Magda_lena85 15.07.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Venus - bejbi drim tylko raz w tyg bo on oczyszcza włosy - do codziennego mycia starczy za 8 zł alterra i tego typu albo inny dobry skład, paul mitchel odżywka ja stosuję na zmianę z alterrą ( serio mi podpasowała) bo mi szkoda kasy na odzywkę hahaha:) Olejek brzoza i pomarańcza albo ten z avokado ( stoją na dziale gdzie balsamy do ciała). Ale z olejami to jest high school bo zależa od porowatości włosów haha ( na blogu o tym jest). Oprócz tego oleje kuchenne się nadają - mi idealne służy lniany ( a Albinos musi go mieć do jedzenia więc podkradam). Olejowanie - łyżka olejku ( na początku pewnie więcej bo się czlowiek musi naumieć wcierać) - nakłada się na suche włosy od połowy długości ( chyba, że olej khadi na porost włosów) - po nałożeniu można włosy spiac, żwiązać itp. Im dłużej się trzyma tym lepiej - wiadomo. Umyć dokładnie szampon i koniecznie nanieść odżywkę - bo to ona zamyka w środku włosów to co najlepsze z olejku. Co do olejku z alterry bo on jest najlepszy z serii - można nakładać go na twarz przed snem - dobrze regeneruje, ale po pół godz trzeba docisnąć do twarzy chusteczkę, nie zatyka porów, nie robią się syfy - a nawilża:) ale to wszystko metoda prób i błędów.... se poczytajcie w necie tam są obeznanie Laski co nie przepłacają 300 za szampon..a czytają składy:) Ilona -w naturalnę wierzę, ale nie w Ziaję Reni - alterra to cała seria -za tą cenę ma idealny skład:) bo wiadomo są i droższe z dobrym...ale po co przepłacać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.07.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Venus, a i tak najlepiej na włosy działa ciąża . Ja miałam przez 9 miesięcy tak mocne i lśniące włosy, że nie używałam żadnych odżywek, tylko szampon i po sprawie. Za to teraz masakra . Lecą garściami, rzęsy zresztą też . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 głowa mnie rozbolała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.07.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 hmm w sumie jest takie forum wizaz.pl i tam jest dział biochemia urody i wyjaśnione jak czytać składy itp itd:) ale na blogu to lepiej wyjaśniły - ja jestem teraz na etapie czytania składów kremów haha... Venus http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=685255 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 15.07.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 A ja mam tak masakrycznie przetłuszczające się włosy,że myję a za godzine lśnię nie wiem co to odżywka bo jak bym nałożyła to:sick: moj look jak luj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.07.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.07.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Magda, właśnie z szamponem może być inna sprawa, bo też słyszałam, że im mniej chemii tym lepiej (nie wiem, nie sprawdzałam), ale jeśli chodzi o kremy, maseczki do twarzy to nikt mnie nie przekona, że ogórek zadziała lepiej niż maseczka z ogórka kupiona w drogerii . A jakiego olejku używa się do olejowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Dobra chyba mnie to czytanie nie ominie eh eh wizaż znam i mam login od chyba 12 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.07.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 w tym linku wyżej jest przewodnik wystarczający na początek buahahhaa Venus :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 o ! zalogowałam się i mam wiadomość od laski z 2006 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.07.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 idę szukać jakiegoś fajnego pomysłu na obudowę grzejnika w sypialni bo mi ścianę okopcił i nie wiem czy się porywać z malowanie po wakacjach czy na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Magda pokaż sypialnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.07.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 od grzejnika zawsze będzie brudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.07.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 myślicie, że jak obudowa będzie w tym stylu http://www.jak-mieszkac.pl/galerie/jak-zabudowac-kaloryfer ( grzejnik na ścianie ) to nic nie da? hmmm może ciut ograniczy - do tego ściana na szaro a nie na beżowo-kremowo bo na tym to wszystko widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 15.07.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Magda i łazienkę tą co malowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Nie wiem, obudowa mi się podoba ale i tak cieszę się że nie mam grzejników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.07.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 nie malowałam - a farba stoi nie mam czasu coś na robotę - a bardziej na sprzątanie po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 15.07.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 myślicie, że jak obudowa będzie w tym stylu http://www.jak-mieszkac.pl/galerie/jak-zabudowac-kaloryfer ( grzejnik na ścianie ) to nic nie da? hmmm może ciut ograniczy - do tego ściana na szaro a nie na beżowo-kremowo bo na tym to wszystko widać Fajne chba coś to da:D moja teściowa miała coś podobnego w salonie i nigdy nie widziałam przysmolonej ściany;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 15.07.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Nie wiem, obudowa mi się podoba ale i tak cieszę się że nie mam grzejników Nawet w pokojach -sypialniach:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 nigdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts