london23 15.07.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Venus co do mebli krzesła , fotele ,konsolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 aaaa to chyba że tak, bo jechałam zawsze od nasady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 15.07.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Na dodatek malutko się go daje i używa tylko doraźnie, nie prewencyjnie, tylko jak się coś dzieje, bo się włosy przyzwyczajają Pouczyła mnie moja fryzjerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 15.07.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 trochę tak dostałam pierwszą wycenę na ściankę tv - 6k a to cena wyjściowa więc może jeszcze pójść w górę A ta ścianka ma być na tej ceglanej ścianie? jeżeli tak to ja bym powiesiła tylko TV i kupiła długą niską szafeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 15.07.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Venus ja też używam jedwabiu i jego się tak ociupinkę tylko bierze i tak jak piszę reni na końcówki. Jaką macie pogodę? U nas do bani Zimno, szaro, zero słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.07.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Hellloł ja dziś w pracy - nie umiem się przestawić co do jedwabiu... ja włosomaniaczka Wam powiem, że to jedne wielkie G.( same silikony i alkohol to możecie se stosować, mazać i rezultat tylko "naoczny" a nie odbudowa). polecam olejowanie i czytanie składów:) a tu macie mojego topowego bloga http://www.anwen.pl/2013/02/wosowe-must-try.html polecam jako lekturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 London tak aleś wymyśliła ciekawe gdzie znajdę długą szafeczkę (wcale o nie tak łatwo nie jest) + tracę kupę miejsca do przechowywania no i nie mam tego co mi się podoba. Jak dla mnie same minusy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Magda na Ciebie liczyłam zaraz będę czytać, bo nie mogę być tak zaniedbana Magda a daj jakąś foteczkę gdzie widać Twoje włosy na co dzień, chodzi mi żeby było widać kondycję. Bo ja mam gładkie a no to taka warstwa loczków jak u wiejskiej dziewoi. Nie pomaga częste czesanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.07.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 hyhy powiem tak, że czasem tańsze znaczy lepiej, krótszy skład robi swoje - ale ważna systematyczność. Pierwsze co to wymieniłam szampony odżywki i inne na rossmanową alterrę... później reszta:) a kosztuje grosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.07.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 (edytowane) ok zaraz dam z tamtego tygodnia się nie śmiać aktualnie zapuszczam są więc średnie ale idealnie gładkie a były puszące się, falujące i błeeee ( mam b.dużo włosów) Venus czym czeszesz? polecam do puszu tangle tezer i szczotkę jonizującą brauna ( ok 100 zł - rewelka można się uzależnić) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/207caab9711a76e7.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4f58773ae9bf2220.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1ee8bbc7803e253c.html Edytowane 15 Lipca 2013 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.07.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 helloł Magduska dawaj foty:mad::mad::mad: a ja poszłam za twoim przykładem i latam po wyprzedazach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 15.07.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Magda widzisz ja próbowałam tej alterry i efekt żaden Już nie wspominając o tym, że na moje długie gęste włosy idzie tego sporo i butelka mi starcza na krótko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 15.07.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 London tak aleś wymyśliła ciekawe gdzie znajdę długą szafeczkę (wcale o nie tak łatwo nie jest) + tracę kupę miejsca do przechowywania no i nie mam tego co mi się podoba. Jak dla mnie same minusy. U OliU fajna jest szafeczka:rolleyes: wydaje mi się że na pleja i dekoder + jakieś dvd starczy miejsca:) a zastawić taką fajną ścianę no nie wiem filmy czy gry lepiej gdzieś upchac w biblioteczce najlepiej w gabinecie,ale to moje zdanie nie przepadam za zabudową i podkreślam przy tak BOSKIEJ ścianie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 15.07.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Dla mnie i tak najważniejsza jest dobra odżywka- bez tego ani rusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.07.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Magda widzisz ja próbowałam tej alterry i efekt żaden Już nie wspominając o tym, że na moje długie gęste włosy idzie tego sporo i butelka mi starcza na krótko a ile stosowałaś? tu nie chodzi o to, że na krótko starcza - ma idealny skład:) po garnier będzie efekt od razu ale co z tego jak to same silikony - skończysz szampon masz dalej to samo ja stosuję już 1.5 roku:) efekt jest dobry jak przed myciem stosuje się olejowanie 2-3 razy w tygodniu:) efekt od razu jest jest tylko po alkoholu i silikonach:) wybór prosty - myć czymś trzeba więc nie lepiej tanim a czymś co nie podsuszy albo nie obklei włosów? Reni - a ja nie:) tzn wracając z wojaży - wróciłam z 2 parami butów ecco... no bo za 50 euro para..nie szło nie kupić zbieram na aparat soniacza porządny a to kilka tysiaczków.... - chociaż torebka za mną "chodzi" jakaś camel.... hmmm NIE KUŚ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 właśnie czytam tego bloga to już wiem że myć szamponem bejbi drim z Rossmana i kupić odżywkę w aptece ten tangle teezer muszę kupić, suszarę mam taką fest dużą z jonizatorem London nie nie, nie podoba mi się to co piszesz nie mam gdzie indziej miejsca a przecież nas jest tylko dwoje Szafka potrzebna na 5m jeżeli już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.07.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Nesska a jaka masz odżywkę? luknij na tego bloga - te akurat polecam co ona... i jeszcze z 100% keratyną takie http://perfecthair.pl/Producent/PAUL-MITCHELL/PAUL-MITCHELL-AWAPUHI-WILD-GINGER/4158-PAUL-MITCHELL-AWAPUHI-WILD-GINGER.html czarna seria paul mitchell Venus i olej 2x w tyg np z alterry pół godz przed myciem włosów ( a im dłużej tym lepiej) - włosy są lejące się i gładkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.07.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 dobra Reni bo pęknę z zazdrości pisz co tam na wyprzedażach i gdzie warto? benetton ile? :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 eh a ja mam chęć na torbę od MK przepadłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 no właśnie Magda Ty masz takie włosy jakie ja bym chciała, gładkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts