GUMISIOWA 15.07.2013 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Gumisiu, atopowe zapalenie skóry na tle alergii na białko nie jest typowa skaza bo ma tylko jeden objaw - mega liszaje . Dobra, koniec tematu nO TO TAK JAK U NAS THE END;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 15.07.2013 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 ok, dawaj Gumisia, a co teraz O NIE..WY ZAPODAJCIE TEMAT BO ZNOWU WYJDZIE ZE JA TYLKO O SEXIE:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 15.07.2013 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 O nie, znowu o sexie:bash: A nie ma już ciekawszych tematów:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 15.07.2013 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 o nie, znowu o sexie:bash: A nie ma już ciekawszych tematów:lol2: tylko nie zakupy!!!!!!!!!!!!!!!!!!własnie przezywam traume w zwiazku z zakupami garderobianymi-nienawidze zakupow!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 15.07.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 ja też nie chcę o zakupach:P To może o przetworach, co Wy na to, w końcu sezon ogórkowy tuż, tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 15.07.2013 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 ja też nie chcę o zakupach:P To może o przetworach, co Wy na to, w końcu sezon ogórkowy tuż, tuż DZIEWCZYNKI KOCHANE JA MUSZE SPADAC PO ANTYBIOTYK I DO LOZECZKA.. JAKBY KTORAS MIALA KONKRETNE POZADNE SUKIENKI TZN NAMIARY TO PROSZE DAC ZNAC...TAKIE CO ZE MNIE TANIEJ 16-NASTKI ROBIC NIE BEDA OFCOURSE-SUKIENKI DO PRACY;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 15.07.2013 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Gumisia wyslij mi na prv swoj jadlospis będę bardzo wdzięczna bo nie mam pomysłów coooo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 15.07.2013 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Ja z tymi przetworami to żartowałam Gumisiu sukienki do pracy to ja polecam Solara, a Justyna też tu coś polecała ale już nie pamiętam, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 15.07.2013 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 z przetworów to ja tylko słoiczki gerber:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 15.07.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Gumisia wyslij mi na prv swoj jadlospis będę bardzo wdzięczna bo nie mam pomysłów coooo? KOCHANA NO I TU DU.A bo mnie lekarka po prostu kazała ograniczyć nabial do minimum,ale ja nie miesna ani kiełbasiana...Był moment ze nie jadlam zadnego ale z czasem lekarka pediatra powoedzial ze musze wprowadzc nabial bo dziecko nigdy się nie przyzwyczai,wiec kolo 7-8 mies wpadłam delikatnie w sery itp....Teraz Olinek wcina jajecznice:rolleyes:ale statram się dawac mu ja1-2 w tygodniu,mleko kozie tznrobie mu na nim jakies budynie itp. POZA TYM ZADNA SPECJALNA DIETA.... Natomiast przenigdy niekupuje cudow pt-Danonki itp.-bo pediatra powoedzial ze to kupa cukru i dziadostwa dla dziecka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 15.07.2013 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 z przetworów to ja tylko słoiczki gerber:lol2: OPLULAM MONITOR:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 15.07.2013 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Ja z tymi przetworami to żartowałam Gumisiu sukienki do pracy to ja polecam Solara, a Justyna też tu coś polecała ale już nie pamiętam, pa TO DORZUCAM TO DO MOICH SUKIENEK I POBUSZUJE TZN POMECZE SIE W NECIE:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 15.07.2013 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Idę robić śledziówkę mojemu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2013 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 o nie wiedziałam że tu jesteście :D z karmieniem i wychowaniem dzieci nie ma co dyskutować, każdy robi i uważa jak mu się podoba. Ja po Prinsiu wiem, że jak nie robiłam czegoś na 100% to nie było dobrze, robił syrenę w nocy i przez 2 tygodnie w pracy byłam zombie ale jak sobie powiedziałam cholera dość, chcę się wyspać to 3 nocki zarwane i kot syreny nie robi, a człowiek chyba bardziej pojętny jak zwierzak? w każdym razie ... kurde zapomniałam o tym olejku bejbi drim. To jeszcze ten jantar muszę kupić i olejek i jestem redi tu goł bosko pachnie ten papaja bambus szampon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 15.07.2013 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Venuska potrzebuje namiary na SMART sukienki;)Takie co do sklepu isc nie musze-swoje typy mam ale jakbys z czyms pomogla..tylko mi z ZAR-A nie wyskocz:lol2: Ja zaczelam wlasnie internetowe zakupy!!!!!Mialam antybiotyk brac....A ja kiecki zamawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 15.07.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Venuska dzięki za info Trzeba jutro skoczyć do Rossmana :rolleyes: Yoka żeby tu już Venusce nie zaśmiecać, napisz na priv coś więcej o dolegliwościach Antka, u nas też liszaje się pojawią i alergia nie wiadomo na co Ale skaza to niby Nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 15.07.2013 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 (edytowane) GUMISIOWA oj, te sukienki co Venuska pokazywa z nife.pl - fajniusie :rolleyes: Edytowane 15 Lipca 2013 przez ida2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 15.07.2013 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 ida -DZIEKUJE!!!!PIERWSZA ZAKUPILAM-WLASNIE PRZYSZLO POTWIERDZENIE:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 15.07.2013 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 GUMISIOWA jaką kupiłaś?? Pokaż! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 15.07.2013 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 (edytowane) czekam na potwierdzenie drugiej:) no i nad ta straszliwie się zastanawiam bo pomimo przeceny nadal nie tania....ale w sumie dawno nic nie kupiłam... Edytowane 15 Lipca 2013 przez GUMISIOWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts