Venus_m 23.07.2013 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 są dwie poszewki, w tej mniejszej jedna dużo? mnie się nie wydaje, że aż tak dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.07.2013 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Magda ja przestrzegam reguł, wczoraj olejowałam. Nie suszę w ogóle włosów, musiałam zmienić nawyki i myć je na wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.07.2013 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 ze szkłem zazdroszczę niestety nie mam znajomego szklarza, mam natomiast zajebistego i tym się pocieszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.07.2013 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 i widzisz jakieś efekty już? ja jednak suszę...ale kwestia tego jak odrosną dzięki co do poszewek... chyba sobie zmienię kołdrę na 1 wielką...bo męczy mnie kupowanie 2x zestaw. Chyba podziałam na jesień z sypialnią jednak mimo, że dotychczasowa ma 4 lata dopiero... 2 nie używana była haha:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.07.2013 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Magda weź no pokaż ale włosy mam ładnie proste, zwykle jak myłam na wieczór to nie było bata rano na głowie miałam piorun i tylko kucyk a teraz ładne, proste a tylko je czeszę po umyciu i przeczesuję rano natomiast widzę że znowu zaczęły mi wypadać więc na skórę głowy wczoraj położyłam maseczkę Biovaxu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.07.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 polecam Ci tą wcierkę jantaru na skalp - jest rewelacyjna na wypadanie i przyśpiesza porost nowych bejbi włosów:) zaraz Ci wkleję sypialnię tzn tą stara - bo nie mam pomysłu na nową a ta nie pasuje mi teraz do niczego.Chciałam w stronę isc mint&grey albo grey&coral albo biała... z szarym taka nudna standardowa.Jeszcze mnie kusi biała + błękit - taka skandynawska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 23.07.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Ja muszę wrócić do tematu dziecka i scalania związku. Yokasta męża Ci zazdroszczę Mój m bardzo rzadko pomagał przy dziecku, bo go nigdy w domu nie było. Fakt, że miał dużo pracy jak zwykle ale też czasami po prostu wolał wrócić pózniej do domu bo zwyczajnie psychicznie nie dawał rady (on jest bardzo nerwowy a z małą na początku nie było kolorowo). Nie raz już się chciałam wyprowadzić bo mnie tak wszystko (głównie on) wqrwiało W ogóle ostatnio też mi się ciśnienie podniosło_ wróciliśmy właśnie z mini wakacji, byliśmy w górach w 5 par każda z dziećmi przedział wiekowy od 5 miesięcy do 3 lat. Wqrwiłam się i powiedziałam, że ostatni nasz wyjazd to był bo oczywiście wyglądało to tak jak zawsze- my czyli baby non stop z dziećmi, panowie z piwkami. U Was też tak jest???? Pojechaliśmy nad jezioro- kobiety na placu zabaw faceci przy grillu, wróciliśmy do ośrodka- kobiety z dziećmi kąpanie usypianie, faceci oczywiście popijawa w altance :mad: Ja moją uśpiłam w wózku i spała obok więc mogłam sobie posiedzieć ale reszta z tymi mniejszymi dziećmi w pokojach. No to jest chyba lekka przesada I oczywiście oni (czyt faceci) uważają, że to my jesteśmy problematyczne, żaden nie pomyślał, że my też chcemy się napić, posiedzieć przy grillu pośmiać się...... I cały wyjazd minął na kłótniach i przerzucaniem na siebie obowiązków.....No masakra po prostu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.07.2013 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Nesska horror i dla mnie to nie jest normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 23.07.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Widzisz ja myślałam, że to tylko mój m ma taki odchył a tu na 5 par wszystkie byłyśmy w takiej samej sytuacji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 23.07.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Ja Nessko nie pijąca więc nie mam nigdy z tym problemu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 23.07.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 To ja tez coś jeszcze od siebie dorzucę Ja tak jak Yokasta miałam i mam oparcie w mężu, to on po przyjeździe ze szpitala kąpała dziecko itp. U nas z młodym też były jazdy i mimo, że mąż miał "pracę za kółkiem" to zawsze był. A jeśli chodzi o wakacje to ja praktycznie nie robię nic, mąż cały czas zajmuje się synem i spełnia każde moje zachciewajki . Ja na wczasach na prawdę wypoczywam czego nie mogę powiedzieć o mężu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 23.07.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 23.07.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Nessko, trafil mi sie egzemplarz ktory uwaza ze dziecko jest jednak nie tylko moje czasem nawet mowi ze szkoda ze nie moze karmic to by pomogl : D. A ja i tak go czasem pouczam heh bo baba przecież jestem. Za to moja tesciowa uwaza ze to kobieta powinna wszystko sama robić . Takiego wyjazdu jak piszesz so ie nie wyobrazam ale my wolimy jezdzic sami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.07.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Wklejam fotki ale zaraz po przeprowadzce czyli 1.5 roku temu pewnie wydumacie mi cos pasującego - bo teraz to ani kolor ani meble - tzn wszystko do wywalenia.Oświetlenie i kontaktu już są - oświetlenie jest neutralne chromowane - więc pasuje do szarości. 1. na tej wolnej ścianie obok drzwi chciałam dać komodę podwójną np malma albo coś na ten wzór i lustro w chromowej ramie http://images62.fotosik.pl/13/46b9c910ce5a1278gen.jpg 2. tutaj za łóżkiem pod skosem chciałam dać jakąś ozdobną tapetę - w zależności w którym kierunku pójdę (pójdziemy z Wami) z kolorami.Chyba, że kupię łóżko z wysokim zaglówkiem np tym skórkowym białe albo czarne... do dyskusji.http://images63.fotosik.pl/13/2208a8dafd7ad2e0gen.jpg 3. Kaloryfer będzie obudowany tak że powstanie na nim mała półka - kiedyś wklejalam inspirację - zabudowa neutralna bez jakiś ozdobników http://images63.fotosik.pl/13/30276f4cb750c7aagen.jpg 4. wejście do garderoby - karnisz będzie obudowany płytą z k-g i zmieniony na zwykły i białe zwykłe zasłony boki już mam ale nie skórce nie wiem co będzie po zabudowiehttp://images63.fotosik.pl/13/b441087434a9a884gen.jpg 5.Stara szafa - ściana ma 270 cm - w nowej w tym miejscu ma być też szafa na całą ścianę tak co wszystkie ubraniabędą w niej a w garderobie składowisko innych rzeczy. http://images62.fotosik.pl/13/45549ccf12ea86ccgen.jpg Podoba mi się coś takiego - ale na lamperię się nie skuszę - więc raczej o kolory chodzi.Z drugiej strony cały dół mam na biało szaro... nie wiem czy nie przełamać tego i nie iść w stronę coś z miętą albo koralem..albo klasycznie biało -czarna? Nie wiem czy nie postawię na zwykłego malma białego? hmm no wizji mi się zmieniają co chwile - ale ma być prosto. http://images62.fotosik.pl/13/7af91ec632935d2fgen.jpg fotki usunę Venus:) jak wydumacie albo chociaż zobaczycie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.07.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Nesska ale bym dała tym facetom. U mnie jest i było tak ( ostatni wyjazd w podobnym jak Twoje wiekowo i rodzinnie towarzystwie) Zony w SPA faceci z dziećmi:) wieczorem żony w SPA faceci z dziećmi, jak dzieci śpią a żony wrócą faceci piwkują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 23.07.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 U nas tak wygląda każdy wyjazd i każde spotkanie towarzyskie.... I niestety przez takie ich zachowanie prawie doszło do tragedii bo jedna dziewczyna wqrwiła się na męża bo chciała żeby ją przyszedł podmienić chociaż na chwilkę chciała posiedzieć z nami i on oczywiście nie przyszedł. Po imprezie jak się już wszyscy rozeszli jej M wrócił do pokoju a ona poszła się przejść. Wyszła na ulicę i zaczepił ją jakiś koleś w samochodzie, zajechał jej drogę i chciał ją wciągnąć do auta- na szczęście udało jej się uciec bo nawet nie chcę myśleć co by się mogło stać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 23.07.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Dlatego wczoraj jak wróciliśmy była mała zamiana ról- ja robiłam to co m a m to co ja zwykle czyli: ja rozpakowałam samochód i siadłam z piwkiem przed telewizorem a m miał: rozpakować bagaże, nastawić pranie, wykąpać dziecko, uśpić dziecko, poćwiczyć z chodakowską, umyć się i jeszcze mu powiedziałam żeby na koniec rozłożył przede mną nogi i był namiętną kochanką Zrobił tylko 1 i 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 23.07.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 (edytowane) Magda ja jestem za bielą i miętą za łóżkiem lub tą ścianę z kaloryferem zrobiła bym w jakieś tapecie hamerykanskiej koniczynki Edytowane 23 Lipca 2013 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 23.07.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Ale słodziak ze smokiem:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.07.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Magda ja jestem za bielą i miętą za łóżkiem lub tą ścianę z kaloryfere:)m zrobiła bym w jakieś tapecie amerykanskiej no właście jak za łózkiem będzie normalne łóżko niskie to coś tam musi być - wtedy ściana przy kaloryferze który będzie ładnie obudowany byłaby jednolita hmmm myślalam o czymś takim np: http://www.tapety-artfunk.pl/uploads/21477/16c-tapety-koronki.JPG albo http://www.tapety-artfunk.pl/uploads/17815/03-PA029867.JPG ale wtedy reszta ścian chyba musiałaby być jasno szara - a meble białe? hmmm nie przekonuje mnie to do końca. Hmm z drugiej strony może zrobić czarno-białą? klasyczna tapeta w pasy biało czarne za łóżkiem? hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts