Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:rotfl: o Ilutek muszę poczytać co Ty tam im dajesz :wiggle:

Nasz Prinsio ma piękne wyniki badań, żadnego kryształka no aż wierzyć mi się nie chce, wczoraj powieźliśmy kolejne do analizy - drugie w tygodniu :o takie z nas niedowiarki

Venuska,

Ja swoim kupuję:

• saszetki Animonda Rafine,
  • saszetki Iams,
  • saszetki Miamor Ragout Royale
  • Feline Porta 21 Holistic Cat,
  • Purina Pro Plan After Care Sterilised
  • Royal Canin Sterilised 37

Suche pokarmy mieszam w puszcze po 1/3 każdego i taką mieszankę mają na co dzień do tego rano i wieczorem po pół saszetki (oczywiście w sosiku, a jak nie to z dodatkowym sosem).

W weekend dostają surowe mięso, ale wcześniej je mrożę, żeby zabić ewentualne pasożyty.

Dopiero teki rozmrożone dostają. Najczęściej kawałeczki wołowiny.

Ilutek my karmimy Prinsia:

- RC High Dilution (teraz pewnie będzie Feline) na kamienie nerkowe

- w nagrodę dostają mokre, a jego mi szkoda, bo te mokre na kamienie nerkowe są obrzydliwe i on też nie chce ich jeść

Fionka:

- RC Skin Young Female

- Sanabelle Dental

wymieszane :yes:

Moje na szczęście w ogóle nie mają problemów z nerkami. prosi_689.gif

Jasiek, którego musiałam uśpić 1,5 roku temu miał 16 lat a wyniki młodego kotka, gdyby nie nowotwór, który rozwinął się w 3 m-ce byłby z nami do dzisiaj...

Ilutku ściskam :hug: :cry:

Ida ja kupuję w zooplus, bo mają zajebiaszcze ceny :yes: za animodę carny w ekozwierzaku płaciłam 5 zł za saszetkę a tu 2,80 :zooplus:

Dla mnie ten żwirek jest najlepszy :yes: pięknie pachnie, fajnie się zbryla :yes: podobny jest gwiezdny pył produkt polski ale taka lipca że o matko :sick:

Ilutku my od Cats Best zaczęliśmy, ale to nie to samo, jak się wchodziło na górę to czuć było sikulcem, a teraz nic :rolleyes: ja nie cierpię jak biorę na łopatkę i się sikulec rozsypuje bo wymiotować mi się chce, a z tym masterem nie mam tego problemu :cool:

Edytowane przez Venus_m

Ilutku ściskam :hug: :cry:

Ida ja kupuję w zooplus, bo mają zajebiaszcze ceny :yes: za animodę carny w ekozwierzaku płaciłam 5 zł za saszetkę a tu 2,80 :zooplus:

Dla mnie ten żwirek jest najlepszy :yes: pięknie pachnie, fajnie się zbryla :yes: podobny jest gwiezdny pył produkt polski ale taka lipca że o matko :sick:

Ilutku my od Cats Best zaczęliśmy, ale to nie to samo, jak się wchodziło na górę to czuć było sikulcem, a teraz nic :rolleyes:

Venuska, dziękuję :hug:

U nas ważne jest jeszcze to, że ulega biodegradacji i mogę go się pozbyć w toalecie ;)

Z tego co pamiętam to goldena nie można :confused: