pysiaczek 10.11.2011 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Świetne literki i bardzo fajnie wyglądają na tych półeczkach I jak super pasują do okapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.11.2011 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Wiem, że przy tej szerokości nie mogą być wyższe. Ale mam po prostu wrażenie, że giną Ci na półkach. Chyba, że to kwestia ujęcia. (Powinnaś mieć dłuższe półki, to i szersze literki by się zmieściły ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.11.2011 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 no nie można mieć wszystkiego, na żywo wyglądają lepiej, zresztą ze mnie kiepski fotograf no ale może się też nie podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 10.11.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Venusek,miodzio...dobrze, ze moja kuchnia jeszcze w powijakach, bo bym na bank do tkmaxx'a poleciala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 11.11.2011 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 świetny pomysł idealnie pasują....jednak półeczki się przydadzą a tak sie broniłas a swoją drogą...HOPE DRINK...impreza bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.11.2011 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 No właśnie - zestawienie haseł dość ciekawe:lol2: Liczyłam na COOK raczej, albo EAT, niż HOPE;) Ale, ale... to ty jakieś inne, fajniejsze literki wyhaczyłaś Ja takie połowę mniejsze widziałam... A moją treść dot. zasłonki prysznicowej u narendil widziała czy nie widziała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.11.2011 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Widziała Madziu ale zasłonka już dawno postanowiona na nie ale będę pamietać jakby ktoś ze znajomych szukał Drink Hope właśnie z imprezą mi się kojarzy, wybrałam z tego co było i całkiem uważam że dobry towar mi się trafił Pati ja wiedziałam, że kiedyś i półeczki doczekają się liftingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 12.11.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 fajniusie te literki, a ja z niecierpliwością czekam na obiecane zdjęcie z tapetą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.11.2011 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Ulcia tapeta to się jeszcze nie położyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.11.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Venus, ufff... Przejrzałam caluteńki wątek w poszukiwaniu Twojej ścianki prysznicowej. I nie ma Czy ja ślepa? Wizualizacje znalazłam. Ostateczny pomysł chyba też. A zdjęcie końcowe? Da się? Proooszęęę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.11.2011 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Njeeeeeeeeeee, nie zrobiła przeca tej ścianky P.S. Następnym razem powiedz, mi łatwiej znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.11.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 (edytowane) Nie chciałam wyjść na lenia A pisząc ścianka miałam na myśli szybę (bo ta wersja miała byc ostateczna, tak?). Nic nie ma? Ani szkła, ani ścianki, ani zasłonki? Wolna przestrzeń? I tak już na stałe? Edytowane 13 Listopada 2011 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.11.2011 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Będzie szklanka ścianka kiedyś, jak już uporamy się z naszą nieszczęsną rurą w garderobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.11.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Aha Bo przyznaję, że liczę na Twoje łączenie szkła z szafką. Dobrze pamiętam, że tak będziesz miała? U mnie, jeśli się zdecydujemy na szkło, to trzeba je będzie połączyć z zabudową geberitu i szafką nad nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.11.2011 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 No u nas ma być na styk szafka + szklana ścianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 14.11.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 fajniusio wyszły te literki Półeczki teraz przypominają linie w zeszycie i nawet nie proszą się o jakieś pudełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.11.2011 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Teraz jak patrzę na te literki to też mi się wydaje, że z pojemnikami będzie za bogato Te półki najwidoczniej muszą odczekać na swoją kolej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.11.2011 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Jutro o 9 rano zaczyna się kłaść tapeta w gościnnym!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.11.2011 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Jutro zrobię fotki jak będzie czego Odnośnie Tikeja to kupiłam sobie peleryne niewidkę a serio to taka jesienno - wiosenno peleryna w kolorze morskim, która rzekomo ma mi się nie przydać, a ja wczoraj w niej byłam na zakupach (ha! mężu! ). Przeceniona była z 300 na 99, żal było nie brać, tylko podobno teraz jestem uczennicą Hogwartu I jakby kto szukał to H&M ma fajne futrzane czapki zimowe po 30 zł też żal było nie kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.11.2011 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Witam Venus, przydreptałam ze schodowego wątku. Możesz napisać ile wystaje ten nosek, bo całe stopnie pisałaś, ze mają 26-27cm? Schody wyglądają świetnie z tą biała listwą. Też nie widzi mi się zygzak na ścianie. Znalazłam też cudną szafę w wiatrołapie. Po prostu piękna. Czegoś takiego szukałam, chociaż to plan na wiosnę/lato. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts