london23 23.07.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 (edytowane) O bosze... idealne krzesełka do mnie:-P http://allegro.pl/niesamowite-krzesla-4-sztuki-i3393940736.html Promocyjny koszt dostawy 249zł Edytowane 23 Lipca 2013 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 23.07.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 ja niedługo kończę - muszę do Lidla zajechać po owoce i inne bo w domu pusto. W ogóle to ceny owoców mnie przerażają - wczoraj kartonik mały malin i 300 g borówki amerykańskiej ( bo to 2 porcje młodego hahah ja nie lubie) i zapłaciłam 17 zł... za 2 rzeczy...nosz oszaleli Ilona - maż ma firmę i zlecenia bierze zagraniczne - nie ma stałego punktu bo miasta różne i państwa (Niemcy, Szwajcaria) ale Zleceniodawca jeden. Może pracować i brać zlecenia lokalne - ale wiadomo kwestia kasy. Ja się nie przeniosę - musiałabym zagranicą na zmywaku chyba pracować - z moim zawodem nie da się przekwalifikować a po aplikacji to już w ogóle. Magda, ja bym się na Waszym miejscu zastanowiła jednak nad zleceniami lokalnymi, jeśli chcecie ratować związek - bo tak to nie żyjecie do końca razem . Powinniście się zastanowić, co jest ważniejsze: kasa czy małżeństwo? Wiem, wiem, brutalna jestem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieta 23.07.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 NApisz proszę gdzie kupiłas te ramki do zdjęć w hollu dolnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 23.07.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Magda, ja bym się na Waszym miejscu zastanowiła jednak nad zleceniami lokalnymi, jeśli chcecie ratować związek - bo tak to nie żyjecie do końca razem . Powinniście się zastanowić, co jest ważniejsze: kasa czy małżeństwo? Wiem, wiem, brutalna jestem . Miałam już nic nie mówic ale jedno słówko ,mam nadzieję ze zrozumiale się wypowiem: Jeżeli nie ma zaufania to takie życie jest torturą,a mamy je tylko jedno i trzeba je przeżyć jak najlepiej TYLE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.07.2013 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Vieta w ikea Classic tak oczywiście, ustalanie priorytetów to jedno a stawanie murem za mężem (zawsze) to drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.07.2013 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 London ładne, ale tapicerka zniszczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 23.07.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Ven ogólnie stan nie za bardzo ale są takie słodkie:rolleyes: ze chyba umrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.07.2013 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 stawać murem = bronić rodzinnego gniazda tak, nie załapałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 23.07.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Miłość do dziecka jest bezwarunkowa, jest zapisana w genach i nic nie ma na nią wpływu... Ona po prostu jest. Miłość do faceta to chemia. Jeżeli spotka się 2 dobrych chemików może z tego powstać przywiązanie, przyjaźń, szacunek, potrzeba bliskości i chęć dzielenia się z tą drugą osobą życiem. Jeżeli chociaż jeden z chemików będzie kiepski to prędzej czy później powstanie siarkowodór i w zależności od stężenia będzie on bardziej lub mniej trujący... Ale jak by nie było, to nie jest miłość, którą wydrzeć można tylko z życiem To powiedziałam ja córka CHEMIKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 23.07.2013 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 (edytowane) Illusjon pięknie ja bym lepiej (co zresztą udowodniłam) tego nie powiedziała:cry: Edytowane 23 Lipca 2013 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.07.2013 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 siarkowodór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 23.07.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Fakt, jak pomyślę o moich poprzednich związkach (w sumie jednym ), to lepszego określenia nie potrafię znaleźć: po prostu siarkowodór . A miłość do dziecka faktycznie kończy się tylko wraz z życiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.07.2013 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 coś w tym jest, bo ja moje kiciolki tak kocham że czasem jak je całuje to mam ochotę je zjeść z tej miłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 23.07.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.07.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 coś w tym jest, bo ja moje kiciolki tak kocham że czasem jak je całuje to mam ochotę je zjeść z tej miłości czyli dziecko na bank z miłości udusisz:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.07.2013 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 no chyba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 23.07.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 (edytowane) coś w tym jest, bo ja moje kiciolki tak kocham że czasem jak je całuje to mam ochotę je zjeść z tej miłości To ja nie wiem co to będzie jak Ty będziesz miała dzieci:rotfl: Dopsze już wiem ..udusisz.. Edytowane 23 Lipca 2013 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 23.07.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 classic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.07.2013 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Aga bronić przed obcym złem, czyli każdym kto się wtrąca w sprawy nie swojego gniazda Dziecko to dziecko, pełnoprawnym członkiem będzie jak podrośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 23.07.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 To ja nie wiem co to będzie jak Ty będziesz miała dzieci:rotfl: Venuska, weź Ty przestań dusić te Kociaki, a już zjadać to w ogóle, bo potem o tobie w TVN będziemy słuchać. I kto Ci poza nami uwierzy, że to z miłości...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts