ivy17 23.07.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 umyć się i jeszcze mu powiedziałam żeby na koniec rozłożył przede mną nogi i był namiętną kochanką Zrobił tylko 1 i 3 nieźle go przećwiczyłas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 23.07.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 (edytowane) meble ja obstawiam biel:rolleyes:Tapeta jeżeli dwójka jest w mięcie (bo na moim ekranie nie wiem do końca co to za kolor)to idealna,ściana biała albo bardzo jasna szara Edytowane 23 Lipca 2013 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.07.2013 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Magda pomyślę jutro na spokojnie Ja bym nie dawała tapety z wzorem tylko dała dywan + narzutę + poduszki wzorzyste hamerykańskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.07.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Nesska a jak nie dał radę być zajebistym kochankiem tego dnia to chyba obowiązkowo z Twojej strony : foch, spanie na kanapie w salonie. na drugi dzień obowiązkowe wyjście z koleżankami i picie....powrót i lekko podchmielona i śmierdząca piwiem powinnaś dalej oczekiwać na zajebisty seksik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.07.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Venus okej prześpij to najbardziej chodzi mi o kolor ścian i meble - budżet ograniczony tzn chyba będzie ikeowski albo coś ala ikeowski + kuzyn stolarz dość dobry. Dzięki Dziewczyny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 23.07.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Magda powiem ci, że żałuję że się z jajami nie urodziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 23.07.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Magda ja też muszę przemyśleć tą Twoją sypialnię a nie mogę się dzisiaj skupić bo goszczę u siebie dodatkowo 2 dzieci (5 i 9 lat) więc dzisiaj siedzę z trójką a m oczywiście jeszcze nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 23.07.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Magda ja: mrożna jasna mięta na ściany,białe meble i dodatki jak pisała Ven ,ale tapeta obowiązkowo za łóżkiem , tyle ja:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 23.07.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Nessko szacun ja bym nie dzwigneła tekiego wyjazdu:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.07.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Nessko szacun ja bym nie dzwigneła tekiego wyjazdu:eek: a ja bym cudzych dzieci na noc nie brala - chyba, że takie powyżej 12 lat co by mi mojego Albinoska popilnowały:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 23.07.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Oj dzieci to już za milion dolców niet:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 23.07.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Magda to nie cudze- moja chrześnica z bratem, bardzo bliska rodzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.07.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 no to nie swoje ale pewnie jakby mnie poprosiła mama chrześniaka to bym go też wzieła bez zająknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.07.2013 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 dobranoc :***** tapeta nie, chyba że byłaby bardzo w tonacji reszty ścian, żaden kontarast to wiem na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 23.07.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Dziewczyny , która fajniejsza czy ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 23.07.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Dobranoc Ven:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 23.07.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Justyna -zostawiam uściski i nawet nie próbuję czytać Wy gaduły jesteście :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 23.07.2013 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 (edytowane) O boże! Wystarczy, że człowiek ma jeden dzień napięty harmonogram, a wraca tutaj i jakby cały miesiąc do nadrobienia! Opanujcie się gaduły! Jak ja Was po porodzie nadrobię? Choć odpowiadam na posty sprzed kilkunastu stron, to raptem z dziś rana – może jednak jeszcze nie są przeterminowane? Nasza elektryka kosztowała piątkę i 1,5 dnia pracy elektryków – to chyba mamy dobrą statystykę dziś rano przetarła mi się na pośladzie sukienka szmizjerka chodzę przy ścianie co by nie było widać, a gołe dupsko się odznacza bo sukienka granatowa... Pamiętam, jak mi się kiedyś kiecka w rozporku rozpruła tuż przed wywiadówką . Biegłam gdzieś po schodach i usłyszałam prucie z tyłu, potem miałam chyba całe gacie na wierzchu, więc robiłam maleńkie kroczki, żeby nie było widać . A mi wczoraj pod bankomatem tak sukienkę podwiało, że całe gacie odsłoniło. Jak u MM. Dobrze, że stała za mną tylko jedna wyrozumiała pani. Śmiała się, ale w miarę po cichu Oj, to ja wg standardów Reni jestem niedojrzała mi się podobają tylko butki nr 2 i nic na to nie poradzę. Może jeszcze kiedyś dojrzeję – po sześćdziesiątce na przykład Torebka: Dr Halle Szarawy Granat – rewelacyjna! Pilewicz też wypasiona, ale tego KORSA to już nie zrozumiem A z tymi związkowymi kryzysami i rodzeniem dzieci to pojechałyście Panie po bandzie – wpadłam jak śliwka w kompot: będę się mądrzyć Ale zaznaczę też, że nie ma „obiektywnej prawdy”, każdy pewnie jakoś inaczej przeżywa tą sytuację – więc piszę głównie przez pryzmat siebie. Myślę, że macierzyństwo (obustronne) to nie jest kwestia przygotowania i mówienia o tym wcześniej – trochę jak z porodem, też się przyszłe mamy nasłuchają od koleżanek jak to jest rodzić, a potem idą rodzić i tak mają swoje własne przeżycia… Co do wyboru między dzieckiem, a facetem to dość abstrakcyjne jak dla mnie myślenie. Mówi się o instynkcie macierzyńskim, a o instynkcie partnerskim – nie Może w tym tkwi przewaga. Ale osobiście nie chcę się nad takimi wyborami zastanawiać, bo facet, a dziecko to są dwie różne kategorie, dlaczego więc sprowadzać je do tego samego poziomu? Pewnie czasem są takie sytuacje. Ale czy na nie wszystkie jest tylko jedno rozwiązanie? Bardzo podoba mi się classic – że ustawienie priorytetu dziecka jest spowodowane jego nieporadnością, a dorosły pewne rzeczy musi bardziej ogarnąć i sobie „mężniej” poradzić… Bo jest dorosły! Kiedyś byłam na szkoleniu pt. „Jak okazywać dziecku miłość” i pamiętam jedną fajną rzecz, która tam wyniknęła. Trzeba było narysować rodzinę i większość ludzi rysowała: tatę trzymającego za rękę dziecko, a to dziecko za drugą rękę – mamę. I jedna dziewczyna zauważyła, że dlaczego mama i tata się nie trzymają za ręce? – też powinni. I że jej mama próbowała ją nauczyć, że mama i tata są razem, a dziecko jest nimi, a nie pomiędzy nimi… I mi się ta koncepcja bardzo podoba. I zawsze mi się przypomina, jak Zuzia mi mówi, że chce ze mną dzisiaj spać. A ja jej mówię, że nie mogę spać z nią, bo ja śpię z tatą i wtedy jest wszystko na swoim miejscu Macierzyństwo jest trudne dla każdej ze stron, bo w jednej chwili świat bezpowrotnie staje na głowie i nigdy już nie wraca do stanu pierwotnego. Porównuję to, że nawet jak pozbyła bym się dziecka na 2 tygodnie wywożąc je np. do babci to nie oznacza, że ja przez te 2 tygodnie będę się czuła beztrosko jak w liceum, tylko i tak będę myśleć i się martwić o Malucha… Magda – o związku Ci nie będę doradzać. Tylko chciałam o swoich indywidualnych spostrzeżeniach nt. macierzyństwa ale pomysł z odnowieniem sypialni wydaje mi się bardzo trafiony i w temacie! Za to chętnie o włosach – tylko z Tobą! Też staram się być sumienna w olejowaniu i na razie widzę poprawę w przetłuszczaniu się włosów – mniej się przetłuszczają, tylko jeszcze nie mam pomysłu jak je ujarzmić w ten drugi dzień po myciu, bo wstaję rano z fryzurą co najmniej niewyjściową Jeszcze mam do przetestowania ten olej do ciała (mango) z Altery, ale na razie mój ranking wygrywa oliwa z oliwek. Niestety odżywki bez spłukiwania (Joanna) nie dla mnie są - nie mogę włosów później rozczesać, a na szczotce taka piana się robi, że szok Jantara nie dostałam w stacjonarnym sklepie to kupiłam Radicala, ale nakłada się to fatalnie. Poszukam jakiegoś atomizera i będę go napsikiwała na skórę głowy po użyciu odżywki ze spłukiwaniem – ma to sens? A Jantara zamówiłam w necie, to zaraz go po Radicalu włączę „w dietę” No i zapomniałam chyba o tym, żeby suszarki nie używać, ale nie wiem czy się odważę. Bo ja mam taką suszarkę – szczotkę obrotową i ona ogólnie bardzo wygładza włosy (chociaż ja mam gładkie z natury). Rozumiem tylko, że szkodzi ta wysoka temperatura, ale nie wiem w sumie jak podejść do tematu… Coś doradzisz? Wyprodukowałam chyba swój najdłuższy post Edytowane 23 Lipca 2013 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.07.2013 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Cześć Dziewczęta! dobranoc :***** tapeta nie, chyba że byłaby bardzo w tonacji reszty ścian, żaden kontarast to wiem na razie ooo czekam na więcej... też mi się to podoba - ale dalej nie wiem co z kolorami Dziewczyny , która fajniejsza [ATTACH=CONFIG]202241[/ATTACH] czy ta [ATTACH=CONFIG]202242[/ATTACH] a gdzie ma stać? wizualnie 1 ale 2 np lepsza wg mnie do sypialni @MagdaBartek jesteśmy do siebie bardziej podobne niż sądziłam (ja też prawnik, chłop też ciągle w świecie, dzieciów wprawdzie nie mam, ale to trudny temat chwilowo) i chciałam ci tylko jedno powiedzieć, gdy będziesz się mierzyć ze swoimi sprawami - nie myśl jak prawnik. sądzę, że doskonale wiesz, co mam przez to na myśli. wyjdź z siebie, stań obok, odetchnij głęboko... :jawdrop: Duś Kochana dziękuję - nie masz pojęcia jak właśnie to przeszkadza w porządnym osądzie... rozumiem doskonale co masz na myśli. przetłuszczają, tylko jeszcze nie mam pomysłu jak je ujarzmić w ten drugi dzień po myciu, bo wstaję rano z fryzurą co najmniej niewyjściową Jeszcze mam do przetestowania ten olej do ciała (mango) z Altery, ale na razie mój ranking wygrywa oliwa z oliwek. Niestety odżywki bez spłukiwania (Joanna) nie dla mnie są - nie mogę włosów później rozczesać, a na szczotce taka piana się robi, że szok Jantara nie dostałam w stacjonarnym sklepie to kupiłam Radicala, ale nakłada się to fatalnie. Poszukam jakiegoś atomizera i będę go napsikiwała na skórę głowy po użyciu odżywki ze spłukiwaniem – ma to sens? A Jantara zamówiłam w necie, to zaraz go po Radicalu włączę „w dietę” No i zapomniałam chyba o tym, żeby suszarki nie używać, ale nie wiem czy się odważę. Bo ja mam taką suszarkę – szczotkę obrotową i ona ogólnie bardzo wygładza włosy (chociaż ja mam gładkie z natury). Rozumiem tylko, że szkodzi ta wysoka temperatura, ale nie wiem w sumie jak podejść do tematu… Coś doradzisz? Wyprodukowałam chyba swój najdłuższy post ASiazett moje się przetłuszczały u nasady ( myję codziennie do dziś dnia) i dłużej zachowują świeżość po jantarze tej wcierce w skórę głowy - działa na zasadzie toniku, pobudzka komórki i odświeża. Polecam - koszt niewielki, mega wydajny. Co do suszenia - szczotki obrotowej nie używam ani prostownicy - ale za to codziennie suszę ( nie modeluję na szczotkach ani nic) suszarką z jonizacją. W euro jakąś kupiłam za mniej niż 150 zł ( chyba) z babyliss. Bez suszenia sobie na chwilę obecną nie wyobażam bo mam tendencję do falowania włosów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 24.07.2013 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 U mnie duża cześć oświetlenia oparta jest na przełącznikach bistabilnych, reszta schodowe, chyba tylko 2 włączniki mam pojedyncze. może głupie pytanie po wizycie elektryka ale co to jest ?? bo może mam a nie wiem, albo nie mam a powinnam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts