Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

london, też tak czytałam, ale nie wiem czy to prawda.

Gdybym miała wybór, też nigdzie nie dałabym grzejników, tylko podłogówkę :yes:. W sypialni i tak się mocno nie grzeje (przynajmniej my zimą śpimy przy jakiś 18 stopniach), więc na pewno nie zaszkodzi :no:.

Ja w ogóle tak do podłogówki przywykłam, że jak zimą jestem w gościach gdzieś, gdzie jej nie ma, to mi zimno. Szukam kaloryfera, ale znowu przy nim mi za ciepło :roll:.

też tak myślę :)

to tak jak Pan w markecie budowlanym tłumaczył nam że podkład pod panele to tylko zielony, korek w żadnym razie. Kupiliśmy pistolet do pomiaru temperatury, położyliśmy korek i zielony obok siebie. Różnica temperatur żadna. Pan w sklepie powiedział tylko: dziwne :o i w tym momencie jego wiedza się skończyła.

Polecam też taką maskę do włosów:Kallos, Serical, Crema Midollo & Placenta. Aplikowana tak jak opisała Ilona :yes:

A ja mam tak masakrycznie przetłuszczające się włosy,że myję a za godzine lśnię:o nie wiem co to odżywka bo jak bym nałożyła to:sick: moj look jak luj....

Też tak kiedyś miałam :( Polecam kurację szamponem Sabal firmy Ducray (w aptekach nawet trudno dostać, ale w necie już spoko).

Podobno nie zdrowo jest,dla krążenia itd..ja mam gęstą krew i naprawdę bardzo bolą mnie nogi i stawy od podłogowki:)

A ja mam podłogówkę niskotemperaturową i nic mi nie puchnie :p

hahha - możesz oczyszczać czym chcesz - ze pisałaś o bejbi drim możesz tym

ja oczysczam tatarkowym jak olejuję :)

jedno i drugie równie dobre - a na codzień lepiej mieć dwa i na zmiany jechać co by włosów nie przyzywyczaić.

Same proteiny to też maska z glorii ( 6 zł aż- zero sylikonów, samo dobro) . U mnie na wsi babka mi zamawia zawsze - nie wiem jak w Stolycy... może w kiosku?:) wiem, że w simple i auchane były swojego czasu.