Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiem Reni bo u rodziców mamy węglowy,ale jest u nas szansa na ciepło z elektrowni, tylko nie wiadomo kiedy będzie ,miało być w tym roku, no ale stoi pod znakiem zapytania rozbudowa,a bardzo bym chciała z elekt... rachunki jak za węgiel

Hej :bye:

Ja mam teraz u rodziców piec węglowy zwykły (śmieciak) czyli rozpalanie codziennie,syf i popiołu tona:o Palimy wszyscy na zmianę znaczy kto ma ochotę:rolleyes: dlatego wiem jaki to ból:bash: ale prościej zrezygnować ze zwykłego pieca kiedy by przyszło ciepło z elek.. niż gazowego za 15tyś;)

Classic ja też nie jestem ą ę :lol2: ale chyba jak każdy zdrowy człowiek chcemy sobie w życiu ułatwić a nie utrudnac prawda,czsami tylko trzeba myśleć na zapas no a u mnie jest możliwość rewelka-elekt.. , b.dobrze- gaz no i dobrze-bo ciepło- piec:lol2:
wiem że można sprzedać,u nas sprzedają piece gaz ci co zmienili na ciepło z elekt (bo do nich dociągneli:mad:) i jakoś zbytu nie ma,ludzie wolą nowe tym bardziej że nasza gmina dopłaca 60% do piec.gaz:yes:

Tak jak mówi Yokasta trzeba robic tak aby rachunki nas później nie zjadły,co stego że mam ciepo bez roboty,jak nie zapłacimy to dop...a.

U nas Ci co mają gaz i małe domki,dobrze ocieplone itd.. i tak płacą dużo więcej niż my za węgiel ,czy Ci zciep.elekt..