Nesska 08.07.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Właśnie z czasem jest najgorzej, już dawno moglibyśmy się wprowadzić tylko, że m nie ma czasu działać na budowie no niestety nie rozdwoi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.07.2013 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Nesska a czego pilnie wam brakuje żeby się przeprowadzić? bo wiesz jak się mieszka to trochę inaczej jest, niby przyzwyczajasz się do prowizorki ale też ona doskwiera i motywuje do działania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 08.07.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Nessko też byłam i obejrzałam,piękna kuchnia w moim stylu:rolleyes: coś takiego mi się marzy:cool:Moja kuzynka ma dużo mniej zrobione ,na dole tylko kuchnie,na górze łazienkę i pokoje i mieszka:) nawet nie ma jeszcze ciepła (czeka na gaz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.07.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Jak my mogli byśmy zrobić wszystko sami to ja wiem, że ten dom byłby najlepszy na świecie, ale nie na wszystko jest czas. Ale jak się wk..ę to kupie płyty i zrobimy zamiast tynków. Ivy nie pamiętam ile mi mówiła u nas normalnie to 11 zł/m za robotę ( taniej nie znalazłam), sporo to 13 u nas 27 cementowo- wapienne i 30 gipsowe twarde...robota+ materiał na gotowo pod malowanie dużo tez będziemy robić sami, ale czasu nie ma na wszystko , ale tez za tynki, wylewki bym się nie zabierała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 08.07.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Justyna, dziękuję za wymiary.Tosia, ja mam tak samo z hydraulikiem, zaciskam zęby żeby mu nie powiedzieć by się nie pojawiał. Za 2 tygodnie wchodzą jednak tynkarze. Jeśli jednak nie przyjdzie w czwartek to powiem mu co myślę, bo miał się pojawić 1 lipca i nie obchodzą mnie obsuwy na innych budowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 08.07.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Hej dziewczyny:bye: Podczytuję Was cały dzień z przerwami, ale nie maiłam czasu pisać, w pracy zapierdziel a po południu wymyśliłam sobie gołąbk;)i, bo Ania sama siedzi w domu to myślę podgrzeje sobie i obiad gotowy:), ale się na wku... jednak robota gołąbków z młodej kapusty to masakra, niby fajna, mięciutka ale tak się rozpiep.. no ale dobra cały gar zrobiony to w końcu sobie siadłam;), o czym tam znowu rozprawiacie? Tosia daj jeszcze szansę tym fachowcom, może akurat nie lubi odbierać telefonów, a będzie dobrze robił tynki, mąż jak mówisz ma wolne to go dopilnuje, a Ty pomożesz:rolleyes:, bo podejrzewam że jak dobra ekipa to tak szybko teraz nie znajdziesz, nie ma szans moim zdaniem, nie żebym Cię chciała wkurzać, przecież wiesz:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.07.2013 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 podziwiam ja gołąbków nie robię, ale jem z chęcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 08.07.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Tosia no coś Ty? taka strasznie zła jesteś? będzie dobrze, Tosiaczku no nie idź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 08.07.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Justyna no coś Ty nie robisz? przecież to nic trudnego, jeśli kapusta się nie rozp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 08.07.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 papa ja również się żegnam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.07.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Justyna no coś Ty nie robisz? przecież to nic trudnego, jeśli kapusta się nie rozp... ja nie robię bo mój. P nie je kapusty wiec dla mnie samej mi się nie chce..ale zjadła bym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 08.07.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Tosia a ile razy dzwoniłaś? no wiem, że nie zmusisz, ale ja też jak już bardzo musiałam wziąć jakąś epkipę /np. fliziarzy/ i nie uśmiechało mi się stać nad nimi to i tak ich wzięłam i stałam nad młotkami non stop:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 08.07.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Oj widzę, że dziś coś ciężki dzień, pa dziewczyny śpijcie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 08.07.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Tosiu, a może zadzwońcie z jakiegoś nieznanego dla nich numeru, by sprawdzić czy od nikogo nie odbierają, czy Was unikają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 08.07.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 a tam brak profesjonalizmu to jest zwyczajny brak kultury! Justka jak jest u nas? u nas przy zabudowie 80 cm mamy podwieszenie 100, a przy normalnych szafkach chyba 60 cm, ale nie mam miarki nadal Kupiłam dziś dwie doniczki LB CHodziło mi o to, że jeśli właściciel nie oddzwania do klienta to nie traktuje poważnie swojej firmy Te doniczki to od Pasi? Śliczniutkie Tosia u nas ceny chyba ok 25zł.m. Dziewczyny mają rację, dobrej nowej ekipy nie znajdziesz Nasi polecani terminy mają juz na wiosnę 2014 Ana też myślałam ostatnio ogołąbkach i na tym się skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 08.07.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 My właśnie mimo późnej pory jesteśmy po degustacji gołąbków:rolleyes: usłyszałam najlepszy komplement jaki mogłam ostatnio usłyszeć od mojej Ani: "mamo te gołąbki są takie same jak babci", dodam że babcia jest mistrzynią gołąbków, a Ania je uwielbia:cool: Ale jestem skromna, cioo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 08.07.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Ana Fiu-fiu, szalejsz w tej kuchni Gratuluję takiego uznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 08.07.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 A dziękuję bardzo, od czasu do czasu można:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 09.07.2013 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Dzień dobry Venuska!!! Słyszałam, że wykupiłaś mi ostatnie szare doniczki LB od PAsi:P:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 09.07.2013 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Helloł Venus Tosiu super że zdecydowałaś się na nowa firmę no i że jest szansa na letnie tynki:) negocjuj dziewczyno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts