Venus_m 14.07.2013 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 czeeeeeść wczoraj odsypialiśmy no i ja ciapałam w simsy a dziś też ciapię ale zamierzam ćwiczyć z Chodakowską Nesska na allegro w Stopsun dodaj sobie p. Basię od nich na gg i z nią pisz, ze mną oczywiście też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 14.07.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 (edytowane) Nie mam gg Jak po imprezie??? Justyś a gdzie kupowałaś cegłę??? Edytowane 14 Lipca 2013 przez Nesska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.07.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 a ja wam powiem, jeśli mogę się wtrącić, nie ma nic gorszego niż klasyczny dom, z kolumnami i nowoczesne drzwi z pochwytem jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mała czarna 14.07.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Dawno u Ciebie nie byłam, a tu nowe foteczki i uaktualniona galeria. Super!!! Fajnie zobaczyć wreszcie Twoją kuchnię w całości:) Brdzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.07.2013 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Reni, ale że takie połączenie w jednym domu? no to nie powiem, trzeba mieć ułańską fantazję Nesska w cegielnii hoffmanowskiej Mała czarna hej a to wcześniej nie widziałaś? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 15.07.2013 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 HELLOOŁŁ Do ikea niestety nie dojechałam , dojechałam na giełdę staroci , obkupiłam się że łojej Pogoda dzisiaj koszmar pada, buro i do du...y:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 hej, a ja nie mam na nic siły przestawiłam się z tym późnym chodzeniem spać, długim spaniem w weekend a wstawaniem dziś normalnie o 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 15.07.2013 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 dojechałam na giełdę staroci , obkupiłam się że łojej Cześć London i reszta Kobietek Pojechałaś do Wro? Pochwal się co kupiłaś , bo pchli targ to moja ulubiona chyba forma zakupowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 15.07.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 hej, a ja nie mam na nic siły przestawiłam się z tym późnym chodzeniem spać, długim spaniem w weekend a wstawaniem dziś normalnie o 6 Wszystko przez te SIMsy. A mówiły Dziewczyny - nie graj! nu - nu - nu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 trochę tak dostałam pierwszą wycenę na ściankę tv - 6k a to cena wyjściowa więc może jeszcze pójść w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Dziewczyny napiszcie mi z doświadczenia czego brakuje wam na naszym rynku designerskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 15.07.2013 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 pieniędzy w moim portfelu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 15.07.2013 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Dziewczyny napiszcie mi z doświadczenia czego brakuje wam na naszym rynku designerskim pieniędzy w moim portfelu! Lub 90% przecen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.07.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Reni, ale że takie połączenie w jednym domu? no to nie powiem, trzeba mieć ułańską fantazję niestety tak, klient kupuje klasyczny projekt domku, potem żonka zaczyna szukać, podoba jej się nowoczesność, widzi w sklepie drzwi z pochwytem, ze stalą i dawaj kupujemy bo są piękne, codziennie przejeżdżam obok pięknego dworku z 4 kolumnami i drzwiami antracyt ze stalowymi wstawkami i pochwytem do ziemi:eek::eek::eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Reni no właśnie nie wiem jak można wybierać każdy element oceniając tylko podoba/nie podoba mi się, trzeba zawsze patrzeć na całość jak się powiedziało A to trzeba teraz B. My też mamy dom z tych dworkowatych, chociaż i tak uproszczony w porównaniu do innych realizacji tego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Nie wyspałam się, nie jestem zadowolona. Patrzę na swoje włosy, matowe i bez życia farbowałam je w sobotę u fryzjera, kolor bardzo ładny, po wyjściu włosy lśniące gładkie...a dziś jak sama zrobiłam...jak wiejska dziewoja pomocy, czego używacie żeby włosy były gładkie i lśniące? Ja do suszenia mam jakiś balsam wygładzający ale chyba nie daje rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 15.07.2013 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 pomocy, czego używacie żeby włosy były gładkie i lśniące? Jedwab do włosów Biosilk od Farouk'a. Ostatnio wrzucili go na chwilę do Biedronki, może jeszcze w jakiejś pobliskiej znajdziesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 po jedwabiu to mam wrażenie, że włosy są tłuste jak na pieczeń Classic konsole mówisz z oświetleniem ciężko, zwłaszcza jeżeli napięcie nie nasze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 15.07.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Cześć London i reszta Kobietek Pojechałaś do Wro? Pochwal się co kupiłaś , bo pchli targ to moja ulubiona chyba forma zakupowania Nie Asiu nie dojechałam do Wro... byłam u nas w Opol... Kupiłam kryształowa cukiernice stainless sheffield dwa świeczniki, kryształaowe zamykane cukiernice większą na ciastka, mniejszą dam do łazienki na biżuterię, kryształowe miski itp.... strasznie podobało mi się LUDWIKOWSKIE krzesło ale może następnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.07.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 bo jedwab dajemy tylko na końce tzn od połowy a nie od nasady, ja też go lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts