Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Małe podsumowanie:

a) szampon

- Co dwa mycia zmieniać, raz używać z Alterry (Rossman), raz z Jantaru z wyciągiem z bursztyna

- raz w tygodniu dla oczyszczenia używać BabyDream z Rossmana.

b) odżywka

- po każdym myciu szamponem Garnier z Avocado

- po olejowaniu maska z Glorii (firma Malwa)

c) na początek 3x w tygodniu olejować włosy olejkiem (znaleźć odpowiedni dla swoich włosów), później 2x w tygodniu, za każdym razem umyć szamponem i nałożyć maskę z Glorii.

:wiggle:

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ivy ja mam ubezpieczony dom w budowie w PZU, 2 tyg. po zawarciu umowy miałam szkodę- gradobicie, wprawdzie długo czekałam na wycenę, bo w okolicy był sajgon, ale następnego dnia miałam kasę na koncie. I nawet się nie spodziewałam takiego odszkodowania. Jestem zadowolona:) zwłaszcza, że mój mi nie pozwolił ubezpieczyć- chyba nie muszę mówić co się działo jak dostałam kasę :D

własnie muszę sprawdzic skladkę w PZU....przez telefon ze wszystkimi bajerami wyszło mi 1600 zl prawie...w tym ubezpieczenie szyb i kabin prysznicowych hihi których jeszcze nie mam ;)

Małe podsumowanie:

a) szampon

- Co dwa mycia zmieniać, raz używać z Alterry (Rossman), raz z Jantaru z wyciągiem z bursztyna

- raz w tygodniu dla oczyszczenia używać BabyDream z Rossmana.

b) odżywka

- po każdym myciu szamponem Garnier z Avocado

- po olejowaniu maska z Glorii (firma Malwa)

c) na początek 3x w tygodniu olejować włosy olejkiem (znaleźć odpowiedni dla swoich włosów), później 2x w tygodniu, za każdym razem umyć szamponem i nałożyć maskę z Glorii.

:wiggle:

no teraz kumam ale w punkcie b odżywka nie pisze jaką dać po tym szamponie:D

Hej laski:bye:

O matko toż to ja bym musiała codziennie stać i coś z włosami robić, kto ma na to czas? Dobra ja zostanę przy dobrych kosmetykach salonowych i na włosy nie narzekam, no może to że za dużo ich mam;)

Co do ubezpieczenia to ja też mam Hestię, ale nie wyobrażam sobie nie mieć domu ubezpieczonego, budowę tez miałam ubezpieczoną, przy tych róznych anomaliach pogodowych, mój znajomy miał już wykończony domek gotowy do wprowadzki i piorun /tak piorun/ wpadł podczas burzy do łazienki i po prostu zniszczył płytki, armaturę a dodatkowo uszkadzając armaturę, woda zalała pół domu i jeszcze nie zamieszkany dom był do remontu:bash: nie mieli ubezpieczenia:eek: