Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja też nie chcę o zakupach:P

To może o przetworach, co Wy na to, w końcu sezon ogórkowy tuż, tuż:stirthepot:

DZIEWCZYNKI KOCHANE JA MUSZE SPADAC PO ANTYBIOTYK I DO LOZECZKA..:hug:

JAKBY KTORAS MIALA KONKRETNE POZADNE SUKIENKI TZN NAMIARY TO PROSZE DAC ZNAC...TAKIE CO ZE MNIE TANIEJ 16-NASTKI ROBIC NIE BEDA OFCOURSE-SUKIENKI DO PRACY;)

Gumisia wyslij mi na prv swoj jadlospis :-) będę bardzo wdzięczna bo nie mam pomysłów coooo?

KOCHANA NO I TU DU.A bo mnie lekarka po prostu kazała ograniczyć nabial do minimum,ale ja nie miesna ani kiełbasiana...Był moment ze nie jadlam zadnego ale z czasem lekarka pediatra powoedzial ze musze wprowadzc nabial bo dziecko nigdy się nie przyzwyczai,wiec kolo 7-8 mies wpadłam delikatnie w sery itp....Teraz Olinek wcina jajecznice:rolleyes:ale statram się dawac mu ja1-2 w tygodniu,mleko kozie tznrobie mu na nim jakies budynie itp.

POZA TYM ZADNA SPECJALNA DIETA....

Natomiast przenigdy niekupuje cudow pt-Danonki itp.-bo pediatra powoedzial ze to kupa cukru i dziadostwa dla dziecka...

o nie wiedziałam że tu jesteście :D:D :lol2:

z karmieniem i wychowaniem dzieci nie ma co dyskutować, każdy robi i uważa jak mu się podoba. Ja po Prinsiu wiem, że jak nie robiłam czegoś na 100% to nie było dobrze, robił syrenę w nocy i przez 2 tygodnie w pracy byłam zombie ale jak sobie powiedziałam cholera dość, chcę się wyspać to 3 nocki zarwane i kot syreny nie robi, a człowiek chyba bardziej pojętny jak zwierzak? :rolleyes: w każdym razie ... :cool:

kurde zapomniałam o tym olejku bejbi drim. To jeszcze ten jantar muszę kupić i olejek i jestem redi tu goł :wiggle: bosko pachnie ten papaja bambus szampon.