Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Classic dzięki za wyczerpującą odpowiedz:rolleyes:

Ja zrezygnowałam z szafki narożnej (jakoś na tej wizualce mi się nie podobała) a w jej miejsce chcę tą wysokoą szafkę pod piekarnik (60x211) obok szafka pod zlew+zmywarka+szafka 80cm z szufladą i półkami+40cm szafka szuflady nad nią ta 60 szklana;)

Jak mi się znudzi to mąż będzie nosić, bo on ma raczej delikatne ręce i u niego dobrze wygląda :yes:

Super ekonomiczne! :D To cenę powinniście podzielić na pół, bo z jednego zegarka macie jakby 2 :p

Venus, natchnęłaś mnie! Bo w sumie na początku sierpnia mamy 10. rocznicę! Okupioną zresztą urodzinami naszego 2. dziecka! No to chyba też mi się jakiś prezencik należy, co? :rolleyes: Tylko czy ja bym teraz potrafiła znaleźć coś tylko dla siebie, a nie dla domu? hmm... :confused:

siedzę i głowie sie jak przebić ścianę z sypialni do garderowy/w orginale mial byc tam osobny pokoj/ i nie czy planowac tam drzwi czy zostawić "przejście"

Ja mam dziurę jak na drzwi, ale drzwi zastąpiłam kolorową firanką, która wprowadza trochę życia i koloru w pokój :p