ivy17 23.07.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Na szczęście to już 3 lata i tak dobrze nie pamiętam, ale wiem że kable były brane jakieś grubsze i u nas sporo jakiś krzyżowo-schodowych i innych szmerów było branych no i rozdzielnia też jakaś była na wypasie...no ale z tego to się chyba 10 k różnicy nie uzbiera? a trudno, co mi teraz pozostało pozostało Ci przy kolejnym domu zwrócic na to uwagę, zawsze różnice można na jakąs wypasioną tapetę czy konsolkę wydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.07.2013 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 taki jest plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 23.07.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Ivy - Budowniczy, Kiedy założysz swój wątek i zaczniesz foty wrzucać, a? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.07.2013 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 a co źle tutaj na pogaduchach? :P ja butów szukam i myślę o lordsach z massimo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 23.07.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Anakris moja mam robi ogórki tradycyjnie i do tego dodaje ostrą papryczkę i czerwoną wychodzą miodzio, tyle wiem bo ja do przetworów lewe rączki:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 23.07.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Mój przepis na przetwory: 1) wymyślić co potrzebuję 2) dryndnąć do mamy i babci 3) pojechać do mamy i babci 4) zapakować całą torbę 5) zjeść ze smakiem Venus - padłam. Mój jest taki sam , tylko w punkcie drugim i trzecim zamiast mamy i babci mam: mamy lub teścia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 23.07.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Ale, ale, ostatnio brat mnie uszczęśliwił, przywiózł skrzynię czereśni (od cioci ze wsi, która odkąd mam dziecko bardzo o mnie dba - chyba myśli, że karmię piersią - jaja wiejskie daje, owoce, ziemniaczki prosto z pola ). Tyle tego było, że musiałam zakasać rękawy i zaprawić, akurat dla Roberta na przyszłe wakacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.07.2013 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Ilonka to haj fajf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.07.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 helloł melduję , ze wczoraj nie miałam w pracy internetu:bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.07.2013 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 to niezła nuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.07.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 dokładnie:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.07.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 a co źle tutaj na pogaduchach? :P : na pogaduchach idealnie...nigdzie się nie ruszam. Wątek założę co by o techniczne pierdoły tutaj nie zaśmiecać pytaniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 23.07.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 (edytowane) London, może na takich samych kablach różnice są niewielkie (choć bym i z tym polemizowała) ale jest różnica tak jak Venuska pisała czy się chce kable cieńsze (chyba tzw. półtorówki) czy 2,5mm2, jaki rodzaj podłączenia, czy schodowe, zwykłe, ilość punktów to wiadomo. u nas kontaktów od zarypania wyszło, tynkarze za głowy się łapali, i twierdzili, że takiej ilości gniazdek to jeszcze nie widzieli. potem fajtłapy zatynkowali nam kilka gniazdek, w tym jedno w wejściu, a my przez kilka miesięcy zastanawialiśmy się dlaczego nie zrobiliśmy gniazdka w wejściu, przecież to takie oczywiste było:) potem oglądałam fotki i eureka, jest, tylko kuć trzeba było delikatnie;) Wiadomo że odpowiedni kabel musi być ( grubośc ) nie można sobie oszczędzac i dac inny cienszy Tak dlatego ja pisałam o nie oszczędzaniu na jakości a nie ilości:yes: Też tak miałam z tynkarzami:o Edytowane 23 Lipca 2013 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.07.2013 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 dziś rano przetarła mi się na pośladzie sukienka szmizjerka chodzę przy ścianie co by nie było widać, a gołe dupsko się odznacza bo sukienka granatowa...no ale ma już ponad 4 lata no nic, trzeba kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.07.2013 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Ajwi możesz i tutaj technicznie zawsze sobie człowiek coś przypomni z budowy, bo teraz to ja tylko o butach i bobrach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 23.07.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Pamiętam, jak mi się kiedyś kiecka w rozporku rozpruła tuż przed wywiadówką . Biegłam gdzieś po schodach i usłyszałam prucie z tyłu, potem miałam chyba całe gacie na wierzchu, więc robiłam maleńkie kroczki, żeby nie było widać . Masakra, od tego czasu zawsze mam przy sobie igłę i nitkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.07.2013 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 eh ja kiedyś też miałam ze sobą igłę i nitkę ale tutaj pęknięcie duże na oko z 10 cm. Na szczęście jak stoję to nie widać, bo nie ma jeszcze takiej dziury-dziury tylko takie przetarte że nitki widać a nie utkany materiał byle do 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 23.07.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 na pogaduchach idealnie...nigdzie się nie ruszam. Wątek założę co by o techniczne pierdoły tutaj nie zaśmiecać pytaniami A fotki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.07.2013 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Rozważam: lub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 23.07.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 (edytowane) No igła z nitką na przetarcie niestety nie pomoże . Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts