Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie można :rolleyes: ale ja i tamtego bałam się wrzucać ;) masz pojemnik na kocie odchody? ja późno odkryłam, od lutego do sierpnia zeszłego roku męczyłam się z reklamówkami :sick:

Nie mam, bo spuszczam w toalecie :rolleyes:

Muszę obczaić jak wygląda, i czy pasuje mi kociego wc... :rotfl:

Edit:

On mi się nie zmieści do Kociego kibelka... :(

Edytowane przez illusjon

Dzięki IVY wpadła mi w oko LIDINGO:rolleyes: i zgłupiałam czy te ceny na ich stronie to za samą szafkę czy z frontem, ale pisze że z frontem:confused:

ale nie musisz kupować Z, oni każdą częśc liczą osobno ;)

Albo to może być cena samego frontu, a za szafkę trzeba osobno dopłacić ;)

Dzięki IVY wpadła mi w oko LIDINGO:rolleyes: i zgłupiałam czy te ceny na ich stronie to za samą szafkę czy z frontem, ale pisze że z frontem:confused:

TU masz ceny frontów , TUTAJ cała szafka

Tak Ida pisze osobno są dodatkowe elementy, najlepiej zrobic w plannerze projket, widac ile co kosztuje :cool:

Tak sobie właśnie pobliczam ile by było różnicy na kuchni z ikea a na zamówienie;)

mi przy białych abstraktach na całej kuchni( doł wersja z samymi szufladami prawie /) wyszło jakies 8-10 tysi różnicy tj, ikea 14 a stolarz 22-24 bez blatów i sprzętu :bash: :bash: Oczywiście szafek sporo :rolleyes:

hej :)

Dziewczyny wczoraj wpadliśmy do Swissa i mąż kupił mi mój wyśniony zegarek :rolleyes:

i-michael-kors-mk5055.jpg

Jak mi powiedział co za prezent chce mi zrobić to przez minutę analizowałam czy wolę torebkę od Pilewicz czy ten zegarek :rolleyes: uznałam, że zegarek praktyczniejszy, bo torebek...tak przyznam się, ja nie szanuję :no: :p stawiam na podłodze, biorę ze sobą na integrację itp no a jakby mi ktoś torebkę przeciął to bym oczy wypłakała :o

Dziś oczywiście założyłam żakiet, podwinęłam rękawy i eksponuję moją sikoreczkę :wiggle: Jak mi się znudzi to mąż będzie nosić, bo on ma raczej delikatne ręce i u niego dobrze wygląda :yes:

Później zakupy, szybkie odwiedziny u teściów bo nie mogłam wytrzymać żeby zobaczyć jak łazienki wyszły ;) i sprzątanie :o w między czasie jeszcze oglądaliśmy Diabeł ubiera się u Prady :yes: Później (o 22) miałam rundkę simsów 40 min i serial z mężem (rekordowo wytrzymałam 3 min i zarządziłam że idziemy spać bo ja już nie mogię :D ).

Dziś kończymy o 15.30 i wiejemy na chatę, ja gotować, mąż czyścić łazienki i zmywać na mokro.

P.S. London zmywarki nie wsadza się w szafkę tylko ustawia między, przykrywa blatem i dodaje front jeżeli jest do zabudowy :yes:

Miłego dnia :bye: