Ola.U 10.07.2013 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Duśku,przytulam :hug: Reni,a propo napędów to Cię nie pocieszę .Te w granicach 1000-1500zł. to są do bramy ,która się przesuwa po prowadnicy (prowadnica umieszczona jest na kostce ).ale to jest dooopa nie brama ;)Trochę śniegu ,lodu i już brama się nie otworzy lub nie zamknie (mamy taką w DE ).Napęd do bram wiszących ,które nie maja tej prowadnicy (po prostu przesuwają się wisząc w powietrzu ) kosztuje 2500-3000tyś.Wiem ,bo sama wyceniałam ;)I pomimo ceny weźmiemy właśnie tą opcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 10.07.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Tosia a ładnie to tak się z nas nabijać, ołtarzyki modne bo ładne:PJa szarych ścian nie mam, a ogrodzenie też inne;) Co tam słychać? Jak tynkarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 10.07.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Tosia a jakie tynki robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 10.07.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 10.07.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Tak Tosiu pytałam:rolleyes: Boziu jak tu cicho, wszystkie wyjechały czy co?Ech wakacjones:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 10.07.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Ja nie wyjechałam niestety Właśnie mnie Chodakowska wymęczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 10.07.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Nesska super, gratuluję zacięcia, ja jakoś nie mogę zacząć, zwyczajnie nie chce mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 10.07.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Mnie też się nie chcę ale nie mogę odpuścić bo widzę efekty Serio cellulit jest mniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 10.07.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Ja nigdy wiekszych kłopotów z cellulitem nie miałam, ale warto by było poćwiczyć Nesska jak podłogi robią się czy dopiero zaczną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 10.07.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Duś Twój pech przeszedł do mnie o kurcze, mam nadzieję, że jednak nie aż tak hardkorowo jak u mnie wczoraj... Reni, Podobno 30% zniżki są w Pandorze. Zamów przez internet. stanowczo powinnyście przestać takie informacje tu zamieszczać Duś tak w ogóle to współczuję wczorajszych zajść, ja nienawidzę złodziei, nam w tamtym roku okradli magazyny w pracy /dodam, że to moja prywatna firma/, mięliśmy monitoring i policja nic nie zrobiła, spytali się tylko mnie czy kogoś poznaję, na policji spędziłam 4 godziny w nocy, momo że prosiłam że córka sama w domu, w koło zadawali te same pytania, dodam że nas okradli nie nocą ale jak już było dość jasno, nad ranem, na bezczelnego przerzucali towar przez ogrodzenie:bash: Dobrze, że u Ciebie nie było już większych strat, a autko penie ubezpieczone, co? nie mam złudzeń, że policja wiele nie osiągnie. zresztą na monitoringu nie potrafiliśmy dostrzec kiedy to się mogło stać - jacyś ludzie koło mnie przechodzili, ale żadne ujęcie nie pozwala stwierdzić, że to TEN moment. nie czaruję się, że niebiescy zobaczą coś więcej. ale oczywiście to zgłosiłam - przynajmniej aby za 2 lata się nie okazało, że mój dowodzik komuś kredyt ułatwił i banki do moich drzwi zapukają. jeśli jakieś problemy z tego jeszcze będą, to łatwiej będzie je odkręcić. a autko ubezpieczone, ale wina pani-sprawczyni, więc nie moja kieszeń to odczuje. na szczęście szkody likwiduję u przyjaciół, więc terminy mogę sobie podogadywać jak mi wygodnie i dostanę zastępczego. tylko szkoda mojej pszczółki w sopocie, w każde wakacje jest kino letnie. dziś był ted... aaaaaaah ) uwielbiam ten film, a jak się na to patrzy pod gołym niebem, owiniętym w kocyk i jeszcze na ramieniu brzydala, to jakoś tak się w ogóle fajnie robi. dzisiejszy dzień podsumowuję więc jako idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 10.07.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Podłogi się robią, dzisiaj m się za to wziął i jeszcze z budowy nie wrócił nie wiem czy chce dzisiaj skończyć czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 10.07.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 O matko:o to chłop będzie wykończony;) ale ja też tak mam , że jak już za cos się wezmę to tyram jak głupia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 10.07.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Aż w szoku jestem, myślałam że mu z tym zejdzie ponad tydzień a tu się okaże, że on w jeden dzień skończy (kłaść bo póxniej jeszcze to zaolejować trzeba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 10.07.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Nesska to ładnie mu tam nakładłaś żartuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.07.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 dzisiejszy dzień podsumowuję więc jako idealny [/font] Jakaś równowaga musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.07.2013 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Mnie też się nie chcę ale nie mogę odpuścić bo widzę efekty Serio cellulit jest mniejszy a które ćwiczysz dokładnie ??? Dzieńdoberek miłe Panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.07.2013 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 helloł ja też muszę wrócić do treningów wróciło mi 1,5 kg gupie chinole i kebaby tylko że wczoraj znowu ciapałam w simsy Prinsio mnie dziś molestował w nocy, przytulać mu się zachciało przed 5-tą rano na szczęście byłam już wyspana, ale jeszcze kimaliśmy do 6.30 dziś zakupy/sprzątanie chaty i część gotowania i marynowania Tosia myślę, żeby szaszłyki zrobić w tym garze co myślisz? jest przykrywka więc ciepło będzie się ładnie rozprowadzać Mąż poprosił o zmianę z sałatki caprese na sałatkę z fetą, a niech ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 11.07.2013 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 a które ćwiczysz dokładnie ??? Ivy skalpel, staram się co drugi dzień ale nie zawsze mi się to udaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 11.07.2013 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Venus ja bym z tymi kotami nie wytrzymała Nawet dziecko mnie o tej godzinie nie budzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.07.2013 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Oluś no pocieszyłaś mnie ,ale dobrze , ze wiem , bo potem w zimie bym się denerwowała, a tak przynajmniej będę wiedzieć , ze z oszczędności witam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts