Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Duśku,przytulam :hug::hug::hug:

Reni,a propo napędów to Cię nie pocieszę ;).Te w granicach 1000-1500zł. to są do bramy ,która się przesuwa po prowadnicy (prowadnica umieszczona jest na kostce ).ale to jest dooopa nie brama ;)Trochę śniegu ,lodu i już brama się nie otworzy lub nie zamknie :o(mamy taką w DE ).Napęd do bram wiszących ,które nie maja tej prowadnicy (po prostu przesuwają się wisząc w powietrzu ) kosztuje 2500-3000tyś.Wiem ,bo sama wyceniałam ;)I pomimo ceny weźmiemy właśnie tą opcję :yes:

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Duś Twój pech przeszedł do mnie :(

o kurcze, mam nadzieję, że jednak nie aż tak hardkorowo jak u mnie wczoraj... :hug:

Reni,

Podobno 30% zniżki są w Pandorze. Zamów przez internet.

stanowczo powinnyście przestać takie informacje tu zamieszczać

Duś tak w ogóle to współczuję wczorajszych zajść:o, ja nienawidzę złodziei, nam w tamtym roku okradli magazyny w pracy /dodam, że to moja prywatna firma/, mięliśmy monitoring i policja nic nie zrobiła, spytali się tylko mnie czy kogoś poznaję, na policji spędziłam 4 godziny w nocy, momo że prosiłam że córka sama w domu, w koło zadawali te same pytania, dodam że nas okradli nie nocą ale jak już było dość jasno, nad ranem, na bezczelnego przerzucali towar przez ogrodzenie:bash:

Dobrze, że u Ciebie nie było już większych strat, a autko penie ubezpieczone, co?

nie mam złudzeń, że policja wiele nie osiągnie. zresztą na monitoringu nie potrafiliśmy dostrzec kiedy to się mogło stać - jacyś ludzie koło mnie przechodzili, ale żadne ujęcie nie pozwala stwierdzić, że to TEN moment. nie czaruję się, że niebiescy zobaczą coś więcej. ale oczywiście to zgłosiłam - przynajmniej aby za 2 lata się nie okazało, że mój dowodzik komuś kredyt ułatwił i banki do moich drzwi zapukają. jeśli jakieś problemy z tego jeszcze będą, to łatwiej będzie je odkręcić.

a autko ubezpieczone, ale wina pani-sprawczyni, więc nie moja kieszeń to odczuje. na szczęście szkody likwiduję u przyjaciół, więc terminy mogę sobie podogadywać jak mi wygodnie i dostanę zastępczego. tylko szkoda mojej pszczółki :)

w sopocie, w każde wakacje jest kino letnie. dziś był ted... aaaaaaah :)) uwielbiam ten film, a jak się na to patrzy pod gołym niebem, owiniętym w kocyk i jeszcze na ramieniu brzydala, to jakoś tak się w ogóle fajnie robi. dzisiejszy dzień podsumowuję więc jako idealny :)

helloł :)

ja też muszę wrócić do treningów :yes: wróciło mi 1,5 kg :cry: gupie chinole i kebaby :mad:

tylko że wczoraj znowu ciapałam w simsy :lol2: Prinsio mnie dziś molestował w nocy, przytulać mu się zachciało przed 5-tą rano :lol2: na szczęście byłam już wyspana, ale jeszcze kimaliśmy do 6.30 :D

dziś zakupy/sprzątanie chaty i część gotowania i marynowania :yes:

Tosia myślę, żeby szaszłyki zrobić w tym garze :cool: co myślisz? jest przykrywka więc ciepło będzie się ładnie rozprowadzać :rolleyes:

Mąż poprosił o zmianę z sałatki caprese na sałatkę z fetą, a niech ma ;)