Venus_m 11.07.2013 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 nie można ale ja i tamtego bałam się wrzucać masz pojemnik na kocie odchody? ja późno odkryłam, od lutego do sierpnia zeszłego roku męczyłam się z reklamówkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.07.2013 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 ok zaraz uciekam po zegarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.07.2013 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 (edytowane) nie można ale ja i tamtego bałam się wrzucać masz pojemnik na kocie odchody? ja późno odkryłam, od lutego do sierpnia zeszłego roku męczyłam się z reklamówkami Nie mam, bo spuszczam w toalecie Muszę obczaić jak wygląda, i czy pasuje mi kociego wc... Edit: On mi się nie zmieści do Kociego kibelka... Edytowane 11 Lipca 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.07.2013 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Jak to jest dziewczyny z tymi szafkami kuchennymi w ikea. Osobno się kupuje szafkę i osobno front, czy są gotowe komplety? osobno są korpusy - standardowe dla wszystkich frontów - fronty wybiera się dowolne lub jak Justyna pisala można cos fajnego zrobić u stolarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 11.07.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Dzięki IVY wpadła mi w oko LIDINGO:rolleyes: i zgłupiałam czy te ceny na ich stronie to za samą szafkę czy z frontem, ale pisze że z frontem:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 11.07.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Dzięki IVY wpadła mi w oko LIDINGO:rolleyes: i zgłupiałam czy te ceny na ich stronie to za samą szafkę czy z frontem, ale pisze że z frontem:confused: ale nie musisz kupować Z, oni każdą częśc liczą osobno Albo to może być cena samego frontu, a za szafkę trzeba osobno dopłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 11.07.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Ida ale ta cena na ich stronie np.530zł za szafkę wiszącą ze szklanymi drzwiczkami i szprosami to jaes za całośc? tylko uchwyty trzeba dokupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.07.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Dzięki IVY wpadła mi w oko LIDINGO:rolleyes: i zgłupiałam czy te ceny na ich stronie to za samą szafkę czy z frontem, ale pisze że z frontem:confused: TU masz ceny frontów , TUTAJ cała szafka Tak Ida pisze osobno są dodatkowe elementy, najlepiej zrobic w plannerze projket, widac ile co kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 11.07.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Tak sobie właśnie pobliczam ile by było różnicy na kuchni z ikea a na zamówienie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.07.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Tak sobie właśnie pobliczam ile by było różnicy na kuchni z ikea a na zamówienie;) mi przy białych abstraktach na całej kuchni( doł wersja z samymi szufladami prawie /) wyszło jakies 8-10 tysi różnicy tj, ikea 14 a stolarz 22-24 bez blatów i sprzętu Oczywiście szafek sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 11.07.2013 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 no to zabójcza różnica i gdzie w końcu bierzesz? Ja jeszcze nie robiłam wyceny u stolarza,ale pewnie też będzie sporo różnicy,ja w prawdzie małą mam kuchnie 3m dołu to szafki pod zlew i szuflada,może narożna i dwie wiszące 60cm+ wyspa na kuchenkę jakieś 150cmx100cm;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 11.07.2013 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 (edytowane) CHyba jak duża kuchnia to bardziej opłaca się u stolarza, a jak mała to w Ikei CHociaż juz sama nie wiem... No właśnie Ivy co wybraliście?? Edytowane 11 Lipca 2013 przez ida2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 11.07.2013 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 a ikea ma szafki pod zmywarki:confused: nie mogę znależc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 11.07.2013 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Znalazłam front:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 11.07.2013 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Venuska i jak masz zegarek??? Poka poa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 11.07.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Czesc Forumki:wiggle: Venuska wylacz te Simsy i pokazuj zegarek. Kiedys tez w nie gralam, nawet w nocy do nich wstawalam zeby ich nakarmic:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.07.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 No właśnie Ivy co wybraliście?? nie wiem jeszcze zobaczymy na co starczy kasy Skłaniam sie ku Ikei bo standardowe białe a miejsce mam idealne pod typowy wymiar Szafek jest sporo, dużo szuflad. Myślę ze przy małej kuchni może być mniejsza różnica więc warto zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 11.07.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Ivy tak też zrobię ,że dam jeszcze kuchnie do wyceny stolarzowi i wtedy zdecyduję Tosiu mi się lampy bardzo podobają kocham kryształki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 11.07.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Kolorowych snów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.07.2013 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 hej Dziewczyny wczoraj wpadliśmy do Swissa i mąż kupił mi mój wyśniony zegarek Jak mi powiedział co za prezent chce mi zrobić to przez minutę analizowałam czy wolę torebkę od Pilewicz czy ten zegarek uznałam, że zegarek praktyczniejszy, bo torebek...tak przyznam się, ja nie szanuję stawiam na podłodze, biorę ze sobą na integrację itp no a jakby mi ktoś torebkę przeciął to bym oczy wypłakała Dziś oczywiście założyłam żakiet, podwinęłam rękawy i eksponuję moją sikoreczkę Jak mi się znudzi to mąż będzie nosić, bo on ma raczej delikatne ręce i u niego dobrze wygląda Później zakupy, szybkie odwiedziny u teściów bo nie mogłam wytrzymać żeby zobaczyć jak łazienki wyszły i sprzątanie w między czasie jeszcze oglądaliśmy Diabeł ubiera się u Prady Później (o 22) miałam rundkę simsów 40 min i serial z mężem (rekordowo wytrzymałam 3 min i zarządziłam że idziemy spać bo ja już nie mogię ). Dziś kończymy o 15.30 i wiejemy na chatę, ja gotować, mąż czyścić łazienki i zmywać na mokro. P.S. London zmywarki nie wsadza się w szafkę tylko ustawia między, przykrywa blatem i dodaje front jeżeli jest do zabudowy Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts