Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiem, że przy tej szerokości nie mogą być wyższe.

Ale mam po prostu wrażenie, że giną Ci na półkach.

Chyba, że to kwestia ujęcia.

(Powinnaś mieć dłuższe półki, to i szersze literki by się zmieściły :rotfl:)

No właśnie - zestawienie haseł dość ciekawe:lol2: Liczyłam na COOK raczej, albo EAT, niż HOPE;)

Ale, ale... to ty jakieś inne, fajniejsze literki wyhaczyłaś:o Ja takie połowę mniejsze widziałam...

A moją treść dot. zasłonki prysznicowej u narendil widziała czy nie widziała?:p

Widziała Madziu :) ale zasłonka już dawno postanowiona na nie :no: ale będę pamietać jakby ktoś ze znajomych szukał :D

Drink Hope właśnie z imprezą mi się kojarzy, wybrałam z tego co było i całkiem uważam że dobry towar mi się trafił :D

Pati ja wiedziałam, że kiedyś i półeczki doczekają się liftingu :D

Venus, ufff... Przejrzałam caluteńki wątek w poszukiwaniu Twojej ścianki prysznicowej.

I nie ma :bash: Czy ja ślepa?

Wizualizacje znalazłam. Ostateczny pomysł chyba też.

A zdjęcie końcowe? Da się? Proooszęęę!

Nie chciałam wyjść na lenia :lol2:

A pisząc ścianka miałam na myśli szybę (bo ta wersja miała byc ostateczna, tak?).

Nic nie ma? Ani szkła, ani ścianki, ani zasłonki?

Wolna przestrzeń?

I tak już na stałe?

Edytowane przez narendil

Aha :)

Bo przyznaję, że liczę na Twoje łączenie szkła z szafką. Dobrze pamiętam, że tak będziesz miała?

U mnie, jeśli się zdecydujemy na szkło, to trzeba je będzie połączyć z zabudową geberitu i szafką nad nim.

Jutro zrobię fotki jak będzie czego ;)

Odnośnie Tikeja to kupiłam sobie peleryne niewidkę :lol2: a serio to taka jesienno - wiosenno peleryna w kolorze morskim, która rzekomo ma mi się nie przydać, a ja wczoraj w niej byłam na zakupach (ha! mężu!:lol: ). Przeceniona była z 300 na 99, żal było nie brać, tylko podobno teraz jestem uczennicą Hogwartu :lol2:

I jakby kto szukał to H&M ma fajne futrzane czapki zimowe po 30 zł :D też żal było nie kupić :rotfl:

Witam Venus, przydreptałam ze schodowego wątku. Możesz napisać ile wystaje ten nosek, bo całe stopnie pisałaś, ze mają 26-27cm? Schody wyglądają świetnie z tą biała listwą. Też nie widzi mi się zygzak na ścianie. Znalazłam też cudną szafę w wiatrołapie. Po prostu piękna. Czegoś takiego szukałam, chociaż to plan na wiosnę/lato. Pozdrawiam.