Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a ja zawsze jak otwierałam nową planszę simów to wszystkich z okolicy moich zdaniem brzydkich zbierałam i robiłam masową tragedię :rolleyes: mąż mi nawet kiedyś powiedział żebym trochę realiów do simów włożyła, bo nie wszyscy mają idealną urodę :lol2:

U mnie też wszyscy nie tegoes byli koszeni.

Pożar w kuchni bez drzwi tez jest spoko :rolleyes:

Dla kociar, polecam mokrą karmę Cosma, nasze kotki wpierniczają aż się uszy trzęsą. Kupujemy mieszany pakiet 85 g, oraz Cosma Glory a także dla urozmaicenia Cosma Thai :yes: tak pachnie z tej puchy że jak otwieram i patrzę na swoją kanapkę to myślę że koty mają lepsze :rotfl: Nie jest to przemielone na pasztet, bo od takich mnie odrzuca.

Illutek nie pomyślałabym , że takie rzeczy robisz simkom:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Reni,

Ale fejs tu fejs to ja jestem do rany przyłóż... Wszystkie swoje dewiacje rozładowuję wirtualnie :lol2: :lol2: :lol2:

waryjotki :lol2: :lol2: :lol2:

Ida,

Ja myślę, że kreatywność jest oznaką zdrowia psychicznego :rotfl:

Ilutek a doprowadzałaś do samobójstwa? sim musiał długo mieć wskaźnik nieszczęśliwy :yes: w pewnym momencie simka się sama udusiła po urodzeniu dziecka :o ale wtedy nie byłam zadowolona, bo zaplanowałam sobie że dziecko z depresji ją wyciągnie :lol2:

Venuska,

Mi kiedyś Sims umarł mi po seksie.

No zmuszałam go wstydze sie.gif a jak już nie mógł, bo był głodny a w lodówce pustki i nie mógł skorzystać ani z toalety ani z prysznica, bo w domu bez drzwi była tylko sypialnia to ginął z miłości...

To było takie romantyczne... zakochany2.gif

Illu może ty byś chciała mieć taką rodzinkę :lol2: :lol2::lol2:

Nesska,

Wystarczy mi wirtualna... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Venuska przez te twoje Simsy, jak tylko Krzysiek wróci ze szkolenia w piątek to mu powiem, że wpuszczam go do mieszkania warunkowo, a w sobotę rano ma pojechać po naprawiony komputer i bez niego nie wracać...

Bo mogę poćwiczyć na nim Simsowe Tortury.. :lol2::lol2::lol2: