yokasta 15.07.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 No nie, mi w ciąży przybyło 22 kg zrzuciłam 26 a dolegliwości ciążowych oprócz wstrętu do pomidorów nie miałam żadnych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.07.2013 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 matko 20 kg coś Ty jadła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 16.07.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Cześć szefowej:hug: i całej reszcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.07.2013 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 czeeeeeeeeść Magda może coś dla siebie upolujesz Gumisia jak się czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 16.07.2013 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Dzień dobry! Po ciąży zwykle się gubi łatwo to co się przybrało i to z nawiązką. Gorzej jest to później utrzmać, szczególnie jak się karmić kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 16.07.2013 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 czeeeeeeeeść Magda może coś dla siebie upolujesz Gumisia jak się czujesz? dziekuje-tragicznie ....mam mega problem z oczami-jedno wygląda jakby mi maz manto spuscil a dziś rano zobaczyłam ze mi zalewa krwia druga galke oczna.....POPROSTU JESTEM BOSKA JAK KRYSTYNA LOSKA:rolleyes:,ale goraczka mi spadla-tyle dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.07.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Venuska nie od jedzenia tylko od wody którą dźwigałam . Jakbym tak od jedzenia przybrała to bym tak szybko do swojej wagi nie wróciła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 16.07.2013 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Gumisia biedactwo To pocałujemy w oczko i przejdzie Jedno oczko Misia Gumisia http://yelims1.free.fr/Bisous/Bisous04.gif i drugie oczko Misia Gumisia http://yelims1.free.fr/Bisous/Bisous04.gif -ale obawiam się ze nie pomaga:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.07.2013 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Yokasta nie wierzę, że 15 kg wody, moja mama przytyła raz 8 raz 6 kg, wodę też miała a mimo wszystko wskaźnik taki nie był Chyba, że Antoś przy urodzeniu ważył 8 kg. Gumisiu to może krople do oczu? na receptę Dicortinef Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.07.2013 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 nie wiem, jakieś pomysły? tylko nie o roślinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.07.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 matko 20 kg coś Ty jadła? Justyna, niekoniecznie trzeba dużo jeść Ja miesiąc w miesiąc przybierałam 1-1.5 kg. Niewiele jadłam, bo nie miałam apetytu, a jeszcze więcej zwracałam (do końca ósmego miesiąca ). Cecha osobnicza chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.07.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Venus, no tak najlepiej przyrównać do mamy sarkazm jest tu niepotrzebny jakbyś mnie zobaczyła przed porodem i po to byś uwierzyła . Moja mama jest bardzo szczupła, będąc ze mną w ciąży miała 30 kg na plusie, po porodzie dziwnym trafem spadły w ciągu miesiąca. Nie powiesz mi, że wazyłam 20 kg jak się urodziłam . Nie tylko dziecko waży , mi po porodzie spadło 10 kg a potem leciała woda (to widać po opuchnięciach ). Pozazdrościć mamie 15-16 kg na plusie to norma dla kobiet o przeciętnej wadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.07.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 nie wiem, jakieś pomysły? tylko nie o roślinach Możecie pogadać o kanapach narożnych Szukam właśnie i nic mi nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 16.07.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 to o sexie:lol2:,ale pozniej się człowiek spoci i musie się umyc wiec znowu będzie temat zeli pod prysznic i szmponow:rotfl: krople mam już drugie i nic nie pomaga...no z taka twarza to u mie sexu nie bedzie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 16.07.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Możecie pogadać o kanapach narożnych Szukam właśnie i nic mi nie pasuje mnie tez nic nie pasowalo i zrobiłam na zamowienie;)nawet taniej wyszlo niż myslalam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.07.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Ja bym chciala narozna a do sexu sie nadaje ? ze tak sobie polacze tematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.07.2013 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 u mnie w otoczeniu wśród znajomych tylko jedna przytyła 26 lub 28 w ciąży (córka we wrześniu będzie mieć rok) tak to każda poniżej 10 albo maks 11, skoro nie chcesz abym przyrównywała do swojej mamy pewnie to kwestia każdej osoby, ale dla mnie taka waga to pogrom. Narożne? Sitsa Pani patrzyła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 16.07.2013 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 co do wod to prawda-ja do 6 miesiąca przytylam 6 kg -faktem jest ze odrzucilo mnie całkowicie od miesa w jakiejkolwiek postaci za to tonami zjadałam owoce i warzywa-chodziłam z micha caly czas przy boku-lekarz jak zobaczyl moje wyniki badan powiedzial ze w zyciu nie widział kobiety z takim oblednym wynikiem zelaza...za to po 6 miesiącu zaczelam tak puchnac woda ze nie bylam w stanie ubrać w 7 mies swoich butow i po budowie w meza chodziłam...ja rozm 37 on 43.....przed ciaza miałam 64 kg przy porodzie 82.....jedna wielka woda....później szybciutko zaczelam spadac teraz znowu waze 64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.07.2013 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 (edytowane) mnie tez nic nie pasowalo i zrobiłam na zamowienie;)nawet taniej wyszlo niż myslalam:rolleyes: Gumiś, gdzie? Podziel się namiarem. Bo ja normalnie z siebie wychodzę. W moim pięknym mieście na zamówienie nie robią Po co? Gotowce trza kupować, a tu jakaś wybredna się znalazła Edytowane 16 Lipca 2013 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 16.07.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Hej:bye: kobiety Co do ciąży i tycia ja ponad 30kg:mad: po porodzie zostało mi tylko 8kg,a młody urodził się 3400kg;) też raczej się nie obżerałam, no ale tez sobie nie żałowałam a co Również szukam narożnika:) i nic mi się nie podoba;) To może o łazience,mam dylemat kłaść kafle na całości, czy tylko na strefie mokrej, zaznaczam ma tam być wanna umywalka i kibelek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts