anakris 15.07.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Venusko gratuluję paplaniny i nie tylko :rolleyes:1000stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 15.07.2013 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 (edytowane) o Gumisia to teraz trochę o seksie jak jesteś opowiadaj co tam u was Nie pytaj o sexie dziś nie będzie..Leze od 5 dni z 39 goraczki..,owrzodzoną twarzą,opuchnietym okiem...W nocy byłam na pogotowiu,mam mega angine,na silnym antybiotyku,dziecko z przymusu na odcycaniu....ALE MAM CZAS NA FM KTOREGO WOGOLE NIE MIŁAM:rolleyes: I SE TAK WŁAŚNIE SKACZE PO MOICH ULUBIONYCH WĄTKACH;) Chociaż od odcycania do SEXU może całkiem niedaleko:lol2: acha zdałam prawko tzn prawo jazdy i nie chce zapeszać ale wygląda na to ze dostałam się do baaaardzo dobrej firmy tzn do pracy-miałam dwie rozmowy w jezyku angielskim i jest super:) Edytowane 15 Lipca 2013 przez GUMISIOWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 eeeeeeee...................z tego co wiem to piorun nie może wpaść do domu to jest podobno złudzenie optyczne...ale jak glazura się potłukła to od czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Gumisia mąż powinien brać, w końcu nie ma największego konkurencji u ssaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 15.07.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 kabin prysznicowych????????:o:o:o kabin prysznicowych , luster itp. elementów szklanych w domu hhihii zabieram 4 drineczka i ide zobaczyc co mają w rossmanie do włosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 15.07.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Dziewczyny co to za olejki skąd i za ile? poradźcie cos na wypadające włosy Jutro idę na badania co oprócz tarczycy wypadałoby zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 15.07.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 eeeeeeee...................z tego co wiem to piorun nie może wpaść do domu to jest podobno złudzenie optyczne...ale jak glazura się potłukła to od czego? Jak złudzenie optyczne, Justyna jak strzaskaną mieli całą glazurę w takim łuku no i te baterie im nawet pourywało, ja też tego słuchałam z otwartą buzią, ale facet raczej normalny, więc ja mu wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.07.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 ALE MAM CZAS NA FM KTOREGO WOGOLE NIE MIŁAM helloł gumiska, a co ty cały dzień robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Karolka mi bardzo pomógł Biovax do wypadających szampon + maska mnie się wydaje że ciągle mam mało, ale wypada bardzo mała a jak któraś koleżanka maca to mówi że dużo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Reni jak to co? we firmę rozkręca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 15.07.2013 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Gumisiu gratuluję prawka i pracy A angina minie zobaczysz jak tylko słoneczko wyjdzie, a Ty będziesz szczęśliwa, a mały ile ma ? może dobrze, że odcycanie teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.07.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 swoją firmę? bo czytam ze pracy szuka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 chyba już duży chłopak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 15.07.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 anakris-mały ma 20 miesięcy...więc chyba przeżyje;)ja jestem w takim stanie ze apap już by nie pomógł więc trzeba było antybiotyk zapodać....a to się wiązało z zakończeniem cyckowania;) Reni -u nas na dwa fronty-mmąż prowadzi firmę a ja już całkowicie zapomniałam ze w zeszłym roku złożyłam papiery do duuużej europejskiej firmy;) -zajmują się obsluga klientów zagranicznych i otweraja od września dzial na Stany ponieważ podpisali umowę z Crayslerem,no i właśnie sobie znaleźli moje CV;)-miałam jedna rozmowe w jez.angielskim i zadaniami z rachunkowości po 2 dniach zadzwonili i chcieli mnie widzieć raz jeszcze -maglowali po angielsku 70 minut-wygląda na to ze jest git;)Troche się zastanawiałam bo maz ma teraz dużo pracy ale praca jest swietnie platna i ma pozadne świadczenia ZUS wszystko uczciwie na papierze wiec chyba zastanawiać się nie powinnam..Poza tym po 2 latach siedzenia w domu-a ja domatorka nie jestem...JESTEM SPRAWGNIONA LUDZI DOROSLYCH;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.07.2013 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 no to super gumisiu, nie powinnaś rezygnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 15.07.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 no to super gumisiu, nie powinnaś rezygnować E WŁAŚNIE TAK MYŚLE ZE NIE:rolleyes: RENI KURKA A CO U CIEBIE?JA TAK CAŁKIEM DO TYŁU TERAZ:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 15.07.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Gumisia mąż powinien brać, w końcu nie ma największego konkurencji u ssaka Wcześniej się bał bo mówił,ze chyba by od małego w zęby dostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.07.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 a nic ciekawego, praca dom, teraz dzieciaków nie ma, to wieczory wolne:) pomału biorę się za ogrodzenie, planuje w tym roku zrobić, w sumie wszystko dobrze, polatałam ostatnio po wyprzedazach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 15.07.2013 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 a nic ciekawego, praca dom, teraz dzieciaków nie ma, to wieczory wolne:) pomału biorę się za ogrodzenie, planuje w tym roku zrobić, w sumie wszystko dobrze, polatałam ostatnio po wyprzedazach:D JASNY GWINT TO SIE DZIEJE!!!!!My chcemy brame i bramke w koncu skończyć,ale czasu brak...Tzn brama i bramka już jest ale ciągle siatką obciągnieta... DZIECIAKOW NIE MA POWIADASZ...NO TO TERAZ BEDZIE O SEXIE:rotfl: Wyprzedaze...kurde ja się musze wziaść za garderobę bo przeca nie pójde w moim sexi szlafroku do pracy..w tym w którym przechodziłam ostatnie 20 miesięcy w domu:lol2:BOZE JAK JA NIE NAWIDZE ZAKUPOW!!!!!!!!!!!!!!!ALE PIERWSZE POCZYNIONE PRZEZ NETA OFCOURSE..MAM SWOJA FIRME W KTOREJ KUPUJE JAK SA WYPRZEDAZE..TYLKO BO INACZEJ MNIENIE STAC;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 15.07.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Gumisiu nie rezygnuj w końcu szczęśliwa mama to spełniona mama:) A z tym odcycaniem to ja myślę, że się bardzo dobrze złożyło:yes:, wiesz im później to dużo gorzej i ja coś o tym wiem;), nie polecam długiego karmienia, bo później jest koszmar /odstawić oczywiście:rolleyes:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts