Magda_lena85 15.07.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Venus a czym teraz myjesz i jaka odżywka? może nie ma tak źle i co innego trzeba działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Magda myłam Biovaxem + odżywka a teraz kupiłam jakiś elseve z olejkiem kokosowym i odżywkę włosy nie są tragiczne, ale ja chcę mieć piękne jak z reklam aha kupiłam taki zestaw bo akurat brązowe butelki pasują mi do łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 15.07.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Venus:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.07.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 :lol2::lol2:, biovax nie najgorszy może Ci olejowanie wystarczy... i blog anweny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 dobrze to teraz ten olej, to mam kupić taki jak do gotowania? czy to też się kupuje w sklepie z kosmetykami? na blogu polecany jest ten kokosowy ale nie z tego suszonego miąższu i sezamowy (mam w cargo ) i ten olej mam nałożyć i zostawić na noc? a co z poduszką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Magda a spójrz na ten szampon http://lokikoki.pl/product-pol-3831-Szampon-z-keratyna-wzmacniajacy-1000-ml-Mila.html słaby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.07.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 (edytowane) daj na początku na pół godziny - bo różne rodzaje są do różnych włosów i nie nakładaj na początku na skórę. Sezamowy śmierdzi na włosach...ale efekt jest super:) Kokosowy czyli vatikka - w aptece do kupienia Szampon nic specjalnego pierwsze sprawdzone - sylikon ten łatwo zmywalny i sztuczny olej Sodium Laureth Sulfate – sól sodowa siarczanu oksyetylenowanego alkoholu laurylowego. Jest to anionowa substancja powierzchniowo czynna, podstawowy składnik myjący. Bardzo dobrze myje, ale tworzy niestabilną pianę o słabych właściwościach użytkowych. Cocamide DEA – dietanoloamid kwasów tłuszczowych z oleju kokosowego. Jest to niejonowa substancja powierzchniowo czynna. Substancja myjąca. Zwiększa ilość piany w preparatach myjących. Ponadto, w mieszaninie z anionowymi substancjami powierzchniowo czynnymi powoduje wzrost lepkości preparatu, w tzw. mechanizmie mieszanych miceli. dla porównania Alterra - zero silikonów i sztucznych barwników http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=42769 maska http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=43114 ( alkohol w składzie to nie ten alkohol co się kojarzy a utleniacz dla reszty skladników) Edytowane 15 Lipca 2013 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 ile razy w tygodniu olejem? no i koniecznie muszę mieć coś co sprawi że włosy będą ładnie pachnieć http://www.anwen.pl/2013/03/pielegnacja-idealna.html takie coś znalazłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.07.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 nie codziennie - 3 x w tyg starczy czyli co 2 dni - później 2 x w tyg. Musisz trafić na swój olej - będziesz widziała czy nie są oklapnięte i czy się nie elektryzują. U mnie sprawdza się olej lniany, watika, sezamowy i alterra. AAAA i uwaga...olejek dla kobiet w ciąży z bejbidrima hahah:) jak tż widział w łazience to się za głowę złapał, że wpadka Jak ci zależy na tym aby szybko rosły i pojawiły się nowe - to wcierka na skalp z jantaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.07.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Venus lukaj tu http://www.blondhaircare.com/p/metamorfoza-moich-wosow.html ta jest całkiem zwichrowana na punkcie włosów :jawdrop: pisze co i jak krok po kroku...od mycia po suszenie - widać po fotach, że warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 o cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 (edytowane) no dobrze maleńka a co odżywką? którą kupić i jak stosować? w ogóle włosów nie suszyć? gdzie można kupić ten szampon jantar? i co ile zmieniać? co 2 tygodnie czy co miesiąc? Edytowane 15 Lipca 2013 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 15.07.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Duś właśnie nie mogłam sobie przypomnieć nazwy a też słyszałam, że te kosmetyki są dobre. Tylko chyba nie za tanie bardzo drogie, ja myję włosy codziennie, wiec szampon i odżywkę mam na tydzień, z kerastese robiła bym tylko na szampony:) drogie, owszem. ja zamawiam w internecie, więc zawsze urwę kilkanaście złotych albo dostaje od fryzjerki po wizycie (bo ja dobra klientka jestem, od 15 lat u tej samej wiernie się opitalam) A, przypomniało mi się, najpiękniejsze włosy miałam po szamponach i odżywkach firmy Tigi, niestety nie umiem znaleźć, gdzie to kupić w Polsce (słyszałam, że w TKMaxx, ale nie trafiłam ): http://image.ceneo.pl/data/products/2373063/i-tigi-catwalk-headshot-szampon-nawilzajacy-750-ml.jpg nie wiem, czy mają twoją ale tigi jest na bank dostępna w http://www.pro-sprzet.pl (tam zamawiam najcześciej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.07.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 z odżywką musisz trafić - w zależności od włosów, efektu oleju ja bym zaczęla od tej polecanej emolientowej z avocado z garniera + np maska z glorii po olejowaniu + alterra z bordową zakrętką. Szampon jantar w aptece. Ja myję np 2 dni tym 2 dni tym. Aa i suszę suszarą z jonizacją bo mam krótkie - ale jak miałam za ramiona to były ciężkie, nie zdążyły wyschnąc przez noc - więc poduszalama tylko je. Venus.... to wszystko wymaga czasu jak rzucić z dnia na dzień silikony będziesz miała wrażenie szopy na głowie przez kilka dni:) dlatego od razu trzeba ruszyć równolegle z olejowaniem żeby włosy obciążyć nim a nie silikonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.07.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 w pro-sprzęciem zamawiałam kiedyś często:) teraz w perfecthair.pl te paul mitchell ale tu się zrobiło "budowlanie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 15.07.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Magda chcę podjąć walkę zaraz dzwonię do mamy niech mi w aptece zamówi i ten jantar i olej. Co to jest maska z glorii (składnik czy firma? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.07.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 jezusie uszy i oczy mi puchną, Magda ty mi chyba to wszystko kupisz, wyślesz z opisem co i jak i kiedy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 już wiem firma Malwa. tylko gdzie to kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.07.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Magda chcę podjąć walkę zaraz dzwonię do mamy niech mi w aptece zamówi i ten jantar i olej. Co to jest maska z glorii (składnik czy firma? ) https://www.google.pl/search?q=maska+gloria&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=J9rjUZzzK8LaOcrIgdgC&sqi=2&ved=0CDYQsAQ&biw=1600&bih=754 firma polska gloria - maska ( jest emulsja też ale nie polecam). U mnie jest za 6 zł średnio - tylko babka mi specjalnie zamawia. Jakby co dam radę zamówić i kupić jakbyś nie dostała a dalej była chętna walczyć. Sprawdź czasem jest w Auchanie albo Simple. Jak nie to lokalne małe sklepiki. Reni - hahaha byłam na macierzyńskim to miałam czas czytać i testować haha:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts