Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ta fajna jest koszula ehhh http://www.sklep.nife.pl/p,nife-odziez-koszula-w-modna-krate-czerwona,1,510.html

Reni haha no co racja to racja - mi simple do roboty szkoda - ale na stołku prezesa nie siedzę

:p:P:P-pytały to pokazałam:P

a ja zawsze na ostatni guzik zapięta :lol: :yes: co tam cyc ;)

Ja do mojej obecnej pracy byłam na 5ciu rozmowach kwalifikacyjnych, już idąc na 5-tą obiecałam sobie że to ostatnia. Na każdej szpilki, spódnica/sukienka ołówkowa eligancko :yes: na tą ostatnią płaskie buty, koszula, granatowe spodnie i apaszka z kazara i pracę dostałam 20 min od wyjścia z rozmowy :wiggle: akurat 10 min siedziałam u męża w pracy i się spowiadałam jak mi poszło :D

casualowo poszłam. żeby rozmiar obadać

mocca_l.jpg

przy moim turbo-wzroście powinna być krótsza :)

jak będzie fajna, zamówię jeszcze ołówkową, lazurową z łódkowym dekoltem

minął 15, więc zamówiłam za pieniądze starego :D

- misiuuuuu... zrobiłeś mi prezent wiesz?

- fotel, lampa czy perfumy?

- kiecka...

- tylko 1, a to uf...

hehehe

cały wieczór kusi mnie wziąć dokładkę meksykańca, bo ledwie liznęłam na kolację a piekielnie dobre :rolleyes:no i kurczaki muszę do jutra wytrzymać....pewnie zamiast na obiad to zjem już na II śniadanie :lol2:
jak ja, za swoje zegarka 8 lat kupić nie chciałam, jak mąż płaci to chcę Majkela Korsa :rotfl: jakiż ten wybór prosty kiedy nie o swoich pieniądzach :lol2:

dla mnie różnica żadna ;) czy z mojego konta pójdzie czy z m... kasa wspólna ;)

Ivy ale szyby to jak już dom odebrany. W budowanym się nie da, od włamania też nie.

właśnie dlatego jutro muszę się udać do PZU bo Panu powiedziałam ze w budowie a on szyby mi dodał :bash:

E tam zakupy, ja się ciesze że po ciąży garderoby nie muszę zmieniać a jeśli już to na mniejszą :D.

Ja też na to liczę, tym bardziej, że na razie nawet jeszcze nie dobiłam do swojej wagi sprzed ciąży, pomimo, że jestem na etapie 36 tygodnia :p W sensie na początku ciąży tyle schudłam, że jeszcze nie dobiłam do tego co było przed...

My się zbieramy na razie do ubezpieczenie i wyszło nam opłacalnie w Solidzie, ma ktoś?

Mieszkanie miałam w HDI i byliśmy bardzo zadowoleni, była szkoda i bardzo prężnie się z nią rozprawili :p Z kolei mój tato kiedyś miał dom w PZU i też byli zadowoleni... :stirthepot: