Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dziś rano przetarła mi się na pośladzie sukienka szmizjerka :bash: chodzę przy ścianie :lol2: co by nie było widać, a gołe dupsko się odznacza bo sukienka granatowa...no ale ma już ponad 4 lata :rolleyes: no nic, trzeba kupić :p

Venuska,

Nie chodź przy ścianie to może podwyżka będzie :lol2::lol2::lol2:

Rozważam:

[ATTACH=CONFIG]202130[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]202131[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]202132[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]202133[/ATTACH] lub [ATTACH=CONFIG]202135[/ATTACH]

1-fajne

2-tragedia

3-bardzo fajne

4- zajebiste

5-tragedia

:lol2: ja cerowania nie miałam

zresztą po co cerować jak można nową kupić? :D

O, dokładnie to samo myślałam - kto dzisiaj chodzi w cerowanych skarpetach?

Mnie się tam ostatnie nawet podobają :yes:.

Nesska :lol2: a ja takie jak nr 2 zawsze mam w szafie, nie chodzę w nich często ale jak muszę dolecieć gdzieś prędko na mieście to są dobre, bo ja je traktuję jak płaskie a jednak nogę ładnie już wyszczuplają.
Ilutka ja mam szefowe a nie szefa :lol2:

Jakbym miała patrzeć na zgrabny tyłek koleżanki, to wolałabym jej dopłacić, żeby konkurencji nie robiła...

Podpowiedz im... :rotfl:

Podoba mi się 4 :rolleyes:

tak z opeku to dziwni kurierzy , mnie ostatnio pan z opeku zjebał , że zakupów w czasie pracy się nie robi (jestem sobie szefem):lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

dzis czekam na buty z massimo

a te 3 i 4 to nowa kolekcja?

Dziewczyny, do mnie te lordsy jakoś nie przemawiają :no:. No jak męskie kapcie w sumie.

Chyba muszę je jeszcze kilka razy zobaczyć w rożnych miejscach, żeby chociaż trochę się przekonać :yes:.

Dziewczyny, do mnie te lordsy jakoś nie przemawiają :no:. No jak męskie kapcie w sumie.

Chyba muszę je jeszcze kilka razy zobaczyć w rożnych miejscach, żeby chociaż trochę się przekonać :yes:.

właśnie tak jest, w zeszłym roku się z nich śmiałam, do takiej decyzji trzeba dojrzeć

Classic dotpay to dokładnie to co mówisz :yes: ja kliknęłam że zamawiam i się modliłam czy będzie taka opcja płatności ;) ostatecznie wziełabym przy odbiorze u teściów.

Reni jak dla starej baby :lol2: dobre. Dlatego właśnie mówię, że nr 2 to dla mnie nie but na obcasie bo u mnie takie zaczynają się od 11 cm :yes: Dżety mojemu mężowi się nie podobają, ja bym musiała i tak je zmierzyć, bo ten model chyba wyjątkowo wydłuża stopę, ja mam na płaskich w Ryłko 37,5 :yes: a nie chcę wyglądać jakbym płetwę założyła.

Ilonka zgadza się lordsy, to takie kapciuchy :lol2: muszę zmierzyć, bo do spodni spoko...tylko ja bardziej sukienkowa ;)

pojadę do Maximusa, tam na pewno coś znajdę :yes:

London oj nie przejmuj się :lol2:

Ilonka ja tak samo, pełne szuflady butów peep toe na obcasie 12 cm w różnych kolorach :yes: tylko ja później nie mam w czym chodzić, a sorry wolę marznąć i przyjść w japonkach niż w adidasach :rotfl: