pysiaczek 07.11.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Pysiaczek co najgorsze ja cały czas myślę o tych literach z TK maxxx, ale mi się taaaaaaak nie chce jechać Hmn...w LM kiedyś je widziałam przy wejściu na dekoracje przy wazonikach i takich działach zrób to tymi ręcami Venus znam ten ból A co najgorsze te pojedyncze rzeczy to strasznie szybko znikają. Ja jestem mniej więcej raz w tygodniu i zawsze coś nowego jest (to akurat fajne choć zgubne ) Musze się rozejrzeć w Leroy za tymi literami pysiaczku, litery ze styroduru możesz też na allegro kupić. Ja taką mam: LITERA Te w LM są chyba takie malutkie? Przynajmniej u mnie są takie, około 10 cm. narendil tak tak wiem, że na allegro jest ich sporo Dlatego zdziwiłam się w sumie, że gdzieś poza allegro można je dostać Ale może być tak jak mówisz tzn.na pewno są mniejsze za cenę tych większych na allegro. Twoje litery pięknie podrasowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.11.2011 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 w TK Maxx mają dostawę codziennie, gdybym tak mieszkała na przeciwko domów centrum byłabym tam często gościem Jeżeli te litery będą jutro to je kupię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 07.11.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Hej Venusko! Lampy piękne.Czemu u mnie nie ma Tk Maxa . Ani nawe Ikei A podobno w mieście wojewódzkim mieszkam . P.Snie załapałam się na Twoje foty .Wrzuć jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.11.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 w TK Maxx mają dostawę codziennie, gdybym tak mieszkała na przeciwko domów centrum byłabym tam często gościem Jeżeli te litery będą jutro to je kupię! Codziennie???? Serio???? Mój mąż się nie ucieszy To oby były litery bo jestem ich ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 07.11.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Ja też czekam na literki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.11.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Czemu u mnie nie ma Tk Maxa . Ani nawe Ikei A podobno w mieście wojewódzkim mieszkam . To tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.11.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 O kurde, przepraszam:oops: widzialam te lampy ale nie doczytalam...ze do sypialni:lol2: chyba mnie z tego forum niedlugo usuna za to moje gapiostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.11.2011 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Hazel Lady kiedyś jeszcze wrzucę coś. Pysiaczek tak codziennie, nawet pytałam pani przy kasie. Przy czym oni nigdy nie wiedzą co jest w innym TK MAxx nawet w tym samym mieście i nie wiedzą jaki towar dostaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 07.11.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Venusko! Czekam więc z zapartym................ tchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 07.11.2011 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Justyna, gratuluję pięknego domu i życzę byście wspólną swoją drogę przemierzali w nim w ogromnej miłości Przejrzałam cały Twój dziennik i z pewnością zaczerpnę kilka inspiracji, choć my ruszamy dopiero na wiosnę z budową. Jak się nazywa terakota w kuchni i jaka jest grubość blatu w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 07.11.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 A ja fotki widziałam, a te dziewczyny które się spóźniły żałujcie:P;)Venusku śliczne zdjęcia macie te z czołgiem pierwsza klasa, fajna pamiątka!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.11.2011 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Dzustaa i Mariomill dziękuję bardzo Blat ma grubość 3,8 - taki standard w studio meblowym. Terakota to Titan Gris kupiony w Euroceramice, produkowane w Chinach z gwarancją Hiszpańską, kosztowały 99 zł/m2 kupione w Euroceramice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 07.11.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Musze się rozejrzeć w Leroy za tymi literami nosz kurka... pojechałam specjalnie po żarówkę i "coś sprawdzić". o żarówce pamiętam, o "cosiu" właśnie mi przypomniałyście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.11.2011 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 najs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.11.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 nosz kurka... pojechałam specjalnie po żarówkę i "coś sprawdzić". o żarówce pamiętam, o "cosiu" właśnie mi przypomniałyście Nie przejmuj się duś - też tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 08.11.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 zgłaszam protest:mad: dlaczego zdjęcia były akurat wtedy gdy musiałam wyjechać:cry: ja to zawsze muszę coś przegapić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.11.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 też te literki wczoraj oglądałam:wiggle: Malutkie ale bardzo fajne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 08.11.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 a są jeszcze te literki w tchibo? bo do tchibo mam jakoś bliżej... w sensie stoję tylko w 1 korku a nie w 3 jak do lm. no i dziś widziałam je na jakimś zdjęciu... oczami wyobraźni stanęły w mojej witrynce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.11.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Ja z tydzień temu kupiłam w Tchibo wysyłkowo na przecenie napis HOME. już mam go od paru dni w domu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 08.11.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 no i kolejna mi ochotę robi, no... jutro przed pracą skoczę i nabędę, mam 3 tchibo po drodze, w którymś powinnam trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts