Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

helloł :bye:

Nesska no widzisz, a mnie to nie denerwuje. Ja jak odjeżdżam spod bramy już za nimi tęsknie, ok godz. 14 w pracy nie mogę się doczekać kiedy je wygłaszczę a jak otwieram drzwi i eski robią takie zaspane mordki przy tym się rozciągając a Prinsio głośno skarżąc że mnie nie było cały dzień to już w ogóle ...no tylko zacałować :D

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nesska my byliśmy nad SOliną ze 4 late temu, ale w agroturystyce(Myczków) i czy do SOliny czy POlańczyka trzeba było autem podjeżdżać ;)

Też właśnie rozmawialiśmy czy by w tym roku nie wyskoczyć na parę dni chociaż :rolleyes: To morze nasze od nas tak daleko :(

Venuska to keidy zaczynasz z nami ćwiczyć?? :popcorn:

Edytowane przez ida2

Chyba kiedy wy ze mną :p :P ja może dziś, zobaczymy bo przed nami sprzątanie i zakupy :rolleyes:

my ćwiczymy mniej lub bardziej regularnie :rolleyes: Możesz sie dostosować :D

Ty się tam zakupami i sprzątaniem nie wymiguj :p Ja często dopiero ok 22 zaczynam ćwiczyć :D

A ja w żadne gry nie gram! I dobrze mi z tym :) mój m na szczęście też ;)

Edytowane przez ida2

ja wieczorami mam fazę na seriale ostatnio - 3 sezon "the killing" leci (plus szwedzka wersja w końcu dostępna!), wkręciłam się w "suits"...

za to rano grzecznie - codziennie o 7 godzina biegania lub rolek, potem jeszcze brzuchy, a po południami tenis.

(stary mówi, że to tylko dlatego, że ostatnio nakupiłam sobie ciuchów treningowych i jestem dzielna tylko po to, aby nie przyznać mu racji, że trochę mnie poniosło. ale przynajmniej ładnie wyglądam :D)

Dziewczyny,napisałam o napędach ,żebyście się nie wpakowały w gó....:sick:.Bo brama na prowadnicach to porażka ;).Ile ja się w zimie na nią nakur.......Wynajmujemy mieszkanie w domu 4-rodzinnym i mamy wspólne podwórko ,wszyscy wiedzą jak jest z bramą ,więc z reguly calą zimę jest otwarta ;).Ale jak ktoś przez przypadek ją zamknął ,a w nocy nasypało śniegu ,to rano ,żeby ją otworzyć ,trzeba było najpierw pilotem załączyć automat ,a później wyskakiwać z auta i dodatkowo ją pchać :o.No masakra :o

Także lepiej odżałować te niecałe 2k więcej :yes: