Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Dziewczyny nam do wprowadzenia brakuje parkietu (m się już za niego wziął jak długo mu zejdzie nie wiem) i blatu w kuchni. No i przynajmniej z jedna garderoba by nam się przydała :o Niby moglibyśmy już tam mieszkać ale ja nie mam ciśnienia, więc do takiego bałaganu się nie przeprowadzę :no:

Venuska przypomnij proszę gdzie kupowałaś karnisze :)

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Helloł :hug: uciekam za chwilę na panel dyskusjny więc tak na szybcika

Tosiu trzymam kciuki :hug:

Ajwi, Ana no właśnie ta kapusta :mad: Ajwi mam gdzieś przepis na gołąbki bez kapusty ale z pekińską w środku bardzo dobre :yes:

Magdziu :D to ja taka chulira jestem, ale nie wiem czy to był taki strzał w 10 :o chcesz odkupić? :D

Lądek Zdrój hej :hug:

Kupiłam kilka dużych drzew:- klona pospolitego 'Crimson Sentry', - tulipanowca, -jabłoń ozdobną 'Royalty', -jarząba szwedzkiego, -klona 'esk sunset'- klona 'Drummondii', -klona z takimi śmiesznymi pofalowanymi liśćmi, ale nie wiem co to za odmiana, muszę poszperać, buka 'Purpurea Tricolor' Z krzewów wierzbę 'Crispa', kielichowca wonnego, hortensję dębolistną, laurowiśnię ( w sumie zapomniałam, że już jedną mam, ale jest tak ładna, że będą dwie:D ), mahonię i jeszcze perowskią i przywarkę japońską :D

Wow! Ale wyszukane to wszystko. W jednym miejscu to kupiłaś? Gdzie?

Ja też nie mam nasadzonych roślin tylko wszystkie poustawiane na tarasie czekaja sobie cierpliwie. Na szczęście już niedługo. Myślę ok. 1 tydzień... :) Dawaj focię. Tosia - nie bądź taka... :rolleyes:

dobra dziewuchy, przyszłam po wsparcie.

znokautowali mi dziś samochód - kierowniczka cała, ale z czworokołowca niewiele zostało.

potem ukradli portfel - ikeo nienawidzę cię. jeszcze bardziej zaś twoich klientow

a teraz mój sąsiad słucha ch... muzyki na pełen regulator.

stary w emiratach. narzekam do ściany.

nosz niech mnie ktoś kuxwa przytuli.

(z dobrych rzeczy - po wielu miesiącach poszukiwań znalazlam dzis idealny wieszak na ręcznik. i jest akcent muratorowo-budowlany, nie będzie zjebki za off-topa)

babiszcze wjechało mi w tył na światłach, a ja na dobicie w tego przede mną. ona winna, ale to mi smarta zrobili z pojazdu - ja nie mam przodu i nie mam tyłu. mój bolid sam już nie odjechał ;\

kasy skubnęli niedużo, kilka stówek - oby się komuś faktycznie przydały. ale nie sądziłam, że z zastrzeganiem kart wszelakich tyle babraniny. to samo dokumenty. no i torebka przecięta - nie mam złudzeń, że z premedytacją.