reni1980 15.07.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 czyli Magda ze niby twoje włosy są bez suszenia i modelowania takie:jawdrop::jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Magda jest do kupienia na allegro :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.07.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 moje są takie suszone bez modelowania już teraz czyli rozczesuję i robię przedziałek i suszę je bez jakiegoś naciągania na szczotę czy innych cudów:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Magda czy jakieś wcierki też powinnam stosować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.07.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 moje są takie suszone bez modelowania już teraz czyli rozczesuję i robię przedziałek i suszę je bez jakiegoś naciągania na szczotę czy innych cudów:wiggle: no to super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.07.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Venus na porost włosów jak już np jantar emulsja https://www.google.pl/search?q=wcierka+jantar&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=89zjUebaGMjLtQbN64CYDw&sqi=2&ved=0CCwQsAQ&biw=1600&bih=754 to jak woda - nie przetuszcza ani nic - raczej w drugą stronę, włosy dłużej są świeże i nie klapnięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Magda czyli jak położę ten olej nie od skóry głowy na włosy i potrzymam np godzinę i spłukam naprzemiennie wodą i na koniec zahartuję zimną to mam użyć tej odżywki gloria na to i znowu potrzymać i spłukać tia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 ja nie mam ciśnienia na porost, bo są całkiem dobrej długości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.07.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 robi się tak: daje olej ( odczekujesz) normalnie myjesz włosy szamponem tym tzw. codziennym ( spłukujesz) i po tym od razu odżywką nie silikonowa a nawilżająca coby składniki oleju zatrzymały się w głąb włosów ( spłukujesz). Tak na prawdę myjąc włosy myjesz skórę głowy - a piania z wodą myje resztę, nie trzeba szarpać i targać ich.W turbanie z ręcznika nie chodzi się za długo, żeby pod wpływem ciepła znów pory się nie otworzyły włosów - lepiej zawinać i zaraz odkręcić i niech schną rozpuszczone na ramionach i jakimś ręczniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 ja w ogóle w turban nie zakręcam, od razu je lekko wyciskam w ręcznik, rozczesuję i pozwalam schnąć, ale to jak mam czas. Trzeba się będzie przestawić bo rano nie ma opcji na takie zabiegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Magda a ten olej to kładę na włosy takie które się nadają do mycia? i wtedy szampon i odżywka po odczekaniu? cholera zachciało mnie się pięknych włosów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.07.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Magda a ten olej to kładę na włosy takie które się nadają do mycia? i wtedy szampon i odżywka po odczekaniu? cholera zachciało mnie się pięknych włosów. jak myjesz codziennie albo co 2 dni to na takie - nie trzeba myć przed olejowaniem. Ale nie mozna nakładać na brudne czyli tzw. tygodniowe, albo spocone po wysiłku fizycznym. Jak myjesz codziennie /co 2 dni to na takie jest okej. Po olejowaniu -normalne mycie i odżywka standardowo ze tak powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 ahahaha raz w tygodniu to myje moja babcia ja co drugi dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.07.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 hahah - moja też w sobotę i walki trzyma do niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 tak samo!!! my też takie będziemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Magda a ten oczyszczający bejbi drim to stosuję raz w tygodniu ale w inny dzień niż olejowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.07.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 tak raz żeby zmyć np jak używasz jakiś lakier, coś na końcówki itp.I jak będziesz olejowała i czuła, że są oklapnięte to zmywasz oczyszczającym albo jak np jakiś olej Ci nie podpasuje i się będą puszyły albo robiły strąki to tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 nie używam lakierów, pianek jedynie balsamu wygładzającego ale już nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.07.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 jak będziesz modelowała na szczotce albo prostowała np przed imprezą to na końce coś można dać żeby nie spalić choćby ten jedwab cały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcia1979 15.07.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Witajcie Podczytuję Was z pracy:rolleyes: i temat włosowy jak najbardziej mi odpowiada Chętnie zajrzę do polecanych blogów i spróbuję powalczyć. Narazie skupie się na piciu pokrzywy w pracy (zaraz lecę do apteki) przyda mi się na moją morfologię, która mi kiepska wyszła, drożdżę (chociaż nie wiem czy szklankę dam rade wypić - raczej nie...) zakupię olejek rycynowy, Jantar, siemię lniane - na zewnątrz i wewnątrz - chyba dobre na żołądek i narazie to wszystko Może 1/3 planu uda mi się zrealizować. Pozdrawiam Was wszytkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts