Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja niedługo kończę - muszę do Lidla zajechać po owoce i inne bo w domu pusto.

W ogóle to ceny owoców mnie przerażają - wczoraj kartonik mały malin i 300 g borówki amerykańskiej ( bo to 2 porcje młodego hahah ja nie lubie) i zapłaciłam 17 zł... za 2 rzeczy...nosz oszaleli

Ilona - maż ma firmę i zlecenia bierze zagraniczne - nie ma stałego punktu bo miasta różne i państwa (Niemcy, Szwajcaria) ale Zleceniodawca jeden.

Może pracować i brać zlecenia lokalne - ale wiadomo kwestia kasy.

Ja się nie przeniosę - musiałabym zagranicą na zmywaku chyba pracować - z moim zawodem nie da się przekwalifikować a po aplikacji to już w ogóle.

Magda, ja bym się na Waszym miejscu zastanowiła jednak nad zleceniami lokalnymi, jeśli chcecie ratować związek - bo tak to nie żyjecie do końca razem :(. Powinniście się zastanowić, co jest ważniejsze: kasa czy małżeństwo?

Wiem, wiem, brutalna jestem :p.

Magda, ja bym się na Waszym miejscu zastanowiła jednak nad zleceniami lokalnymi, jeśli chcecie ratować związek - bo tak to nie żyjecie do końca razem :(. Powinniście się zastanowić, co jest ważniejsze: kasa czy małżeństwo?

Wiem, wiem, brutalna jestem :p.

Miałam już nic nie mówic ale jedno słówko ,mam nadzieję ze zrozumiale się wypowiem: Jeżeli nie ma zaufania to takie życie jest torturą,a mamy je tylko jedno i trzeba je przeżyć jak najlepiej TYLE

Miłość do dziecka jest bezwarunkowa, jest zapisana w genach i nic nie ma na nią wpływu...

Ona po prostu jest.

Miłość do faceta to chemia.

Jeżeli spotka się 2 dobrych chemików może z tego powstać przywiązanie, przyjaźń, szacunek, potrzeba bliskości i chęć dzielenia się z tą drugą osobą życiem.

Jeżeli chociaż jeden z chemików będzie kiepski to prędzej czy później powstanie siarkowodór i w zależności od stężenia będzie on bardziej lub mniej trujący...

Ale jak by nie było, to nie jest miłość, którą wydrzeć można tylko z życiem zakochany2.gif

To powiedziałam ja córka CHEMIKA :yes: