie :rolleyes:

Tosia u nas ceny chyba ok 25zł.m. Dziewczyny mają rację, dobrej nowej ekipy nie znajdziesz :( Nasi polecani terminy mają juz na wiosnę 2014 :o

Ana :hug: też myślałam ostatnio ogołąbkach i na tym się skończyło :D

My właśnie mimo późnej pory jesteśmy po degustacji gołąbków:rolleyes: usłyszałam najlepszy komplement jaki mogłam ostatnio usłyszeć od mojej Ani: "mamo te gołąbki są takie same jak babci", dodam że babcia jest mistrzynią gołąbków, a Ania je uwielbia:cool:

Ale jestem skromna, cioo?:lol2: