Nesska 09.07.2013 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Dziewczyny nam do wprowadzenia brakuje parkietu (m się już za niego wziął jak długo mu zejdzie nie wiem) i blatu w kuchni. No i przynajmniej z jedna garderoba by nam się przydała Niby moglibyśmy już tam mieszkać ale ja nie mam ciśnienia, więc do takiego bałaganu się nie przeprowadzę Venuska przypomnij proszę gdzie kupowałaś karnisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.07.2013 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Helloł uciekam za chwilę na panel dyskusjny więc tak na szybcika Tosiu trzymam kciuki Ajwi, Ana no właśnie ta kapusta Ajwi mam gdzieś przepis na gołąbki bez kapusty ale z pekińską w środku bardzo dobre Magdziu to ja taka chulira jestem, ale nie wiem czy to był taki strzał w 10 chcesz odkupić? Lądek Zdrój hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.07.2013 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Nesska karnix.pl Aspen zakończenie Bella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 09.07.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Justyś a jaką masz średnicę? Ty masz podwójny czy pojedynczy? Zadowolona jesteś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.07.2013 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 (edytowane) średnica 19 mm, pojedynczy jestem zadowolona Edytowane 9 Lipca 2013 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.07.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 helloł co dzić takie pustki, ja się już odrobiłam i mogę pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.07.2013 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 tia wymyśliła. a ja mam piekło i ludzie nie odbierają telefonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.07.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 nie odbierają bo się byczą na słońcu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.07.2013 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 eh eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.07.2013 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Pokaż Tosia co kupiłaś...? Bo ja też zaraz będę nasadzała swoją rabatkę to jestem rządna takich obrazków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 09.07.2013 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Tosia pokaż co kupiłaś?? Apropos tynków jeszcze, to przy jakiej temp. plusowej można je już kłaść?? tzn po zimie?? I ile trzeba czekać żeby one wyschły?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 09.07.2013 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Tosia ile tego jaką Ty masz działkę?? Ps. te nazwy i tak mi nic nie mówią Jeśli chodzi o rośliny to ja tylko po obrazkach rozpoznaję :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 09.07.2013 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 hejka Ja cały dzień w ogrodzie,plewiłam i sadziłam:D Tośka toś mi ciśnienie podniosła:) tego klona 'esk sunset' must have:eek: mam ich parę ale o tego istnieniu nawet nie wiedziałam:eek: CUDO!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.07.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Kupiłam kilka dużych drzew:- klona pospolitego 'Crimson Sentry', - tulipanowca, -jabłoń ozdobną 'Royalty', -jarząba szwedzkiego, -klona 'esk sunset'- klona 'Drummondii', -klona z takimi śmiesznymi pofalowanymi liśćmi, ale nie wiem co to za odmiana, muszę poszperać, buka 'Purpurea Tricolor' Z krzewów wierzbę 'Crispa', kielichowca wonnego, hortensję dębolistną, laurowiśnię ( w sumie zapomniałam, że już jedną mam, ale jest tak ładna, że będą dwie:D ), mahonię i jeszcze perowskią i przywarkę japońską Wow! Ale wyszukane to wszystko. W jednym miejscu to kupiłaś? Gdzie? Ja też nie mam nasadzonych roślin tylko wszystkie poustawiane na tarasie czekaja sobie cierpliwie. Na szczęście już niedługo. Myślę ok. 1 tydzień... Dawaj focię. Tosia - nie bądź taka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.07.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Ida2 ja mam taką malutką działeczkę- 2 ha :lol2: Teraz czekam na pozwolenie, żeby wykopać oczko wodne- 30 arów :lol2: No i drzewa też muszą być w wersji max bo innych widać nie będzie az seeee sprawdziłam ile to jest m2 w Wikipedii bo mi coś nie pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 09.07.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Tośka spadłam z krzesła :jawdrop: Z tymi drzewkami to rzeczywiście skromniutko :lol2: A w tym oczku to będą jakieś pstrągi?? W sumie to wpadłabym kiedyś na małe conieco z grilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 09.07.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 dobra dziewuchy, przyszłam po wsparcie.znokautowali mi dziś samochód - kierowniczka cała, ale z czworokołowca niewiele zostało.potem ukradli portfel - ikeo nienawidzę cię. jeszcze bardziej zaś twoich klientowa teraz mój sąsiad słucha ch... muzyki na pełen regulator.stary w emiratach. narzekam do ściany. nosz niech mnie ktoś kuxwa przytuli. (z dobrych rzeczy - po wielu miesiącach poszukiwań znalazlam dzis idealny wieszak na ręcznik. i jest akcent muratorowo-budowlany, nie będzie zjebki za off-topa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 09.07.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 babiszcze wjechało mi w tył na światłach, a ja na dobicie w tego przede mną. ona winna, ale to mi smarta zrobili z pojazdu - ja nie mam przodu i nie mam tyłu. mój bolid sam już nie odjechał ;\kasy skubnęli niedużo, kilka stówek - oby się komuś faktycznie przydały. ale nie sądziłam, że z zastrzeganiem kart wszelakich tyle babraniny. to samo dokumenty. no i torebka przecięta - nie mam złudzeń, że z premedytacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.07.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Oł szit! DUŚ - no o taką kumulację nieszczęść w jeden dzień to raczej trudno (możesz chyba czuć się wyróżniona ). Ale faktycznie przytulas Ci się należy jak nic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 10.07.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 o matko Duś współczuję bardzo :hug::hug: Autka szkoda i kasy też ALe najwięcej zachodu to teraz z wyrabianiem dokumetów Jak już ktoś kradnie z premedytacją (bo na kasę liczy) to niech chociaż dokumenty podrzuci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts