Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

beneton 50 ale nie byłam, byłam w massimo i kupilam spodnie i tę torbę, wczoraj byłam w pandorze i było 50 wiec kupilam murano, a tak poza tym dzieciakom, bluzki nie bluzki, potrzebowałam spodnie dla syna i wczoraj naliczyłam ze kupiłam 5 par:o, w stefanel ku[piłam fajne spodnie i bluzkę na 70%

Magda ja mam dziś w miarę ok, bo świeżo po farbowaniu więc błyszczą :rolleyes: ale to nie to samo co po wyjściu od fryzjera :cry:

oj bo fryzjer to ci zawsze włosy ponaciaga, naprostuje i zrobi loki jak w reklamie pantene. laik tak nie umie.

ja z kosmetyków do włosów polecam kerastese. od wielu lat używam tylko produktów fryzjerskich i jestem zadowolona a włosy mam trudne (cienkie, puszące się)

nie nooooooo 109 zł za odżywkę 250 ml? nie ma mowy :no: ale poczytam skład i spróbuję znaleźć coś podobnego.

Venus przelicz inaczej - ta za 109 zł starczy Ci na minimum pół roku przy codziennym używaniu - a na zmianę z inną na rok:) jej się daje kroplę i starcza na długie włosy:)

a wydaje mi się, że 10 odżywek po 10 zł to zużyje się w rok 20 :)

beneton 50 ale nie byłam, byłam w massimo i kupilam spodnie i tę torbę, wczoraj byłam w pandorze i było 50 wiec kupilam murano, a tak poza tym dzieciakom, bluzki nie bluzki, potrzebowałam spodnie dla syna i wczoraj naliczyłam ze kupiłam 5 par:o, w stefanel ku[piłam fajne spodnie i bluzkę na 70%

:jawdrop::jawdrop::jawdrop: z.a.z.d.r.o.s.z.c.z.ę.

różnica jest - te co "przed" były suszone i modelowane a te co po tylko suszone i się same już układają idealnie:) hehe w dotyku różnica była na pewno i wyglądzie

Magda fajne miałaś siano- Ty chyba siana na głowie nie widziałaś!!!.

A ja nienawidzę włosów prosto od fryzjera :no:

ja też nie...feeeeeee