Venus_m 22.07.2013 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 London Ty farcie Ajwi dawaj te swoje żale, co na ile wyceniają? gadaj prędko Franczesko witam jak tam narzuta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 22.07.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Franczesko witam jak tam narzuta? Venusko witałam się kilka postow wstecz ale chyba nie zauważyłaś witam się więc ponownie.. narzuta bosko:lol2:jak była tak jest pamiętaj, że jest drogocenna:lol2: co do wolnego tysiaka, ja nie mam takich problemów bo jak jest wolny to natychmiast jest zagospodarowany więc wolny nigdy nie jest:rotfl: ps doczytałam Waże pogaduchy o ogrzewaniu.. w tym temacie niestety nie mam czym się chwalić .. u nas ogrzewanie olejowe , dom już trche latek ma , więc pożera ciepło:cool: o zamknięciu się w 2 k. miesięcznie ( w sezonie grzewczym oczywista) dawno przestaliśmy marzyć , żeby nie było w domu nie jest za cieplo max 20 st. kominek bardziej weekendowo - wtedy przynajmniej na dole just ciut lepiej:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 22.07.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 A poza tym to tak sobie dzisiaj rozmyślam po co mi to forum:cool: i już wiem: dzięki wątkom: tj dzięki Efilio zaczęłam podglądać i się rozmarzyłam.. dzięki MarJelce wsiąknęłam..i się zalogowałam.. a i jeszcze zrobiłam 1- szy raz w życiu zakupy w sklepie internetowym ciuchowym dzięki Karolinie (od Artura) dostałam kopa energetycznego spora dawkę emocji.. dzięki Yuczce i Agawi częściej podlewam swoje kwiatki.. dzięki Karolce (59) wydalam trochę pieniędzy na żakiecik i latarenki no i wiem, że nie tylko ja mam schody z metaloplastyką dzięki Oli U. marzą mi się szarości i betony .. choć u mnie beżyki i piaskowiec:lol2: dzięki wielu wielu dziewczynom poprawia mi się humor:D dzięki Kamiku zrobiłam dobrą sałatkę dzięki Tobie Venusko- moja kuchnia podoba mi się jeszcze bardziej no i nabrałam trochę pewności siebie w zakresie urządzania (się) .. a poza tym ćwiczę od czasu do czasu z Chodakowską, naolejowałam raz włosy, chyba postawię na swoim i zrobię sobie na dole białe drzwi no i ściągam ze stolu podkładki jak przychodzą goście:rotfl: a tak zupełnie serio .. to ja zawsze byłam przeciw (nadal jestem ) wszelkim forom, naszym klasom, fb itd. itp.. i powiem Wam w sekrecie co mnie najbardziej (nieustannie ) zaskakuje na tym forum.. to szczera chęć pomocy i doradzania innym .. szczerze nie wiem , czy jakby mnie kto tak torpedowal pytaniami jak Was dziewczęta .. a gdzie.. a za ile .. a jaka długość.. a jaki kolor to nie wiem czy dałabym radę a tu cierpliwie odpowiadają, w zasadzie na każde pytanie dostałam szybką wyczerpująca odpowiedź i chyba wszyscy inni pytający też.. Jesteście naprawdę niesamowite dziewczynki.. no dobra kończę się pucować .. nie wiem co mnie wzięło ale musiałam to napisać.. ps jeśli kogoś pominęłam sorki ..pozdrawiam wszystkie forumki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 22.07.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Fra nio pięknie to ubrałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 22.07.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Fra nio pięknie to ubrałaś dzięki kochana:hug: a swoją galeryjke masz? to też coś napiszę pozdrawiam serdecznie:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.07.2013 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Fra cieszę się, że kuchnia podoba się bardziej...a ja jej nie widziałam popraw się Kiedyś nie chciałam mieć swojego wątku właśnie ze względu na ciągle powtarzające się pytania...ale one jednak nie bolą tak jak myślałam. Przez chwilę myślałam, że pod każdym pokojem napiszę co skąd i za ile...ale wtedy nie byłoby was tutaj i nie rozprawiałybyśmy o naszych bobrach Podkładek gratuluję ja wyjmuję do jedzenia, bo nie będę oszukiwać że za każdym razem prasuję obrus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.07.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 London Ty farcie Ajwi dawaj te swoje żale, co na ile wyceniają? gadaj prędko D glazura doł + łazienki - robocizna gdzies 12 000 + 20 tysie za materiał tynki 18000 Elewacja - cholera wie ale dużo Kuchnia 14000 ikea, 24.000 stolarz Reku - 14000 wylewki 10000 schody - 9500 elektryk - pewnie 8000 ocieplenie strychu+ zabudowa KG 12000+ 20000 plus innych milion wycen....już nie ograniam ...zajebiście sie te cyferki sumuje, szkoda ze zarobki sie tak nie chcą sumować a ja bym chciała stół już kupowac, wydatek ok 3500 jakoś mnie już nie przeraża przy tych poprzednich cyfrach hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 22.07.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 oj Venusko wstawiałam fotki kuchni u MarJelki i u Ciebie tyz.. taka biało- orzech ze szklanym stolem ( i kaloryferem co mi kazałaś robić stajlisz póleczkę).. buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 22.07.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 dzięki kochana:hug: a swoją galeryjke masz? to też coś napiszę pozdrawiam serdecznie:bye: No nie mam:no: wprosiłam się do Venuski na razie mnie nie goni to zostaje:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 22.07.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Ivy 10tyś wylewki, tynki 18tyś mama to ile tych metrów ja za wylewki 3tyś z materiałem a za tynki 8tyś z materiałem:o Glaz za darmoszkę więc się nie wypowiem:P ocieplenia też jeszcze nie mam:) ocieplenie poddasza też dużo taniej około 5tyś ze wszystkim;) a elekt.. też darmo bo tatuś mi robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 22.07.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 No nie mam:no: wprosiłam się do Venuski na razie mnie nie goni to zostaje:rolleyes: rozumiem .. ja tez tak trochę na krzywy.. miłego popoludnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 22.07.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 rozumiem .. ja tez tak trochę na krzywy.. miłego popoludnia Nawzajem:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.07.2013 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Ajwi robocizna za łazienki i za dół nie jest wielka... u nas 12 tys to wyszła robocizna górnej łazienki Kuchnię robiłabym w IKEA, albo dryndęła do mojego p. Artura i spytała na ile on wycenia kuchnię Elektryk u nas wyszedł 18 tys w podstawie...a jeszcze robiliśmy płatne poprawki schody w normie to już z balustradą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 22.07.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Do póznie j:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.07.2013 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.07.2013 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Ajwi u nas wylewki między 5 a 7k, a mamy te droższe anhydrytowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.07.2013 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Ajwi u nas wylewki między 5 a 7k, a mamy te droższe anhydrytowe my też będziemy robić anhydrtowe, licze na rabat bo to cena przed spotkaniem schody chyba najbardziej w normie, z balustrada ale chyba nie taka jak ma być hihi, kwestia dogadania. czyli moje wyceny nie takie straszne.... ale jak sie to zsumuje to jakoś źle wygląda. Ja łazienki mam mega proste-chyba bo nie mam jeszcze projektu i małe wiec dużo nie powinno być jedynie na hydraulice zaoszczędzę bo to we własnym zakresie...zawsze coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.07.2013 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Ajwi dlatego ja nie liczę ile kosztował nas stan surowy zamknięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.07.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Ivy, a Twój Mąż/Niemąż/Partner zna się choć odrobinę na technicznych rzeczach? Moj Niemąż...chyba Konkubent sie to nazywa hihih jest techniczny ale powiedział ze prądu i stolarki nie rusza Reszta w naszych lub fachowców rekach , zobczymy jak pobawię się kalkulatorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.07.2013 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Venuska, Mąż dał cynk, że komputer już sprawny, ale musiałabym z miesiąc wolnego wziąć, żeby Twój w expresowym tempie rozwijający się wątek ogarnąć prawie 3 miesiące wstecz. Pozdrawiam serdecznie Pleciugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts