london23 15.07.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 my mamy kaloryfery i podłogówkę,ale w sypialniach tylko kaloryfer,ja jak siedzę w salonie i chodzi podłogówka masakrycznie bolą mnie nogi,czytałam że w pkojach w których się śpi nie powinno być ogrzewania podłogowego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 a dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 15.07.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Nie wiem, obudowa mi się podoba ale i tak cieszę się że nie mam grzejników ja tez już się ciesze że ich nie bede miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.07.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Nawet w pokojach -sypialniach:eek: a co w tym dziwnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 15.07.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Podobno nie zdrowo jest,dla krążenia itd..ja mam gęstą krew i naprawdę bardzo bolą mnie nogi i stawy od podłogowki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.07.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 london, też tak czytałam, ale nie wiem czy to prawda. Gdybym miała wybór, też nigdzie nie dałabym grzejników, tylko podłogówkę . W sypialni i tak się mocno nie grzeje (przynajmniej my zimą śpimy przy jakiś 18 stopniach), więc na pewno nie zaszkodzi . Ja w ogóle tak do podłogówki przywykłam, że jak zimą jestem w gościach gdzieś, gdzie jej nie ma, to mi zimno. Szukam kaloryfera, ale znowu przy nim mi za ciepło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.07.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 my mamy kaloryfery i podłogówkę,ale w sypialniach tylko kaloryfer,ja jak siedzę w salonie i chodzi podłogówka masakrycznie bolą mnie nogi,czytałam że w pkojach w których się śpi nie powinno być ogrzewania podłogowego;) london to nie prawda juz była o tym dyskusja na fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 też tak myślę to tak jak Pan w markecie budowlanym tłumaczył nam że podkład pod panele to tylko zielony, korek w żadnym razie. Kupiliśmy pistolet do pomiaru temperatury, położyliśmy korek i zielony obok siebie. Różnica temperatur żadna. Pan w sklepie powiedział tylko: dziwne i w tym momencie jego wiedza się skończyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 15.07.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Ja nie będę mówiła że tak jest ,czy nie jest,sama mam podłogowe ogrzewanie, ale ja to odczuwam, inni domownicy nie więc zależy od zdrowia, ja mam problemy ze stawami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.07.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 ja mam jedno i drugie:) przy czym na dole w większości działa tylko podłogówka w łazienkach to samo,w pokoju Albinoska częściej grzejnik a w sypialnia wyłączone wszystko bo za ciepło jak są drzwi otwarte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 15.07.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Venus ja tez nie zawsze słucham co wciskają w marketach,czy poradnikach,sprzedac i naciągnąc:) dla mnie podłogowe nie służy,ale nie ma takiej możliwości żebym go nie zrobiła:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 o tu niezłe włosy http://www.anwen.pl/2011/06/moja-wosowa-historia-madziocha.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Magda czy znasz jakiś naturalny szampon bez silikonu którym można myć włosy na co dzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 15.07.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Polecam też taką maskę do włosów:Kallos, Serical, Crema Midollo & Placenta. Aplikowana tak jak opisała Ilona A ja mam tak masakrycznie przetłuszczające się włosy,że myję a za godzine lśnię nie wiem co to odżywka bo jak bym nałożyła to:sick: moj look jak luj.... Też tak kiedyś miałam Polecam kurację szamponem Sabal firmy Ducray (w aptekach nawet trudno dostać, ale w necie już spoko). Podobno nie zdrowo jest,dla krążenia itd..ja mam gęstą krew i naprawdę bardzo bolą mnie nogi i stawy od podłogowki:) A ja mam podłogówkę niskotemperaturową i nic mi nie puchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.07.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Venus myję szamponem jantar i szamponem z alterry obojętnie jakim.Oczyszczająco raz w tygodniu barwa ( najlepsza tatarakowo-chmielowa 3 zł w tesco ). http://my-hair-secrets.blogspot.com/2012/10/test-szamponow-barwa-tataro-chmielowy-i.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 15.07.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Asiu ja już szamponów próbowałam chyba wszystkich ,i nic i tanie i drogie,ziołowe itd... taka moja uroda,cerę za to mam suchą jak i nic nie daje rady tylko OLAY 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.07.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 masz atopową? bo u mnie nie dość, że sucha to i atopowa.... pomaga tylko avenka do odwodnionej... ale teraz testują kosmetyki ze sklepów naturalnych jakieś tam bioekologiczne hokus pokus hahah odpukać jest na razie okay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 To nie rozumiem, myślałam że raz w tygodniu oczyszczający to bejbi drim a tu znowu coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 15.07.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Magda ja mam zwyczajnie suchą ,ale może dlatego nie atopowa bo ja na tab...anty...kon.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.07.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 hahha - możesz oczyszczać czym chcesz - ze pisałaś o bejbi drim możesz tym ja oczysczam tatarkowym jak olejuję jedno i drugie równie dobre - a na codzień lepiej mieć dwa i na zmiany jechać co by włosów nie przyzywyczaić. Same proteiny to też maska z glorii ( 6 zł aż- zero sylikonów, samo dobro) . U mnie na wsi babka mi zamawia zawsze - nie wiem jak w Stolycy... może w kiosku? wiem, że w simple i auchane były swojego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts