Venus_m 28.11.2011 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Karnisz się wiesza Zobaczymy jak to będzie wyglądać bo zasłonki są na 260 cm, ale oczywiście uparłam się żeby je już teraz zawiesić a nie czekać aż krawcowa skróci Później zdjęcia zbrodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.11.2011 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Zbrodnia wygląda super, zwłaszcza za tą cenę Zdjęcia jutro lub wieczorem bo postanowiłam się pobawić w urządzenie pseudo przejściowej sypialni. Cały dzień latam po domu i przestawiam i tylko proszę teścia " tato, biurko bym świątynne potrzebowała (świątynia to opuszczony pokój mojego męża u rodziców:lol2: od 3,5 roku nawet kurz się tam nie ma prawa przemieszczać po dziecku ), tato regał świątynny bym przygarnęła " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 29.11.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 (edytowane) cos wiecej wiesz z tapeta? kurka, w tych sytuacjach to dopoki nie polozysz to nie zobaczysz! i jak? tata dal? z kurzem razem ? Edytowane 29 Listopada 2011 przez nicol21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 29.11.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Ja też wczoraj nic w TkMaxxie nie wypatrzyłam - skandal! A zasłony też wieszam za długie, bo póki co nie ma czasu zakręcić się koło ich skrócenia a coś wisieć musi Czekam na fotki sypialni przejściowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.11.2011 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Hehe tak tak oddali co tylko chciałam kurz sobie zostawili na pamiątkę Zaraz coś cyknę - nic specjalnego, ale ta namiastka sypialni i tak cieszy, wczoraj bateria do aparatu była nienaładowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.11.2011 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Nic szczególnego, nasza przejściowa ala sypialnia, elementem docelowym jest pościel i lampki Wiem, że dziecięcy klosz nie pasuję, ale to pokój dziecięcy kiedyś ma być Zasłony wolałabym podpiąć, ale jesteśmy tu na chwilę a docelowo mają wisieć luzem http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_PB292112.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_PB292119.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_PB292113.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_PB292115.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_PB292116.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_PB292117.jpg Wiem wiem nic szczególnego, ale biorąc pod uwagę jaki skład był tu wcześniej to teraz jest szczyt designu P.S. Uwielbiam tą pościel z Ikei, to już nasz drugi komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 29.11.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Oj tak pościel piękna i jak ładnie gra z tymi lampkami i kolorem ścian! Zaslony bardzo fajne takie luźno zwisające Nastrojowo jest A kiedy docelowa sypialnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.11.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 No widzisz... a ja pościel uznaję tylko i wyłącznie białą, gładką (najlepiej żakardową, czy w inne desenie i ozdoby, zakładki, plisy itp.) Ale zawsze biała i zawsze gładka... No oczywiście, gdy biała do wystroju nie pasuje, bo sypialnia jest w ciemnych, nastrojowych kolorach... to może być jakaś ciemna posciel - ale nadal gładka:lol: To samo mam z ręcznikami - też tylko białe toleruję. No i tylko ta pościel mnie razi w sypialni:oops: Nie gniewaj się, ale chaos mi wprowadza;) Nie mogę skupić się na niczym innym... a szkoda, bo reszta bardzo fajnie wygląda:yes: A w tym pokoju akurat biała pościel wygladała by tak ślicznie... w ikei mają cudne białe modele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.11.2011 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Dzięki dziewczyny Pysiaczku mamy problem z rurą w garderobie i nie wiadomo czy nie trzeba będzie pruć pół łazienki Jak już temat rozwiążemy to powolutku będziemy się przemieszczać. Madziu nie gniewam się, ja też uwielbiam gładką pościel ale akurat tą w paski jestem zauroczona mimo posiadania jej już 2 lata. Docelowo kiedyś większa ilość poduszek + gładka narzuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.11.2011 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 o rany ale zasłony znalazłam, od razu mi się skojarzyły z paskowymi w łazience Darcy ale ta cena 359 zł za dwie...niby dużo i nie dużo, dla mnie na teraz za dużo http://img11.allegroimg.pl/photos/oryginal/19/47/17/87/1947178777 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 29.11.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Venus,piękne okna i piękne zasłony!!! - Twoje oczywiście, jakbyś miała wątpliwości, które zdjęcie komentuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.11.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 A mi się bardzo podobają podstawy lampek świetne ! Pościel wolę bardziej jednolitą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.11.2011 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Hehe widzę, że moja pościel wzbudza różne odczucia Sharlotko dziękuję, powiem szczerze że po zasłonach za 39 zł nie spodziewałam się wiele, ba nawet niczego nie oczekiwałam, a jednak fajnie wyglądają w oknie. Zastanawiam się tylko dlaczego zrobiliśmy okno z lekkim łukiem które przecież było 2x droższe jak karnisz i tak powiesiłam prosto bo te wygibasy mi się nie podobają Yokasta jak pisałam też preferuję gładkie, ale akurat ta pościel to mój jedyny odchył i chyba na razie miłość na nią mi nie minie. Nawet nie chciałam zmienić pościeli póki nie kupiłam drugiej takiej samej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.11.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Spokojnie ja to rozumiem sama mam w paski ale równej szerokości biało-niebieskie . Dzięki temu wygląda jak gładka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 29.11.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 A ja teraz kupiłam w kropki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.11.2011 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 o a jaką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 29.11.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 A też Ikea http://st.houzz.com/simages/249203_0_3-7310-modern-sheet-sets.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 29.11.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 No widzisz... a ja pościel uznaję tylko i wyłącznie białą, gładką (najlepiej żakardową, czy w inne desenie i ozdoby, zakładki, plisy itp.) Ale zawsze biała i zawsze gładka... No oczywiście, gdy biała do wystroju nie pasuje, bo sypialnia jest w ciemnych, nastrojowych kolorach... to może być jakaś ciemna posciel - ale nadal gładka:lol: To samo mam z ręcznikami - też tylko białe toleruję. Madziulek, to chyba uwielbiasz spac w hotelach, co? Dla mnie posciel Venuska fajna ale nie potrafie powiedziec, czy lepsza bylaby inna czy akurat ta...ja chyba na razie jestem nieteges, jesli chodzi o kolor poscieli,reczników czy wlasny ogród...jakos tak nie złapałam klimatu:D Przepraszam Venusku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.11.2011 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Madziulek, to chyba uwielbiasz spac w hotelach, co? Dla mnie posciel Venuska fajna ale nie potrafie powiedziec, czy lepsza bylaby inna czy akurat ta...ja chyba na razie jestem nieteges, jesli chodzi o kolor poscieli,reczników czy wlasny ogród...jakos tak nie złapałam klimatu:D Przepraszam Venusku Oj tak:lol2: No ale same przyznajcie, że dzięki temu zawsze pokój wygląda "elegancko"... jak nie ma białych ręczników i pościeli - hotel od razu traci na wartości;) Ot, może taka mała schiza:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.11.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Jeszcze nigdy w hotelu nie miałam innego ręcznika niż biały (chyba, że swój ten typ tak ma). Ja lubię jeszcze róże ale tylko czasami. Prawda jest taka, że baaardzo ładną białą pościel też trudno znaleźć. A jeszcze żeby była przyjemna bawełna, bardzo wysoka jakość etc. nie jest tak hop-siup. Dlaczego tak piszę? Bo się dzisiaj zainteresowałam tematem zorientowawszy się, że nie mam zapasowej i jakiejś zawrotnej ilości nie znalazłam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts