ida2 10.07.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Ja od wczoraj gram w The Sims Średniowiecze wiec jestem zajęta wieczorem jakie Simsy :mad::mad: Za ćwiczenia Paniusia miała sie wziąść!!! Duś Twój pech przeszedł do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.07.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Minęło jednak kilka dni i mąż kartę znalazł. Była w garderobie: po powrocie z imprezy wyjął ją z kieszeni spodni, położył na półce, zdjął t-shirt, położył na kartę i poszedł spać . I tak wniosek z tego, że piwo nie popłaca Bo z imprezki to nie wrócił raczej po kefirku Ilonka mam identycznie, jak jadę nastawiona na zakupy to wracam z pustymi rękami A jak m się wybiera po spodnie/buty i NIC mu się nie podoba to akurat ja znajduję fajne rzeczy na mnie:rolleyes: A z tego wniosek, że częściej trzeba męża na zakupy brać Sałatka na grilla (jedna z moich podstawowych, szybkich): surowy kalafior podrobiony w różyczki, zalany sosem czosnkowym: śmietana, majonez, czosnek, koperek) i wymieszany Na szybko (bo ja to tylko takie ogarniam ) i kolorowo mogę jeszcze polecić: Sałatka z arbuza: arbuz (ja drążę taką specjanlą łyżeczką kuleczki, ale może być też normalnie pokrojony w kostki) + ser feta w kostkach + skropione sokiem z cytryny Pomidory pod pierzynką: pomidory pokrojone w kostkę na płaskiej misce, a na to warstwa serka (feta zmiksowana ze śmietaną/jogurtem i czosnkiem), delikatnie posypane koperkiem. Przystawka z mango: Podłużne kawałki mango owinięte plasterkami szynki parmeńskiej. Chociaż nie wiem Venuska co Ci do tego Twojego menu jeszcze brakuje? Masz przecież full wypas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 10.07.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 A z tego wniosek, że częściej trzeba męża na zakupy brać mąż prawie zawsze ze mną jeździ Asiu, Ty wklejałas ostatnio linka na chłodnika z ogórków?? Nie zapisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.07.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 wiecie co, tylko do południa cieszyłam się z ogrodzenia ale już nie, dostałam wyceny na bramę:bash:, sama brama 6 tys a jeszcze napęd do niej jakieś 1500 czyli 7500 klocka a gdzie reszta:o:o:o:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 10.07.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Ana pomyślę, ale w piątek pracujemy do 15.30, 16.30 będziemy w domu bo na 19 goście. Ja w tym czasie muszę wszystko przygotować a mąż wysprzątać na błysk (zmyć podłogę), w czwartek pewnie sprzątniemy większość. Ja od wczoraj gram w The Sims Średniowiecze wiec jestem zajęta wieczorem wczoraj się wkurwiłam bo moja simka ma fatalną cechę wyuzdana no i wybrałam jej jakiegoś Księcia żeby się zbarabanili a ona (Monarchini) zaciążyła i służba ją wykpiła ja to mam problemy Justyna ja miałam dwie godziny na 3 sałatki, koreczki, dwa rodzaje wrapów, mini kanapeczki, a to wszystko ogarnęłam:o, ale skakałam, dosłownie latałam po kuchni, tak więc możliwość jest, jak się chce oczywiście i goście docenią Co do simsów to ja nie w temacie, z moją córką byś mogła pogadać, nie zapomnę jakie mięliśmy miny z moim m jak Ania stwierdziała, że na robi jakąś rodzinę i ich wysiedla, żeby móc przejąć majątek, albo że opieka społeczna zabiera tej rodzinie dzieci, masakra zaczęliśmy się zastanawiać czy to był dobry pomysł z tymi Simami, ale porozmawialiśmy z nią i myślę, że poskutkowało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.07.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 mąż prawie zawsze ze mną jeździ Asiu, Ty wklejałas ostatnio linka na chłodnika z ogórków?? Nie zapisałam No ale to ma jeździć, żeby jemu coś kupić Ło! no linka to ja sama też nie pamiętam, ale na szczęście (przezorny zawsze ubezpieczony ) przepisa przepisałam, to go tutaj teraz wklejam: 3 duże zielone, świeże ogórki 700 ml jogurtu greckiego (może być naturalny) 3-4 ząbki czosnku 1 pęczek szczypiorku 1 łyżeczka soli 3 łyżki oliwy garść orzechów włoskich garść świeżej mięty 3/4 szklanki wody (schłodzonej) gałązka mięty do przybrania 1.Ogórki ścieram na tarce na dużym oczku. Dodaję sól i mieszam a następnie odstawiam na 15 minut. 2. Starte ogórki przekładam do dużej miski, dodaję jogurt, starty czosnek, miętę, pokrojony szczypiorek i oliwę. Mieszam i wkładam do lodówki na 1 godzinę. Prażę orzechy włoskie na patelni. 3. Po wyjęciu z lodówki sprawdzam smak chłodnika, jeżeli jest za gęsty dodaję schłodzonej wody i mieszam. W razie potrzeby solę lub dodaję pieprzu. Konstystencja jest podobna do kremu. Posypuję prażonymi orzechami i przybieram liśćmi mięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.07.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 (edytowane) czyli jednak, a czym się różnił? Ja kupiłam sześcian ze złotym serduszkiem - różniły się polerka i kolorem "złota" Reni, Podobno 30% zniżki są w Pandorze. Zamów przez internet. Edytowane 10 Lipca 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 10.07.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Duś tak w ogóle to współczuję wczorajszych zajść, ja nienawidzę złodziei, nam w tamtym roku okradli magazyny w pracy /dodam, że to moja prywatna firma/, mięliśmy monitoring i policja nic nie zrobiła, spytali się tylko mnie czy kogoś poznaję, na policji spędziłam 4 godziny w nocy, momo że prosiłam że córka sama w domu, w koło zadawali te same pytania, dodam że nas okradli nie nocą ale jak już było dość jasno, nad ranem, na bezczelnego przerzucali towar przez ogrodzenie:bash: Dobrze, że u Ciebie nie było już większych strat, a autko penie ubezpieczone, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 10.07.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 ooo ASia dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.07.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 +wiecie co, tylko do południa cieszyłam się z ogrodzenia ale już nie, dostałam wyceny na bramę:bash:, sama brama 6 tys a jeszcze napęd do niej jakieś 1500 czyli 7500 klocka a gdzie reszta:o:o:o:o może jakaś inna wersja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.07.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 raczej nie, ja jak sobie coś wybiorę to nie ma bata, albo takie albo żadne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.07.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 raczej nie, ja jak sobie coś wybiorę to nie ma bata, albo takie albo żadne trzeba szukać tańszego wykonawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.07.2013 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Reni no a myślałaś że ile ta brama i napęd wyniesie? napęd w cenie normalnej, nie najdroższej. Brama już na bogato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.07.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 tylko kurcze wiesz jak czasami jest z tymi tańszymi, już tanich miałam od balustrad, do dziś mój maż przykręca bo trzymają się na słowo, czasami lepiej zapłacic i miec spokój a brama jednak częsciej uzywana niż balkony, no nic na razie czekam na wyceny od innych, bardzo taniej opcji tez nie wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.07.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Reni no a myślałaś że ile ta brama i napęd wyniesie? napęd w cenie normalnej, nie najdroższej. Brama już na bogato hmm no około 4 tyś za bramę, tak napęd chyba w normalnej cenie od 1000 sie zaczynają, dzięki bogu brama nie ciężka na bogato, właśnie skromna moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.07.2013 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Pisałam o cenie że na bogato. Ja ostatnio jak patrzyłam na napędy to takie w granicach 1300 były najtańsze, za bramę drogo, ale to pewnie malowane proszkowo + ocynk czy bez? Spytaj jaki rabat mogą zaproponować, bo płacisz gotówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.07.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 a o cenie:) brama ze stali nierdzewnej, ale ocynk wcale duzo taniej nie wychodzi około 4 tys właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.07.2013 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 mhm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.07.2013 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Reni, znam ten ból. Ja też jak już coś wybiorę, to potem płaczę przy wycenie, ale wyjścia nie ma, bo nie lubię kompromisów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.07.2013 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 ja też na szczęście mam czas żeby szukać okazji cenowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts