Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Pysiaczek co najgorsze ja cały czas myślę o tych literach z TK maxxx, ale mi się taaaaaaak nie chce jechać :D Hmn...w LM kiedyś je widziałam przy wejściu na dekoracje przy wazonikach i takich działach zrób to tymi ręcami :lol:

Venus znam ten ból ;) A co najgorsze te pojedyncze rzeczy to strasznie szybko znikają. Ja jestem mniej więcej raz w tygodniu i zawsze coś nowego jest :yes: (to akurat fajne choć zgubne :D)

Musze się rozejrzeć w Leroy za tymi literami :)

pysiaczku, litery ze styroduru możesz też na allegro kupić.

Ja taką mam: LITERA

Te w LM są chyba takie malutkie? Przynajmniej u mnie są takie, około 10 cm.

narendil tak tak wiem, że na allegro jest ich sporo :yes: Dlatego zdziwiłam się w sumie, że gdzieś poza allegro można je dostać ;) Ale może być tak jak mówisz tzn.na pewno są mniejsze za cenę tych większych na allegro. Twoje litery pięknie podrasowane :D

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

w TK Maxx mają dostawę codziennie, gdybym tak mieszkała na przeciwko domów centrum :D byłabym tam często gościem :lol2:

Jeżeli te litery będą jutro to je kupię!

Codziennie???? Serio???? Mój mąż się nie ucieszy :lol2:

To oby były litery bo jestem ich ciekawa :)

Justyna, gratuluję pięknego domu i życzę byście wspólną swoją drogę przemierzali w nim w ogromnej miłości :) Przejrzałam cały Twój dziennik i z pewnością zaczerpnę kilka inspiracji, choć my ruszamy dopiero na wiosnę z budową. Jak się nazywa terakota w kuchni i jaka jest grubość blatu w kuchni?