Ilona Agata 17.07.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Magda, pomoże . Przede wszystkim dlatego, że on nie tyle dietę cud przepisze, co trochę uświadomi na temat zdrowego odżywiania, dzięki czemu można zmienić styl życia. Moja mama kiedyś brała sterydy na astmę, strasznie się po nich roztyła i nic nie pomagało, poszła do dietetyka i zgubiła (na stałe, bo to wiele lat temu było) z 15 kg . Nie odchudzała się, po prostu mierzyła porcje i jadła zdrowo (+ od czasu do czasu jakieś szaleństwo typu ciacho, lody, pizza), a po jakimś czasie weszło jej to w nawyk . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.07.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 A ten dietetyk też jakieś nawyki wprowadził, o których nie zawsze i nie wszędzie można przeczytać, np. że pić można dopiero pół godziny po posiłku, a nie z posiłkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.07.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Magda a jest geox on line Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.07.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 kurta bardzo ładna ale taka kusa, mnie by było widać stringi:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.07.2013 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Magda ja schudłam 7 kg i to tylko z racjonalnego odżywiania + myślenia o tym jak bardzo chcę w tym postanowieniu wytrwać (działa, chociaż brzmi abstrakcyjnie), wczoraj jak zjadłam paczkę chipsów to mi tak jeździło że nie mogłam ogarnąć nie można się głodzić, natomiast ja jak nie jestem na diecie to w ogóle nie jjem i wtedy tyję bo na wieczór wiadro makaronu z dokładką dlatego w pracy albo pomidor albo jakiś jogurt albo styropian wasa cokolwiek byle co 3 g coś chrupnąć Korsa, Korsa 5055 Też szukam torebki ale mnie się podobają tylko od Korsa albo Pilewicz, a szkoda mi pieniędzy bo się boję że jeszcze by mi jaki złodziej przeciął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.07.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Jak długo nie pamiętam (byłam wtedy dzieckiem), ale kilka spotkań na pewno . Kontrolował jej wagę, więc nie było to tamto, musiała się pilnować. Ćwiczenia to fakt, pewnie byłby problem z czasem? Bo Ty masz małe dziecko i męża wyjazdowego, a wtedy faktycznie trudno znaleźć jeszcze siłę i chęci na ćwiczenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.07.2013 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Magda kupiliśmy stacjonarnie w Swissie, to żółte złoto różowe ładne ale aż tak nie biło po oczach jak to żółte strasznie mi się brązowe złoto podobało ale nie pasuje mi do garderoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.07.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 były w geoxie super baleriny dla córki ale nie było rozmiaru, myślałam , ze moze on line będą, ale nie ma na tej twojej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.07.2013 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 ja muszę baleriny kupić bo z płaskich to mam tylko japonki, a jak chłodniej to muszę w adikach śmigać a ja nie cierpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 17.07.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 od sexu czy przespanej nocy? Nie Reni za dużo mam pieniędzy i nie wiem na co wydac wzięłam table i jest lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.07.2013 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 London na kuchnię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 17.07.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Venus chyba tak:P muszę isc gdzieś do pracy bo już warjuje:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.07.2013 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 a Ty dzieci wychowujesz? czy po prostu leżysz i pachniesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 17.07.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Venus leżę i pachne:lol2:Dziecko mam jedno ,więcej never ever:P pracuje w firmie teścia ale to nie praca;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.07.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 nudy w pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcia1979 17.07.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Witajcie Podczytuję Was od rana w chwilach relaksu w pracy, dziewczyny umilacie mi dzień Odniosę się do nieprzespanych nocy, ja przez niecałe 3,5 roku tak się męczyłam. Najpierw ciąża, gdzie do toalety mnie goniło od początku nawet w nocy a potem Synek mniej więcej przez 2,5 roku tak więc Gumisię rozumiem doskonale. Od roku przesypiam noce i do tej pory pamiętam jak sie wtedy czułam. A teraz powoli myślę o nastepnym dziecku......więc chwilę sobie pospię Venuska wrzuć linki fajnych bucików bo rozumiem, że się rozglądasz? London chociaż siedziałam w domu ponad 3 lata i marudziłam, że chcę wyjśc do ludzi teraz cichutko zazdroszczę. Jednak lubiłam byc gospodynią, odnajdywałam się w sprzątaniu, gotowaniu i pieczeniu. Ile Twoje dziecko ma latek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.07.2013 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Julcia nie mam nic na oku, nie cierpię wybierać butów...bo jak kupię to kolejne szpilki i zła jestem na siebie że miały być płaskie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 17.07.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Hej Julcia mój syn ma już 10l ,mały mężczyzna nawet nie chce z mamą siedzieć już koledzy i dziewczyny,treningi itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.07.2013 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Yokasta a wiesz że mój futrzany synek waży 4800? ma 200 g nadwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 17.07.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 O tak Yokasia ten czs tak leci i te dzieci dzisiaj za szybko dorastają choc wydaje mi się ze nie w tych dziedzinach co trzeba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts