Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

London23 a co stoi na przeszkodzie? Jeżeli tylko nie jesteście alergikami ;)

Ja przed ciążą byłam kociarą (kotka przybłęda, kociaki, potem znowu i wszystkie wycałowane, wypieszczone), mój ukochany "koci Synek" Cycu był z nami ok 10 lat, kiedy Oli był mały kot zginął, bardzo to przezylismy bo własnie remontowaliśmy u rodziców górę i szykowaliśmy dla kota własny kąt, żeby nie czuł się odrzucony. Teraz nie mam już żadnego. Za to mam sąsiada, który choduje wszystko co lata i jego podejrzewam o przypadkowe ginięcie mi kotów więc kota mieć nie będę. Teraz teściowie mają 5 kotów (mieszkają w blokach ale od wiosny do jesieni sa na działce) do tego na śmietniku ktoś wyrzucił dwutygodniową koteczkę, którą przygarnęli i ją karmimy buteleczką i mlekiem modyfikowanym i maja jeszcze ok 8 tygodniową koteczkę, którą znaleźli na torach na stacji - tak więc mamy wesoło jak jeździmy do nich na działkę.

Dziewczyny a ja tak się zapytam jeżeli można :) z jakich biur podróży korzystacie?

Ja ostatnio byłam z Neckermanem. Po prostu się boję np. ryzykować z ITAKĄ lub innym tańszym biurem, chociaż wiem, że często za mniejsze pieniądze można trafić na cos fajnego. No ja nadal o tych wakacjach ale weszłam na ITAKĘ i na 15 dni na Korfu 1900 zł za osobę, wychodzi ok 130 zł za dzien kiedy u nas w PL często drożej wychodzi. Szkoda, ze nie mam żadnego znajomego, który pracuje w Biurze podróży zawsze doradziłby, polecił a tak w ciemno bałabym się.

helloł :bye: robota pali mi się w rękach :lol2:

Mirelka kopę lat :hug: co tam jak tam? :)

Julcia koty zwłaszcza jak robi się ciepło zrzucają zimowe futro i wtedy takie kłaki latają że nie ogarniam, jak czeszę Fionkę i mąż wchodzi z zakupy to pyta czy mamy w domu 2 szare koty bo ja z niej wyczesuję :yes: Ogólnie z Fionki leci mniej, Prisnio ma zupełnie inną sierść, ona fruwa wszędzie, przykleja się i strasznie ją widać, zwłaszcza na czarnych fotelach...przynajmniej mam powód żeby dbać o porządek. My odkurzamy co 2 dni i co tyle je czeszemy, teraz leci im bardziej z puchatej dupki, trochę się uspkoiły z gubieniem ;)

Admetka białe :wave: ale inne jak wasze :lol2:

Dusiu cieszę się, że jesteś zadowolona :hug: