Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ta odżywka jak daje się na rękę i zmiesza z wodą robi się z niej takie ala masło- i starcza na całość

Venus - ale to tak ciężko, metoda prób i błędów:) pierwsze co to bym odstawiła wszystkie mazidła typu elseve, garnier. Dobrze oczyściła włosy np tym babydreamem - i odżywkę bez silikonów, A silikony tylko na końcówki żeby się nie plątały.

Po babydreamie codziennie możesz mieć siano nadal - ja na początek białam alterrę to z bordową nakrętką z granatem i aloesem, do tego maska i odżywka i testowałam dalej:)

Ale samo mycie nie wystarczy... serio:)

jakie masz oliwy w domu? daj na włosy przed myciem na pół godz od 1/2 długości.

Edytowane przez Magda_lena85

London to nie jest strickte pod rtv :no: to jest właśnie zabudowa ściany a nie szafka rtv - ale ja umiem wytłumaczyć :lol2: :lol2: brakuje mi takiego większego mebla i dlatego mamy to zaplanowane tak a nie inaczej.

Oki już ogarnia mój umysł :rolleyes: w takim wypadku widocznie masz racje ja jak wstawię moją obłędnie dużą kuchnie to pewnie też będę kombinowac:lol2:

Ja mam takie włosy, że :sick:.

Po jedwabiu faktycznie wydają się tłuste, dlatego używam rzadko, na imprezy typu wesela, sylwester, itp.

Bardzo pomaga BioVax do włosów (nakładam raz w tygodniu po myciu, na to reklamówka foliowa, potem ręcznik i spłukuję po 30 minutach), robię sobie kurację co kilka miesięcy. Od kiedy używam szamponów oraz odżywek Syoss też jest lepiej :yes:.

Zawsze najlepiej działały na mnie szampony, odżywki polecane przez fryzjerów, ale ich ceny :sick:. Ja nie wierzę w naturalne składy, itp. To znaczy wierzę, ale nie pomagają one osobom, które mają problematyczne włosy. To samo z kremami - wszyscy zachwycają się Ziają i może jest ok, ale jak ktoś ma jakikolwiek problem z cerą (ja mam suchą i łuszczącą) to Ziaja sobie nie poradzi :no:. To są kosmetyki do cery normalnej.

A, przypomniało mi się, najpiękniejsze włosy miałam po szamponach i odżywkach firmy Tigi, niestety nie umiem znaleźć, gdzie to kupić w Polsce (słyszałam, że w TKMaxx, ale nie trafiłam :no:):

http://image.ceneo.pl/data/products/2373063/i-tigi-catwalk-headshot-szampon-nawilzajacy-750-ml.jpg