anakris 22.07.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Hej laski:) Oj ja też bardzo lubię Solara, Ilonko pokazuj coś tam wyszperała;) Justyna fotele fajne, patery też, ale fotele przecież chcieliście kupić, czy jednak ścianka na tapecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.07.2013 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Ana jeszcze co innego Ścianka okazała się nam aż tak do życia nie potrzebna jak myślałam i jednak będę chciała zamówić szkło do kuchni i prysznic walk in i lustro do łazienki dolnej to razem wyjdzie taniej jak za tą ściankę Tyle mojego gadania....i co? kupiłam paterę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.07.2013 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 kampanie naprawdę mega na łeście żeby nie było pilniejszych wydatków to skusiłabym się na fotele, ale musiałaby być granatowe i z weluru, bo tego kotki nie są w stanie zaczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 22.07.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 No to pięknie, czasami szybko zmieniają nam się priorytety:D A patera śliczna, już ją widzę u Ciebie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.07.2013 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 ja od rana ją u siebie widziałam, pokazałam mężowi powiedział krótko że ładna, ale teraz to już powiedziałam że ona jest taka ładna, że jak na nią patrze to płakać mi się chce MagdaZZZ kiedyś taką swojej mamie podobną na gwiazdkę kupowała, ale cena dla mnie była masakryczna a tutaj 159 zł trochę drogo dla mnie i tak...ale przecież się nie stłucze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 22.07.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 (edytowane) Ven wiedziałam:D ale zakup naprawdę idealny,jak masz za dużo pater to możesz dac w prezencie Czyli tej ścianki o której ostatnio rozmawiałyśmy nie będzie,tej tv:confused: Edytowane 22 Lipca 2013 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.07.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Tyle mojego gadania....i co? kupiłam paterę [ATTACH=CONFIG]202012[/ATTACH] ta większą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.07.2013 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 London jak się okazało to ja mam tylko jedną paterę z kloszem nie wiem dlaczego myślałam że 10, pewnie dlatego że doliczyłam wszystkie miski Ajwi nie, tą 21 cm średnicy, dla mnie idealna, bo ja ciasta robię malutkie maks 20 cm średnica. Lubię jak jest wysokie a małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.07.2013 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 London nie będzie na razie ale kiedyś na pewno. Dalej będzie rządzić stolik z IKEA pod tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.07.2013 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Wiecie że za miesiąc będziemy mieć drzwi? no ok, miesiąc i tydzień w pewnym momencie nie wierzyłam, że w ogóle je zamówimy (piona Magda jeżeli tu zaglądasz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 22.07.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 I tak masz cudnie a patera kusi mnie rownież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.07.2013 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 London dziękuję to słowa dużo na wyrost, ja po prostu umiem pokazać na zdjęciach to co chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.07.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Wiecie że za miesiąc będziemy mieć drzwi? no ok, miesiąc i tydzień w pewnym momencie nie wierzyłam, że w ogóle je zamówimy (piona Magda jeżeli tu zaglądasz ) super, ja własnie jestem na etapaie wybierania " wszystkiego" i temat drzwi tez na tapecie...ale nie wiem co chcę. Byłam w piątek u Ilusion w mieszkaniu po latarenki i po "pomacaniu" jej drzwi każde wydają mi sie takie plastikowe...budżet zostanie pewnie na drzwi niewielki wiec muszę szukac czegoś lecz sama nie wiem co/gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.07.2013 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Ajwi a polskone? na pewno lepsze jak DRE model simple tylko dopłać za płytę mdf w środku a nie plaster miodu. P.S. akurat w drzwi uważam, że warto zainwestować, mimo że ja do tego zostałam zmuszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 22.07.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Dziewczyny, nic takiego, ja teraz nie chodzę do pracy czy na imprezy, więc ciuchy codziennie: ja lubię ich sweterki (z krótkim rękawem i na szerokich ramiączkach do dżinsów), do tego sukienki, takie na co dzień, letnie, lniane, luźne i wygodne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 22.07.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 London dziękuję to słowa dużo na wyrost, ja po prostu umiem pokazać na zdjęciach to co chcę Nie bądź taka skromna:p, naprawdę jest pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 22.07.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Ven widze że Wasze drzwi zewnętrzne otwiera się na zewnątrz a stolarz u którego byłam wciska mi że tak nie może byc:mad: a ja mam tak mały ganeczek że nie widzę innej opcji:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.07.2013 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 to spytaj dlaczego nie może tak być, jak powie bo tak się nie robi to szukaj innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 22.07.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Stwierdził że zawiasy nie mogą być na zewnątrz bo pordzewieją no i ogólnie że nie otworze drzwi jak śnieg spadnie itd.. ale już zamówiłam u innego i zrobi mi na zewnątz:D:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 22.07.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 A Wasze drzwi są drewniane czy plastikowe jak okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts