ivy17 10.07.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 (edytowane) K 1) główne : szaszłyki w piekarniki - boczek, kiełba, cebula, papryka, pierś z kurczaka ja robiłam jeszcze TEmega proste ( dawałam po jednym zwykłym+ten żółty) a masz dwukolorowe danie:cool: Edytowane 10 Lipca 2013 przez ivy17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.07.2013 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 niegłupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 10.07.2013 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 (edytowane) Hej dziewczyny:wiggle: Ja do szaszłyków dadaje jeszcze papryczkę, cukinie i pieczarki, można zrobić wegetariańskie i wtedy bez fileta i są pyszne, a sałatka to może roszpunkowa bo ona zawsze mi się sprawdza na grillu:rolleyes: A jak lubicie mięsko no to karkóweczka z grilla pychotka;) Do sałataki greckiej to tzatziki i masz bez koperku:) Justyna a jak robisz pesto? Edytowane 10 Lipca 2013 przez anakris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.07.2013 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 listki bazylii wrzucam w taki blenderowy siekacz (jak nie masz może być miska i ręczny blender), wrzucam 2-3 ząbki czosnku, starty ser grana padano, sporo oliwy z oliwek, sól, pieprz i pestki słonecznika pyyyyyyyyyyyycha Ana grill odpada, nie będzie pogody, muszę gotować w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.07.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 weekend deszczowy ma być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 10.07.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Reni ja się na Pandorze nie znam, bo nie kupuję Jeśli jest wygrawerowany napis Pandory to chyba OK Możesz wysłać zapytanie jeszcze czy to orginał? Pisałam o tych podróbach bo wielu sprzedawców oszukuje CO innego na fotce a co innego wysyłają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 10.07.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Dzisiaj robię Justyna myślałam, że tradycyjny grill, ale w piekarniku też ok, a tą sałatkę roszpunkową z gruszką i kurczakiem znasz? u mnie zniknęła w 15minut;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.07.2013 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Ana nie zapodaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 10.07.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 To jest ta od Anetki, chyba 3-4 strona, jak nie znajdziesz to daj znać, pyszna:rolleyes: Jeśli chodzi o wrapy to mi się sprawdziły z łososiem, serkiem Almette z pieprzem i kiełkami rzodkiewki, też zniknęły szybciutko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.07.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Pisałam o tych podróbach bo wielu sprzedawców oszukuje CO innego na fotce a co innego wysyłają a na takie oszustwo to nie ma się wpływu, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 10.07.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?185668-Aneta-dom-inspiracje-i-takie-tam-reaktywacja/page3 to jest ta z roszponką od Tosiaczka, ja zamiast pestek dyni dałam pestki słonecznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.07.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Venuska na imprę do mięska to Ci polecam: dwa bieluchy,sól, 4 kiszone ogóry w kostkę pokrojone, 2 ząbki czosnku wyciśnięte i duuużo koperku. Mieszasz razem i gotowe. Ty czochowa jesteś to powinno smakować. U mnie goście prawie że michę wylizują Koza, A koper musi być, bo mnie od kopru odrzuca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.07.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 ida rzuciłbyś okiem http://allegro.pl/pandora-charms-nr-791052cz-biale-pave-n-e-w-i3384682061.html Reni, Ja raz kupiłam koralik Pandory na allegro, wyglądał bardzo autentycznie nawet "na żywo" dopóki nie porównałam z oryginałem koleżanki kupionym w salonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.07.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Reni, Ja raz kupiłam koralik Pandory na allegro, wyglądał bardzo autentycznie nawet "na żywo" dopóki nie porównałam z oryginałem koleżanki kupionym w salonie... czyli jednak, a czym się różnił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.07.2013 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 jakimś czymś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.07.2013 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Ana paczałam tę sałatkę, ale sporo rzeczy nie mam a na jeden raz nie będę kupować ale dzięki postanowiłam wrapy zastąpić Moniową tartą ze szpinakiem, pomidorkami i maskarpońcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 10.07.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Justyna jak chcesz:P, mnie też się wydawało że dużo tych składników, ale ja rozmarynu nie dałam , a żurawina jest naprawdę tania, 1 gruszka, filet i tak pewnie kupujesz, oliwa, musztarda, słonecznik, naprawdę nie jest skomplikowana a pyszna, mniam:rolleyes: Z tartą dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 10.07.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Reni, Ja raz kupiłam koralik Pandory na allegro, wyglądał bardzo autentycznie nawet "na żywo" dopóki nie porównałam z oryginałem koleżanki kupionym w salonie... otóż to To samo np z kosmetykami, cienie Mac - super okazja, a potem się okazuję że takiej palety Mac wogóle nie miał w ofercie. DLa Turków nie ma rzeczy niemożliwych :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.07.2013 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Ana pomyślę, ale w piątek pracujemy do 15.30, 16.30 będziemy w domu bo na 19 goście. Ja w tym czasie muszę wszystko przygotować a mąż wysprzątać na błysk (zmyć podłogę), w czwartek pewnie sprzątniemy większość. Ja od wczoraj gram w The Sims Średniowiecze wiec jestem zajęta wieczorem wczoraj się wkurwiłam bo moja simka ma fatalną cechę wyuzdana no i wybrałam jej jakiegoś Księcia żeby się zbarabanili a ona (Monarchini) zaciążyła i służba ją wykpiła ja to mam problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 10.07.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 wszystko pozgłaszałam, monitoringi przejrzane, ale czort jeden wie czy coś tam się kwalifikuje- żadnych jednoznacznych ujęć nie było. a wiecie, ja nic nie kupowałam, robiłam za kierowcę, więc nie mam pojęcia czy to jeszcze "w" czy już na parkingu. a na parkingu to już niewiele widać. w każdym razie policji przekażą, kolejne kroki należą do nich. niech się dzieje... w każdym razie bank nie odnotował żadnych transakcji na moim koncie przed zastrzeżeniem kart, więc chyba skończy się po prostu na kłopocie. w każdym razie dzisiejszy dzień jest już o niebo lepszy. stary przebukował lot na poranny, więc rano obudził mnie zapach świeżych bułeczek. na pocieszenie postanowiłam nie iść do pracy i przez 2 godziny jeździłam na rolkach, potem plażowałam. jak się odpiaszczymy to ruszamy coś zjeść, dzień dziecka więc na mieście. na wieczór zaplanowany trening, a potem kino. zdecydowanie uwaga została odwrócona i krąży dziś wkoło przyjemnych spraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts