Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej dziewczyny:wiggle:

Ja do szaszłyków dadaje jeszcze papryczkę, cukinie i pieczarki, można zrobić wegetariańskie i wtedy bez fileta i są pyszne, a sałatka to może roszpunkowa bo ona zawsze mi się sprawdza na grillu:rolleyes: A jak lubicie mięsko no to karkóweczka z grilla pychotka;) Do sałataki greckiej to tzatziki i masz bez koperku:)

Justyna a jak robisz pesto?

Edytowane przez anakris

Venuska na imprę do mięska to Ci polecam: dwa bieluchy,sól, 4 kiszone ogóry w kostkę pokrojone, 2 ząbki czosnku wyciśnięte i duuużo koperku. Mieszasz razem i gotowe. Ty czochowa jesteś to powinno smakować. U mnie goście prawie że michę wylizują :)

Koza,

A koper musi być, bo mnie od kopru odrzuca... gafa.gif

Reni,

Ja raz kupiłam koralik Pandory na allegro, wyglądał bardzo autentycznie nawet "na żywo" dopóki nie porównałam z oryginałem koleżanki kupionym w salonie...

otóż to ;)

To samo np z kosmetykami, cienie Mac - super okazja, a potem się okazuję że takiej palety Mac wogóle nie miał w ofercie.

DLa Turków nie ma rzeczy niemożliwych :lol2: :lol2: :lol2:

Ana pomyślę, ale w piątek pracujemy do 15.30, 16.30 będziemy w domu bo na 19 goście. Ja w tym czasie muszę wszystko przygotować a mąż wysprzątać na błysk (zmyć podłogę), w czwartek pewnie sprzątniemy większość.

Ja od wczoraj gram w The Sims Średniowiecze wiec jestem zajęta wieczorem :rotfl: wczoraj się wkurwiłam bo moja simka ma fatalną cechę wyuzdana :cool: no i wybrałam jej jakiegoś Księcia żeby się zbarabanili a ona (Monarchini) zaciążyła i służba ją wykpiła :mad: ja to mam problemy :rotfl:

wszystko pozgłaszałam, monitoringi przejrzane, ale czort jeden wie czy coś tam się kwalifikuje- żadnych jednoznacznych ujęć nie było. a wiecie, ja nic nie kupowałam, robiłam za kierowcę, więc nie mam pojęcia czy to jeszcze "w" czy już na parkingu. a na parkingu to już niewiele widać. w każdym razie policji przekażą, kolejne kroki należą do nich.

niech się dzieje... w każdym razie bank nie odnotował żadnych transakcji na moim koncie przed zastrzeżeniem kart, więc chyba skończy się po prostu na kłopocie.

w każdym razie dzisiejszy dzień jest już o niebo lepszy. stary przebukował lot na poranny, więc rano obudził mnie zapach świeżych bułeczek. na pocieszenie postanowiłam nie iść do pracy i przez 2 godziny jeździłam na rolkach, potem plażowałam. jak się odpiaszczymy to ruszamy coś zjeść, dzień dziecka więc na mieście. na wieczór zaplanowany trening, a potem kino. zdecydowanie uwaga została odwrócona i krąży dziś wkoło przyjemnych spraw :)