Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Może i pogrom, ja na to nie miałam żadnego wpływu :). Wcale nie było lekko :no: ale musisz wiedzieć, że nie trzeba dużo jeść żeby tyle przybrać ;). Ja do porodu klapki miałam nasunięte na koniuszki palców, dalej się nie dało :rotfl:.

Venuska, tego Ci życzę :yes: na pewno Twojej mamie było lżej :yes:.

Edytowane przez yokasta

Gumiś, gdzie? Podziel się namiarem.

Bo ja normalnie z siebie wychodzę.

W moim pięknym mieście na zamówienie nie robią :bash: Po co? Gotowce trza kupować, a tu jakaś wybredna się znalazła :rotlf:

narendil-u mnie w miescie tez nie;)ale wsadziłam tylek w samochod i pojechałam do Kalwarii Zebrzydowskiej

miałam dwie firmy-od kanapy firma VIERI DIVANII-OK

ALE ABSOLUTNIE FANTASTYCZNA WSPOLPRACA I DOPRACOWANIE WSZELKICH SZCZEGOLOW ZA NIEPOROWNYWALNIE NIZSZA CENE NIZ W SKLEPACH ZA PODOBNY TOWAR

FIRMA RAFAL STANUCH-ROBILI MI LOZKA TAPICEROWANE DO MOJEJ SYPIALNI I DLA SYNKA;)-ABSOLUTNIE WZOROWA WSPOLPRACA A WIEM I WIDZIALAM BEDAC U NICH W PRACOWNI 3 RAZY ZE KANAPY ROZNEGO RODZAJU TAKZE ROBIA;)

helloł laseczki

u mnie dziś świetna pogoda, doszły mnie słuchy , że dziś o sexie:D

ja w ciąży przytyłam 8 kg, po porodzie jeszcze na sali brzuch wciągnął się w drugą stronę

czesc reni;) ale masz szczęście bo mnie została taka skorka.....pomimo identycznej wagi brzucha kaloryfera już nie mam ale se mysle ze rozpaczać nie będę bo reszte mam FANTASTYCZNA:lol2:

Venuska-I LOVE YOU:)

Ofertę gotowców mam w małym palcu :p

Ja po prostu mam bardzo sprecyzowane wymagania.

1. nóżki, tak, żeby dało się pod narożnikiem odkurzyć.

2. podłokietniki z obydwu stron (żadne tam leżanki czy szezlongi) o wysokości równej wysokości pleców, tak, żeby dało się usiąść i oprzeć

3. podłokietniki nie mogą być grube

4. żadnych dzielonych poduch na siedzisku

5. funkcja spania mile widziana, ale mogę z niej zrezygnować

6. no i konkretne wymiary, bo hektarów w pokoju nie posiadam

I wychodzi na to, że to za dużo na dostępne na naszym rynku modele :p

gumiśka i tego się powinnaś trzymać, poczuciem humoru zakasujesz innych

:lol2:NORMALNIE BOSKA JAK KRYSTYNA LOSKA:lol2:

NARENDIL-U MNIE BYLO CALKOWICIE ODWROTNIE,ja chciałam bez widocznych noze-miala ciężko siedzieć na ziemi baz podlokietnikow ,oparcie miało się konczyc gdzie szpaleta okna do podłogi ale siedzisko miało się ciagnac jeszcze po ziemi następne 90 cm,miala być symetrycznie...rozmiar 3,5 m na 3,5 m....NIEOSIAGALNE...cos podobnego ale nie dokładnie czego chciałam pani w salonie w Bielsku zaproponowala za 15 500 .....Mnie w Kalwari za kanape 3,5 na 3,5 z obiciem z najwyższej grupy cenowej i dokładnie tym czym chciałam wzięli 5000 wiec mysle ze się oplacalo ruszyc:)

Edytowane przez GUMISIOWA