reni1980 18.07.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 a ja nie widziałam w rossmanie maski z alterry;) ale dzis polecę jeszcze raz bo zapomniałam o tym szamponie oczyszczającym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 18.07.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 a ja nie widziałam w rossmanie maski z alterry;) ale dzis polecę jeszcze raz bo zapomniałam o tym szamponie oczyszczającym u mnie stała obok odżywki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.07.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Idaaaaaaaaaaa odpisz na ten priv sprzed kilku dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.07.2013 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Julcia na początek roleta rzymska gdybyś czegoś nie rozumiała daj znać Jestem w domu, zjadłam lody z cukierni poprawiłam sernikiem, za pół godziny robię makaron z łososiem, zielonym pieprzem i śmietanką 30% = taki mój mały dzień dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 18.07.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 aha, jest jeszcze fajniejsza zaleta - z cycków nie spadło to jest bardzo duży plus Ważny jest dietetyk, ja byłam kiedyś u Pani co w tv sie udzielała..Anna Senderska i powiem ze nie był to super dietetyk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 18.07.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Yokasta wybacz, jestem obecnie z doskoku tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcia1979 18.07.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 vENUSKO to mirkamis się pytała o roletkę nie ja. Od razu widac po forum, kiedy Venusko nie ma Ciebie - spokojniej tutaj dzisiaj a ja siedze w pracy, zrobiłam co mam zrobić i się nudze do 17. Byłam w aptece po odżywkę JANTAR, rozumiem, że wcierac ją codziennie trzeba przez 3 tygodnie. Dziewczynki powtórze jeszcze raz pytanie, skąd wiadomo, że szampon BabyDreal jest oczyszczający skoro to lekki kosmetyk dla dzieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.07.2013 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Magda 3 raz wróciłam z rosmana z reklamówką kosmetyków, maski i odżywki z alterry były po 6 zeta wzięłam 6 , umyłam włosy tym dla dzieci, masakra suche jak pieprz, dałam olejek prawie 1/5 buteleczki, bo włosy są masakra, jak nie mam odżywki z silikonem to katastrofa, mąż się tylko pyta czy aby na pewno wyjdzie mi to taniej niż u fryzjera, a z nimi to też szlag mnie trafia, gdyby fryzjerka u której byłam przedwczoraj nie była moją klientką to bym jej wygarnęła co myślę o farbowaniu, tak więc od dziś zaczynam, jaką odżywkę po tym farbowaniu z Garniera, z alterry czy maska z alterry, dodam że są koszmarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.07.2013 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 BabyDreal ? myślałam kurna ze babydrim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 18.07.2013 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Reni to Ty tak jak ja :lol2: Tyle, że mniej tego wziełam Rano umyłam włosy BabyDream'em - tępę jak fiks Teraz nałożyłam olejek na godzinkę, umyłam szamponem, nałożyłam odżywkę I tyle co wysuszyłam Mama pyta czy gdzieś się wybieram Bo w zyciu tyle przy włosach nie robiłam Na masce wyczytałam, że stosować 1x/ tydz. A odżywkę?? Ile?? 2-3 razy w tygodniu??? Muszę jeszcze do Apteki po tego Jantara lecieć i doczytać coo z nim robić PS. Jeszcze odżywkę mam z Garniera dokupić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.07.2013 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 no ja tylko przyszłam do domu i zamiast brać się za obiad to ja za mycie włosów, ja z tym olejem pochodzę az do wieczora bo i tak siedzę w domui Ida widzisz już różnicę, jak zmyłaś olejek, a ten z jantara to po co, kobity mi już miejsca brakuje w półce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 18.07.2013 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 (edytowane) Helloł Zdrówka Venus Edytowane 18 Lipca 2013 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 18.07.2013 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Reni nie wiem na co ten jantar Po pierwszym razie trudno powiedzieć Trzeba chyba 3 tygodnie poczekać W każdym bądź razie ja mam cienkie włosy nie mogę stosować szamponów jeszcze bardziej zmiękczających Także jeśli po tym czasie włosy sie nie wzmocnią i nie będą poddatne do układania, trzeba będzie wrócić do obecnego Timotei Pure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.07.2013 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 a mnie po olejowaniu włos błyszczy jak psu jajca jutro umyję bejbi drimem, dam olej i alterrą + garnier zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 18.07.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 A jak samopoczucie? lepiej? jutro wolne:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.07.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Magda już wszystko jasne, ja tych silikonów już w ogóle nie będę używać, u mnie doszło do tego że jak nie dałam odżywki, (a ostatnio tylko maska przynosiła efekty prawie codziennie nakładana), to miałam takie patyki, ze nie można było rozczesać, boże ile człowiek takiego gówna jeszcze używa Laseczki ponieważ kupiłam co miałam kupić, w massimo 70% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 18.07.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Hej hej czy ktoś jest? Ven chciałam się pochwalić ile dzisiaj zdarłam kamienia:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.07.2013 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 ile ile? Reni, Magda no właśnie ja dopóki nie poruszyłam tutaj tego tematu to uważałam, że błyszczące włosy można mieć tylko jak się ma sztab stylistów a to ja za to silikonowe g**** dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 18.07.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 No Jesteś oki to pokazuje zaznaczam że sama zrywałam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 18.07.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 a tyle jeszcze mi zostało:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts