Venus_m 16.07.2013 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Gumisia nieźle moja koleżanka w ósmym miesiącu (byli u nas) też nie mogła butów założyć łeeeee to ja chcę tak jak moja mama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.07.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 (edytowane) Może i pogrom, ja na to nie miałam żadnego wpływu . Wcale nie było lekko ale musisz wiedzieć, że nie trzeba dużo jeść żeby tyle przybrać . Ja do porodu klapki miałam nasunięte na koniuszki palców, dalej się nie dało . Venuska, tego Ci życzę na pewno Twojej mamie było lżej . Edytowane 16 Lipca 2013 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.07.2013 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 London ja bym teraz tylko w mokrej strefie położyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.07.2013 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Yokasta tak jak napisałam to może być kwestia osoby, ale wiem że można mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 16.07.2013 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Gumiś, gdzie? Podziel się namiarem. Bo ja normalnie z siebie wychodzę. W moim pięknym mieście na zamówienie nie robią Po co? Gotowce trza kupować, a tu jakaś wybredna się znalazła :rotlf: narendil-u mnie w miescie tez nie;)ale wsadziłam tylek w samochod i pojechałam do Kalwarii Zebrzydowskiej miałam dwie firmy-od kanapy firma VIERI DIVANII-OK ALE ABSOLUTNIE FANTASTYCZNA WSPOLPRACA I DOPRACOWANIE WSZELKICH SZCZEGOLOW ZA NIEPOROWNYWALNIE NIZSZA CENE NIZ W SKLEPACH ZA PODOBNY TOWAR FIRMA RAFAL STANUCH-ROBILI MI LOZKA TAPICEROWANE DO MOJEJ SYPIALNI I DLA SYNKA;)-ABSOLUTNIE WZOROWA WSPOLPRACA A WIEM I WIDZIALAM BEDAC U NICH W PRACOWNI 3 RAZY ZE KANAPY ROZNEGO RODZAJU TAKZE ROBIA;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.07.2013 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 ja tam swoją robiłam na zamówienie na bazarze i jestem mega zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 16.07.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Gumisia nieźle moja koleżanka w ósmym miesiącu (byli u nas) też nie mogła butów założyć łeeeee to ja chcę tak jak moja mama A TY PIERONIE-MAM NADZIEJE ZE 40 KG PRZYTYJESZ:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.07.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 helloł laseczki u mnie dziś świetna pogoda, doszły mnie słuchy , że dziś o sexie:D ja w ciąży przytyłam 8 kg, po porodzie jeszcze na sali brzuch wciągnął się w drugą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 16.07.2013 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Ja bym chciala narozna a do sexu sie nadaje ? ze tak sobie polacze tematy NAROZNA I NIENAROZNA TEZ:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 16.07.2013 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Tak się przytulam do tej strefy mokrej , tym bardziej że nie chce mi się tych zasranych skosów obrabiac:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.07.2013 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 a co Ty skosy w płytkach chciałaś robić? pogięło? o proszę Reni czyli można Gumisia udam że nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 16.07.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 helloł laseczki u mnie dziś świetna pogoda, doszły mnie słuchy , że dziś o sexie:D ja w ciąży przytyłam 8 kg, po porodzie jeszcze na sali brzuch wciągnął się w drugą stronę czesc reni;) ale masz szczęście bo mnie została taka skorka.....pomimo identycznej wagi brzucha kaloryfera już nie mam ale se mysle ze rozpaczać nie będę bo reszte mam FANTASTYCZNA:lol2: Venuska-I LOVE YOU:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 16.07.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Ile by się nie przytyło to najważniejsze aby donosić i szczę śliwie urodzić,waga to pikuś z tym zawsze można coś zrobic;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.07.2013 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.07.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 gumiśka i tego się powinnaś trzymać, poczuciem humoru zakasujesz innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.07.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Ofertę gotowców mam w małym palcu Ja po prostu mam bardzo sprecyzowane wymagania. 1. nóżki, tak, żeby dało się pod narożnikiem odkurzyć. 2. podłokietniki z obydwu stron (żadne tam leżanki czy szezlongi) o wysokości równej wysokości pleców, tak, żeby dało się usiąść i oprzeć 3. podłokietniki nie mogą być grube 4. żadnych dzielonych poduch na siedzisku 5. funkcja spania mile widziana, ale mogę z niej zrezygnować 6. no i konkretne wymiary, bo hektarów w pokoju nie posiadam I wychodzi na to, że to za dużo na dostępne na naszym rynku modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 16.07.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 (edytowane) gumiśka i tego się powinnaś trzymać, poczuciem humoru zakasujesz innych :lol2:NORMALNIE BOSKA JAK KRYSTYNA LOSKA:lol2: NARENDIL-U MNIE BYLO CALKOWICIE ODWROTNIE,ja chciałam bez widocznych noze-miala ciężko siedzieć na ziemi baz podlokietnikow ,oparcie miało się konczyc gdzie szpaleta okna do podłogi ale siedzisko miało się ciagnac jeszcze po ziemi następne 90 cm,miala być symetrycznie...rozmiar 3,5 m na 3,5 m....NIEOSIAGALNE...cos podobnego ale nie dokładnie czego chciałam pani w salonie w Bielsku zaproponowala za 15 500 .....Mnie w Kalwari za kanape 3,5 na 3,5 z obiciem z najwyższej grupy cenowej i dokładnie tym czym chciałam wzięli 5000 wiec mysle ze się oplacalo ruszyc:) Edytowane 16 Lipca 2013 przez GUMISIOWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 16.07.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Czyli strefa mokra:rolleyes: biała mozaika skoro na dole jest czarna ha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.07.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 NAROZNA I NIENAROZNA TEZ:rotfl: Że nienarożna też to wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.07.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Magda hallo, jak to w czasie pracy do sklepu??????????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts