Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Magda, pomoże :yes:. Przede wszystkim dlatego, że on nie tyle dietę cud przepisze, co trochę uświadomi na temat zdrowego odżywiania, dzięki czemu można zmienić styl życia.

Moja mama kiedyś brała sterydy na astmę, strasznie się po nich roztyła :sick: i nic nie pomagało, poszła do dietetyka i zgubiła (na stałe, bo to wiele lat temu było) z 15 kg :yes:. Nie odchudzała się, po prostu mierzyła porcje i jadła zdrowo (+ od czasu do czasu jakieś szaleństwo typu ciacho, lody, pizza), a po jakimś czasie weszło jej to w nawyk :yes:.

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Magda ja schudłam 7 kg i to tylko z racjonalnego odżywiania + myślenia o tym jak bardzo chcę w tym postanowieniu wytrwać (działa, chociaż brzmi abstrakcyjnie), wczoraj jak zjadłam paczkę chipsów to mi tak jeździło że nie mogłam ogarnąć:o nie można się głodzić, natomiast ja jak nie jestem na diecie to w ogóle nie jjem i wtedy tyję bo na wieczór wiadro makaronu z dokładką :lol2: dlatego w pracy albo pomidor albo jakiś jogurt albo styropian wasa :yes: cokolwiek byle co 3 g coś chrupnąć :yes:

Korsa, Korsa :wiggle: 5055

Też szukam torebki ale mnie się podobają tylko od Korsa albo Pilewicz, a szkoda mi pieniędzy bo się boję że jeszcze by mi jaki złodziej przeciął :o

Jak długo nie pamiętam (byłam wtedy dzieckiem), ale kilka spotkań na pewno :yes:. Kontrolował jej wagę, więc nie było to tamto, musiała się pilnować.

Ćwiczenia to fakt, pewnie byłby problem z czasem? Bo Ty masz małe dziecko i męża wyjazdowego, a wtedy faktycznie trudno znaleźć jeszcze siłę i chęci na ćwiczenia :(.

Witajcie

Podczytuję Was od rana w chwilach relaksu w pracy, dziewczyny umilacie mi dzień :)

Odniosę się do nieprzespanych nocy, ja przez niecałe 3,5 roku tak się męczyłam. Najpierw ciąża, gdzie do toalety mnie goniło od początku nawet w nocy a potem Synek mniej więcej przez 2,5 roku tak więc Gumisię rozumiem doskonale. Od roku przesypiam noce i do tej pory pamiętam jak sie wtedy czułam. A teraz powoli myślę o nastepnym dziecku......więc chwilę sobie pospię :)

Venuska wrzuć linki fajnych bucików bo rozumiem, że się rozglądasz?

London chociaż siedziałam w domu ponad 3 lata i marudziłam, że chcę wyjśc do ludzi teraz cichutko zazdroszczę. Jednak lubiłam byc gospodynią, odnajdywałam się w sprzątaniu, gotowaniu i pieczeniu. Ile Twoje dziecko ma latek?