Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Magda WELCOME BACK :hug: :hug: :hug: Opowiadaj jak było :popcorn:

Classic,Yoka dobrze, że piszecie o tej narożnej, bo też planuję ;) Na razie nie kumam o co chodzi :lol2: Ale zapamiętam, żeby na nią zwrócić większą uwagę :D

Edytowane przez ida2

Classic,Yoka dobrze, że piszecie o tej narożnej, bo też planuję ;) Na razie nie kumam o co chodzi :lol2: Ale zapamiętam, żeby na nią zwrócić większą uwagę :D

mi wychodzą dwie...muszę zobaczyć o co hoooohoho :cool:

Dziewczyny jak dziś zobaczyłam jaki płot postawił sąsiad moich rodziców http://psiakosc.com/emoty/emoty-1/hahaa3.gifhttp://psiakosc.com/emoty/emoty-1/hahaa1.gif.

Cyknij cichaczem jakieś fotki i też nas poczęstuj :p

Magda i jak było??? poprosimy jakieś foty z podróży ;)

Tośka to gdzie ty mieszkasz, że nie będziesz mieć sąsiadów????

Chętnie bym z Wami popaplała ale uśmiecha się do mnie góra ciuchów do prasowania :bash:

mi wychodzą dwie...muszę zobaczyć o co hoooohoho :cool:

u mnie też by chyba dwie wyszły :rolleyes:Ale nie wiem jeszcze jak jedną wymierzyć, to z dwoma kombinowac nie będę :D

a Magda to chyba nie Włochy tylko Spa zaliczyła..? :rolleyes: No chyba że to spa we Włoszech było :lol2:

Nesska a ja tyle co rozstałam się z żelazkiem :D I jestem bardzo dumna bo wyprasowałam taaaaaaaaaaaaaaką stertę :wiggle:

Ana u mnie właśnie takie zaległości były :lol2:

Nesska ćwiczysz?? NIe chce mi się dziś po tym żelazku już :oops:

Edytowane przez ida2
Tosia, w moim mieście jedni też mają betonowe ogrodzenie z "wyrzeźbionymi" winogronami na zewnętrznej stronie. I wyobraźcie sobie, że oni te grona na fioletowo maziają, a listki i te kręcące się łodyżki na zielono. I co jakiś czas odnawiać muszą, bo płowieją im kolorki :bash:
Ja jestem. Oglądam kabarety, na zewnątrz wieje i zimno jak w listopadzie :(

to tak jak u mnie, byłam dzisiaj wywalić z P. jedna ścianę i mam już dużą sypialnię :rolleyes: a potem poszliśmy spac...teraz wstałam ;)