Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

czeeeeeeeeść :hug:

Magda może coś dla siebie upolujesz :rolleyes:

Gumisia jak się czujesz?

dziekuje-tragicznie ....mam mega problem z oczami-jedno wygląda jakby mi maz manto spuscil a dziś rano zobaczyłam ze mi zalewa krwia druga galke oczna.....POPROSTU JESTEM BOSKA JAK KRYSTYNA LOSKA:rolleyes:,ale goraczka mi spadla-tyle dobrze

matko 20 kg :o coś Ty jadła?

Justyna, niekoniecznie trzeba dużo jeść :p

Ja miesiąc w miesiąc przybierałam 1-1.5 kg. Niewiele jadłam, bo nie miałam apetytu, a jeszcze więcej zwracałam (do końca ósmego miesiąca :p).

Cecha osobnicza chyba.

Venus, no tak najlepiej przyrównać do mamy :lol2: sarkazm jest tu niepotrzebny :no: jakbyś mnie zobaczyła przed porodem i po to byś uwierzyła :). Moja mama jest bardzo szczupła, będąc ze mną w ciąży miała 30 kg na plusie, po porodzie dziwnym trafem spadły w ciągu miesiąca. Nie powiesz mi, że wazyłam 20 kg jak się urodziłam :D. Nie tylko dziecko waży ;), mi po porodzie spadło 10 kg a potem leciała woda (to widać po opuchnięciach :yes:).

Pozazdrościć mamie :) 15-16 kg na plusie to norma dla kobiet o przeciętnej wadze.

u mnie w otoczeniu wśród znajomych tylko jedna przytyła 26 lub 28 w ciąży (córka we wrześniu będzie mieć rok) tak to każda poniżej 10 albo maks 11, skoro nie chcesz abym przyrównywała do swojej mamy ;) pewnie to kwestia każdej osoby, ale dla mnie taka waga to pogrom.

Narożne? Sitsa Pani patrzyła?

co do wod to prawda-ja do 6 miesiąca przytylam 6 kg -faktem jest ze odrzucilo mnie całkowicie od miesa w jakiejkolwiek postaci za to tonami zjadałam owoce i warzywa-chodziłam z micha caly czas przy boku-lekarz jak zobaczyl moje wyniki badan powiedzial ze w zyciu nie widział kobiety z takim oblednym wynikiem zelaza...za to po 6 miesiącu zaczelam tak puchnac woda ze nie bylam w stanie ubrać w 7 mies swoich butow i po budowie w meza chodziłam...ja rozm 37 on 43.....przed ciaza miałam 64 kg przy porodzie 82.....jedna wielka woda....później szybciutko zaczelam spadac teraz znowu waze 64 ;)

mnie tez nic nie pasowalo i zrobiłam na zamowienie;)nawet taniej wyszlo niż myslalam:rolleyes:

Gumiś, gdzie? Podziel się namiarem.

Bo ja normalnie z siebie wychodzę.

W moim pięknym mieście na zamówienie nie robią :bash: Po co? Gotowce trza kupować, a tu jakaś wybredna się znalazła :rotfl:

Edytowane przez narendil

Hej:bye: kobiety

Co do ciąży i tycia ja ponad 30kg:mad: po porodzie zostało mi tylko 8kg,a młody urodził się 3400kg;) też raczej się nie obżerałam, no ale tez sobie nie żałowałam a co :wiggle:

Również szukam narożnika:) i nic mi się nie podoba;)

To może o łazience,mam dylemat kłaść kafle na całości, czy tylko na strefie mokrej, zaznaczam ma tam być wanna umywalka i kibelek:)