Venus_m 11.07.2013 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 helloł Nesska no widzisz, a mnie to nie denerwuje. Ja jak odjeżdżam spod bramy już za nimi tęsknie, ok godz. 14 w pracy nie mogę się doczekać kiedy je wygłaszczę a jak otwieram drzwi i eski robią takie zaspane mordki przy tym się rozciągając a Prinsio głośno skarżąc że mnie nie było cały dzień to już w ogóle ...no tylko zacałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.07.2013 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Ola dobrze że o tych napędach napisałaś kurde to słabo, ale też nie ma sensu płacić do 2 k jeżeli ten napęd się nie sprawdza czyli w przyszłym roku nie zrobimy ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.07.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 venus dobra decyzja:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 11.07.2013 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 JA też kiedyś grałam w sims, najfajniejsze było robienie dzieci Dziewczyny pytałam ostatnio o Solinę, a może znacie jakieś miejsce nad Zalewem Czorsztyńskim??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 11.07.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 (edytowane) Nesska my byliśmy nad SOliną ze 4 late temu, ale w agroturystyce(Myczków) i czy do SOliny czy POlańczyka trzeba było autem podjeżdżać Też właśnie rozmawialiśmy czy by w tym roku nie wyskoczyć na parę dni chociaż To morze nasze od nas tak daleko Venuska to keidy zaczynasz z nami ćwiczyć?? Edytowane 11 Lipca 2013 przez ida2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.07.2013 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Chyba kiedy wy ze mną :P ja może dziś, zobaczymy bo przed nami sprzątanie i zakupy Tosiu e tam Warcraft! ja grałam długo w Runes of Magic Łarkraft ma przy tym cienką grafikę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 11.07.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 (edytowane) Chyba kiedy wy ze mną :P ja może dziś, zobaczymy bo przed nami sprzątanie i zakupy my ćwiczymy mniej lub bardziej regularnie Możesz sie dostosować Ty się tam zakupami i sprzątaniem nie wymiguj Ja często dopiero ok 22 zaczynam ćwiczyć A ja w żadne gry nie gram! I dobrze mi z tym mój m na szczęście też Edytowane 11 Lipca 2013 przez ida2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.07.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 mój gra w pasjansa:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.07.2013 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 a ja nie wiem co jest złego w grach, każdy się w inny sposób relaksuje przychodzi też taki etap kiedy dzień w dzień siedzę w gościnnym i czytam książki, a później mam fazę na simsy czy inną bajeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 11.07.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Mój m też miał fazę na jakąś grę, potrafił całą noc przy tym siedzieć albo sobie budzik nastawiał np na 3 w nocy bo musiał flotę wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 11.07.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Mój m też miał fazę na jakąś grę, potrafił całą noc przy tym siedzieć albo sobie budzik nastawiał np na 3 w nocy bo musiał flotę wysłać :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.07.2013 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Reni przed chwilą przeczytałam, że Twój m grał w penisa bożeeeeeeee kawy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 11.07.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Venus głodnemu to zawsze chleb na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.07.2013 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 a głodny głodnemu wypomni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 11.07.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 ja wieczorami mam fazę na seriale ostatnio - 3 sezon "the killing" leci (plus szwedzka wersja w końcu dostępna!), wkręciłam się w "suits"... za to rano grzecznie - codziennie o 7 godzina biegania lub rolek, potem jeszcze brzuchy, a po południami tenis. (stary mówi, że to tylko dlatego, że ostatnio nakupiłam sobie ciuchów treningowych i jestem dzielna tylko po to, aby nie przyznać mu racji, że trochę mnie poniosło. ale przynajmniej ładnie wyglądam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.07.2013 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 a ja zazwyczaj kupuję nowe ciuchy i nie ćwiczę dlatego teraz nic nie kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 11.07.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Która ma olejowane podłogi??? Jestem na etapie wybierania koloru i zastanawiam się naturalny dąb czy koniak, nie mogę się zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 11.07.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Dziewczyny,napisałam o napędach ,żebyście się nie wpakowały w gó.....Bo brama na prowadnicach to porażka .Ile ja się w zimie na nią nakur.......Wynajmujemy mieszkanie w domu 4-rodzinnym i mamy wspólne podwórko ,wszyscy wiedzą jak jest z bramą ,więc z reguly calą zimę jest otwarta .Ale jak ktoś przez przypadek ją zamknął ,a w nocy nasypało śniegu ,to rano ,żeby ją otworzyć ,trzeba było najpierw pilotem załączyć automat ,a później wyskakiwać z auta i dodatkowo ją pchać .No masakra Także lepiej odżałować te niecałe 2k więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.07.2013 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Ola super, dzięki że to piszesz bo ja już się napaliłam na tani napęd, ale tutaj faktycznie nie ma co oszczędzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.07.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 pewno Ola ze super, też pewno bym klnęła jak szewc, z takiego powodu nie chce bramy rozwiernej, bo tez się nie otworzy jak nasypie śniegu, tylko wiadomo jak ze wszystkim miało być niedrogo a wyszło jak zwykle:bash: venus penisem też gra ale w innej sytuacji:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts