Venus_m 11.07.2013 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 o Ilutek muszę poczytać co Ty tam im dajesz Nasz Prinsio ma piękne wyniki badań, żadnego kryształka no aż wierzyć mi się nie chce, wczoraj powieźliśmy kolejne do analizy - drugie w tygodniu takie z nas niedowiarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.07.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Jeszcze drzwi dechami zabije, żeby nie zwiał Drzwi szkoda, lepiej za nogę do łóżka przywiązać... :lol2: Ile ja go na te drzwi namawiałam... Szkoda, że nie pomyślałam o kluczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 11.07.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Jak to jest dziewczyny z tymi szafkami kuchennymi w ikea. Osobno się kupuje szafkę i osobno front, czy są gotowe komplety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.07.2013 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Ilutek dobrze, że mówisz, ja w sypialni zrobię z kluczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.07.2013 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 London osobno można też korpusy kupić w Ikea a fronty zamówić u stolarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 11.07.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Dzięki Venusek fajną znalazłam w goglach z mugatami właśnie szafki z ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.07.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 poczytałam Was i humor mi się od razu poprawił London fronty osobno (chyyba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.07.2013 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 cześć Pasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.07.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 o Ilutek muszę poczytać co Ty tam im dajesz Nasz Prinsio ma piękne wyniki badań, żadnego kryształka no aż wierzyć mi się nie chce, wczoraj powieźliśmy kolejne do analizy - drugie w tygodniu takie z nas niedowiarki Venuska, Ja swoim kupuję: saszetki Animonda Rafine, saszetki Iams, saszetki Miamor Ragout Royale Feline Porta 21 Holistic Cat, Purina Pro Plan After Care Sterilised Royal Canin Sterilised 37 Suche pokarmy mieszam w puszcze po 1/3 każdego i taką mieszankę mają na co dzień do tego rano i wieczorem po pół saszetki (oczywiście w sosiku, a jak nie to z dodatkowym sosem). W weekend dostają surowe mięso, ale wcześniej je mrożę, żeby zabić ewentualne pasożyty. Dopiero teki rozmrożone dostają. Najczęściej kawałeczki wołowiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.07.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Ilutek dobrze, że mówisz, ja w sypialni zrobię z kluczem mój na taką propozycję by przystał nawet przy otwartych drzwiach:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.07.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Ilutek dobrze, że mówisz, ja w sypialni zrobię z kluczem Koniecznie, bo potem będziesz kombinowała tak jak ja... A tak swojego Józusia zwabiasz do sypialni, a klucz leży za oknem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 11.07.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 ja wolę opcję z przywiązaniem do łóżka, przynajmniej ganiać chłopa po sypialni nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.07.2013 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Ilutek my karmimy Prinsia: - RC High Dilution (teraz pewnie będzie Feline) na kamienie nerkowe - w nagrodę dostają mokre, a jego mi szkoda, bo te mokre na kamienie nerkowe są obrzydliwe i on też nie chce ich jeść Fionka: - RC Skin Young Female - Sanabelle Dental wymieszane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 11.07.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Illu, Venus nasz tylko mastery wsuwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.07.2013 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 co to mastery? golden grey master to mamy żwirek (najlepszy!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 11.07.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 co to mastery? No, karma taka A gdzie kupujesz ten żwirek golden grey?? juz mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.07.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Ilutek my karmimy Prinsia: - RC High Dilution (teraz pewnie będzie Feline) na kamienie nerkowe - w nagrodę dostają mokre, a jego mi szkoda, bo te mokre na kamienie nerkowe są obrzydliwe i on też nie chce ich jeść Fionka: - RC Skin Young Female - Sanabelle Dental wymieszane Moje na szczęście w ogóle nie mają problemów z nerkami. Jasiek, którego musiałam uśpić 1,5 roku temu miał 16 lat a wyniki młodego kotka, gdyby nie nowotwór, który rozwinął się w 3 m-ce byłby z nami do dzisiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.07.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 co to mastery? golden grey master to mamy żwirek (najlepszy!). Moje lubią tylko Cat's Best Eco. Jakiś czas kupiliśmy goldena, to Tosiek skorzystał z kuwety tej z której wcześniej korzystała Ziuta, a tak chodził wokół kuwety i nie był przekonany czy chce mieć z nią do czynienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.07.2013 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 (edytowane) Ilutku ściskam Ida ja kupuję w zooplus, bo mają zajebiaszcze ceny za animodę carny w ekozwierzaku płaciłam 5 zł za saszetkę a tu 2,80 :zooplus: Dla mnie ten żwirek jest najlepszy pięknie pachnie, fajnie się zbryla podobny jest gwiezdny pył produkt polski ale taka lipca że o matko Ilutku my od Cats Best zaczęliśmy, ale to nie to samo, jak się wchodziło na górę to czuć było sikulcem, a teraz nic ja nie cierpię jak biorę na łopatkę i się sikulec rozsypuje bo wymiotować mi się chce, a z tym masterem nie mam tego problemu Edytowane 11 Lipca 2013 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.07.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Ilutku ściskam Ida ja kupuję w zooplus, bo mają zajebiaszcze ceny za animodę carny w ekozwierzaku płaciłam 5 zł za saszetkę a tu 2,80 :zooplus: Dla mnie ten żwirek jest najlepszy pięknie pachnie, fajnie się zbryla podobny jest gwiezdny pył produkt polski ale taka lipca że o matko Ilutku my od Cats Best zaczęliśmy, ale to nie to samo, jak się wchodziło na górę to czuć było sikulcem, a teraz nic Venuska, dziękuję U nas ważne jest jeszcze to, że ulega biodegradacji i mogę go się pozbyć w toalecie Z tego co pamiętam to goldena nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts