reni1980 15.07.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Duś właśnie nie mogłam sobie przypomnieć nazwy a też słyszałam, że te kosmetyki są dobre. Tylko chyba nie za tanie bardzo drogie, ja myję włosy codziennie, wiec szampon i odżywkę mam na tydzień, z kerastese robiła bym tylko na szampony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Magda o tej odżywce to piszą żeby obficie nanieść na włosy obficie to chyba nie kropla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Magda spisz proszę w jednym poście co mam kupić do tego siana bo już się gubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.07.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 (edytowane) ta odżywka jak daje się na rękę i zmiesza z wodą robi się z niej takie ala masło- i starcza na całość Venus - ale to tak ciężko, metoda prób i błędów:) pierwsze co to bym odstawiła wszystkie mazidła typu elseve, garnier. Dobrze oczyściła włosy np tym babydreamem - i odżywkę bez silikonów, A silikony tylko na końcówki żeby się nie plątały. Po babydreamie codziennie możesz mieć siano nadal - ja na początek białam alterrę to z bordową nakrętką z granatem i aloesem, do tego maska i odżywka i testowałam dalej:)Ale samo mycie nie wystarczy... serio:) jakie masz oliwy w domu? daj na włosy przed myciem na pół godz od 1/2 długości. Edytowane 15 Lipca 2013 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 15.07.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Venus czemu właściwie masz takie siano??? przecież farbowanie tak nie niszczy włosów. Zawsze miałaś takie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 15.07.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 London to nie jest strickte pod rtv to jest właśnie zabudowa ściany a nie szafka rtv - ale ja umiem wytłumaczyć :lol2: brakuje mi takiego większego mebla i dlatego mamy to zaplanowane tak a nie inaczej. Oki już ogarnia mój umysł w takim wypadku widocznie masz racje ja jak wstawię moją obłędnie dużą kuchnie to pewnie też będę kombinowac:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 15.07.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 A najbardziej eko sposób, na zamykanie łuki włosa (czyli żeby były lśniące) to płukanka z wody z octem, albo cytryną. I zawsze na koniec mycia trzeba przelać włosy zimną wodą. ten sposób działa Magda jaką ty masz ta szczotke z brauna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Ja mam dużo miejsca w kuchni no ale nie będę brykać pod sufit za każdym razem jak chcę wyciągnąć talerze. Mam super rozplanowaną na codziennie życie, ale jak mam gości lub robię jakąś rodzinną imprezkę to się muszę nabiegać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Nesska ja mam cienkie włosy i dużo. Nie prostuję, chyba że od wielkiego dzwonu. Nie umiem ogarnąć szczotki i suszarki w jednym ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.07.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 własnie w jednym poście napisz co trza kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 :yes: i od razu dopisz co jak używać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 15.07.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Bosze zaczynam się bac ,najwyżej nie będę robiła imprez:o:lol2: ja na pewno się nie pomieszczę ,muszę coś poprzestawiac:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.07.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 własnie w jednym poście napisz co trza kupić nie da się serio:) metoda prób do każdego rodzaju włosów - ale alterra tania i te specyfiki polecane na blogu anwen Ivy szczotka nazywa się: szczotka jonizująca braun satin hair iontec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Magdaaaaaaaaaaaaaaa no weź nie bądź taka wiśnia to tak szampon Bejbi Drim w rossmanie - myć tak jak zawsze Odżywka z keratyną? paul mitchel kropla z wodą + jeszcze coś czy tylko to? Olejek alterra (który) i jak stosować i kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.07.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Ja mam takie włosy, że . Po jedwabiu faktycznie wydają się tłuste, dlatego używam rzadko, na imprezy typu wesela, sylwester, itp. Bardzo pomaga BioVax do włosów (nakładam raz w tygodniu po myciu, na to reklamówka foliowa, potem ręcznik i spłukuję po 30 minutach), robię sobie kurację co kilka miesięcy. Od kiedy używam szamponów oraz odżywek Syoss też jest lepiej . Zawsze najlepiej działały na mnie szampony, odżywki polecane przez fryzjerów, ale ich ceny . Ja nie wierzę w naturalne składy, itp. To znaczy wierzę, ale nie pomagają one osobom, które mają problematyczne włosy. To samo z kremami - wszyscy zachwycają się Ziają i może jest ok, ale jak ktoś ma jakikolwiek problem z cerą (ja mam suchą i łuszczącą) to Ziaja sobie nie poradzi . To są kosmetyki do cery normalnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 ja po Biovaxie mam dużo mniej wypadających wiem, że długość którą mam zobowiązuje do wypadania 4 dziennie i wydaje się że to dużo bo kołtun z takich długich wydaje się duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Mi fryzjerka psikła takim niebieskim czymś Schwarzkopfa ale nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.07.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 o alterra to olejek a ja myslałam ze szampon;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Ja używałam kiedyś tej maski, włosy były fajne chyba znowu kupię http://lokikoki.pl/product-pol-1403-Crema-Al-Latte-maska-mleczna-1000-ml-Mila.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.07.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 A, przypomniało mi się, najpiękniejsze włosy miałam po szamponach i odżywkach firmy Tigi, niestety nie umiem znaleźć, gdzie to kupić w Polsce (słyszałam, że w TKMaxx, ale nie trafiłam ): http://image.ceneo.pl/data/products/2373063/i-tigi-catwalk-headshot-szampon-nawilzajacy-750-ml.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts