Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

o widzisz, tego nie wiedziałam :o:o

A ja taka zachwycona przez internet nimi jestem :lol2: :lol2: :lol2:

No to sorki ze Cie rozczarowalam;)Ja nie kupuje często ale cenie sobie jakos-te z zagranicznych stron maja wysoka cene bo przelicznik na zlotowki-wiadomo niekorzystny-za to dla"tamtych"zaden szal cenowy i cena idzie w parze z jakoscia...Zdaje sobie sprawę ze jak ktoś nie widział to nie wie:)te moje to rodzime polskie i baaardzo dobra jakość NIE WIEM CZY VENUSKA MNIE NIE PRZEPEDZI ZE JEJ W WATKU KIECKI WKLEILAM:eek:

Edytowane przez GUMISIOWA

Gumisiu a co to za firma zdradzisz?, mnie ta ostatnia najbardziej się podoba, one takie bardzo kobiece są, oj szalejesz i to jak:D

ja absolutnie uwielbiam fasonowo wszystkie i mam kilka rzeczy kupionych u nich i jakość jest absolutnie najwyzsza;)-niestety zawsze czekam na przeceny bo normalne ceny wyrywają z butow:rolleyes:-nie żeby przeceny były tanie;)

http://e-simple-cp.com/pol_m_SALE_SUKIENKI-295.html

no i obawiam się ze swój limit wyczerpałam:)....

o tak nife.pl polecam :yes: jak się spojrzy w tabelę i rozsądnie się siebie zmierzy to rozmiar leży jak ta lala, ja jak się w piersiach wymierzyłam to wyszła mi 40stka. Zamówiłam i pasuje jak ulał ;) a ja jestem 38.

Dziewczyny myślałam że przytyłam a ja schudłam :o koleżanka mi powiedziała że schudłam i mnie na korytarzu nie poznała, przyjechaliśmy do domu wskoczyłam na wagę i kolejny kilogram spadł :wiggle: aż dwa razy wchodziłam bo myślałam że źle stanęłam czy coś :cool:

JAJA SE ROBICIE CZY CO -PREZESEM:rotfl:-JESZCE NICZYM NIE ZOSTALAM;)

Powiedzialam ze nie lubie zakupow co nie znaczy ze nie lubie ladnie wygladac;)Po co mam dac za cos kiepskiej jakości z "zagranicznych" sklepow 300 jak po przecenie te moje tez tyle a jakość pierwszorzedna;)-no i jak mowilam ja zadko kupuje;)

tiffy nie znam oblukam bo cos kojarze z galerii w miescie ten sklep:)

anakris no ja wlasnie tez przepadłam i juz;)nawet na przeceny to bym potrzebowala jednorazowo z 5-tke:lol2:a ni mom:rolleyes:

reni mój maz teraz musi rozumieć bo ja jako kurewna domowa przez ostatnie 20 miesięcy w szlafroku chodzilam:lol2: