Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Ivy a co za ścianę zburzyłaś, do jakiegoś pomieszczenia?

do drugiego pokoju który ma być nasza garderoba... teraz będe miała coś co zawsze chciałam - sypialnia z balkonikiem private + garderoba + łazienka tylko dla nas ;) i dzięki temu taką szafo - pralnie bo nie mam takiej osobnej dużej ;)

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

do drugiego pokoju który ma być nasza garderoba... teraz będe miała coś co zawsze chciałam - sypialnia z balkonikiem private + garderoba + łazienka tylko dla nas ;) i dzięki temu taką szafo - pralnie bo nie mam takiej osobnej dużej ;)

I to jest super rozwiązanie tzn. taka sypialnia z łazienką dla Was i garderobą, ja tak ma i jest super, a pomyśleć że chciałam tą łazienką jedną zlikwidować, a teraz to już sobie inaczej nie wyobrażam;)

Asia poważnie? Ja tam nic nie chcę burzyć:rolleyes: wszystko mi się w środku podoba- no antresolę mam za długą o 20 cm. jakoś tego nie przewidziałam, ale z tym to się już nic nie da zrobić i się zamaskuje.

No ja Tosiu to jak ten bob budowniczy lubiłam sobie coś zburzyć, coś dorobić na budowie;), oczywiście ja tylko dyktowałam warunki a moi panowie działali, jak już później wchodziłam na budowę to pytli się pani kierownik rozwalamy czy doklejamy :lol2:

Asia poważnie? Ja tam nic nie chcę burzyć:rolleyes: .

ja kupiłam gotowca, wiec jedna ściana to i tak całkiem ok.

I to jest super rozwiązanie tzn. taka sypialnia z łazienką dla Was i garderobą, ja tak ma i jest super, a pomyśleć że chciałam tą łazienką jedną zlikwidować, a teraz to już sobie inaczej nie wyobrażam;)

już bardzo się cieszę z takiego rozwiązania :cool:

Mój też chciał zabić, ale teraz przyznaje racje:D

Tosiu nawet nie wiesz co ja przeszłam z moim na budowie, przecież my prawie rozwód braliśmy /bo to raz?/, ale jak ja się na coś uparłam to mogliśmy się kłócić tydzień /przeważnie jeden, dwa dni wystarczył/ ale i tak stanęło na moim, no nie wiem czy pół pomysłu mojego m jest zrealizowane w naszym domku, ale on stwierdził że chce żyć spokojnie, chciał mieć spokój, to musiał ustepować;)

....ale się wkurwiłam ...siedzimy sobie w mieszkaniu, oglądamy kabarety a tu ktoś łapie za klamkę...i spier...do windy..bo drzwi zamknięte ...dobrze ze zamknięte bo mielibyśmy gości :bash::bash:

O matko Ivy poważnie? a pomyśleć, że my w naszym domku dziś nie pozamykaliśmy drzwi, Ania przyszła z koleżanką na noc i zapomnieliśmy w tym wszystkim o sprawdzeniu drzwi wejściowych, a na dodatek nie chcąc im zamykać dołu to dziś nie włączyliśmy alarmu, nawet nie chce myśleć co by było, mój jak jechał do pracy to tylko zerknął czy są wszystkie sprzęty na dole, ale były;)

Tosiu nie straszydełko:no:, popatrz na Benia czy on z zewnątrz jest nowoczesny? troszeczkę to taki dworek, a czy Marta albo jaurządziłyśmy nasze domki klasycznie? nie ale wdaje mi się, że trzeba zachować jakąś równowagę i tak jak Ty na zewnątrz w miarę klasycznie ale prosto a w srodku luz blus podoba Ci się nowoczesność to w nią idź, ale elementy dałabym klasyczne jak Marta , Venus czy ja /przynajmniej próbowałam:cool:/

Tosiu ale nikt Ci nie karze :D

Ja też długo kminiałam co zrobić z oknami, ale jak się powie A i wybierze projekt to już moim zdaniem lepiej się trzymać stylu domku niż wydziwiać , żeby faktycznie nie wyszło straszydełko;)

Dlatego ja do Benia dałam szprosy w kolorze okien, bo wydaje mi się że lepiej z nimi niż by było bez;) i wcalwe mi te szprosy nie przeszkadzają, no chyba że by były złote to ja sama bym pazurami wydarła:eek: