ivy17 24.07.2013 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 To w najprostszym tłumaczeniu jest włączanie światła w kilku miejscach- coś jak schodowe tylko jeszcze więcej ok, będe miała jakieś rozbudowane schodowe czyli pewnie cos w ten deseń. przypomnialam sobie za to ze jeszcze instalacja do głośników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.07.2013 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 z instalacji które u nas się sprawdziły to są:- różnego rodzaju pstryczki które np będąc w garażu da radę wyłączyć oswietlenie i rtv na każdym poziomie tak, że nie trzeba sprawdzać jak się z domu wychodzi czy aby na pewni się wszystko wyłączyło- elektryczne rolety z dobrze ulokowanymi pstrykami - jeden który zamyka wszystkie, z podziałem na piętro, pstryczki w sypialniach przy lóżkach żeby nie trzeba było z wyrka wychodzić- możliwość oznaczenia czasowego kiedy ma co się zaświecić, zgasić, rolety spuścić ( przydatne w zimę albo jak się wyjeżdża) hmmm z reszty bajerów zamontowanych a kabli u nas na kilometry nie korzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.07.2013 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Hej Dziewczyny w pełni rozumiem odgrzewanie kotletów London mnie druga podoba się bardziej, do pierwszej mam podobną na wiatrołapie ale proporcja inna i moim zdaniem dobra - ta tutaj Asiu dokładnie, o to też mi chodziło. To nie tak, że dziecko nieważne, na pewno ważne. Ja codziennie o 14 zastanawiam się co puchate dupki robią i kiedy będę mogła je wyściskać to przy dziecku chyba nie będę w stanie pracować Nie umiałam do końca przekazać tego co Ty napisałaś, chodzi o to że dziecko jest nami a nie pomiędzy nami a ja nie suszę włosów wcześniej gniotły i falowały mi się niesamowicie a teraz mam prościutkie po nocy Tosiu nie będę pstrykać, bo chyba nie chcę się wq na poważnie Wiem, że tego Pana przy kolejnym domu nie wezmę, za to na poprawki mieliśmy nowego i on był super...nie wyszło nam drogo i montował wszystko rach ciach, a ten po znajomości to się nad jednym kontaktem modlił 2 godziny Magda w temacie sypialni to jaki efekt chciałabyś uzyskać? styl. P.S. Nie masz ważniejszych wydatków? to tylko sypialnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 24.07.2013 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Kurna właśnie mi dziecko zwymiotowało..... i jeszcze okresu dostałam....niezły początek dnia Dzień dobry :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.07.2013 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Oj Nesska ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.07.2013 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Nesska a gdzie "Jajcarz" w pracy? Venus - wydatki ofc są - ale sypialnia jest brudna szczególnie przy kaloryferze i za łóżkiem, więc jak już będe malowała to bym i wymieniła meble na white:) efekt no coż nie powiem że podobają mi się czarne glam sypialnie, ale to jednak nie dla mnie - raczej efekt nowoczesna skandynawia bo by pasowała do reszty lub skandynawia i hAmerka razem. Ma być lekko, przytulnie - kusi mnie też cała na bialo dobrze czuje się w szaro-białych ale trochę mi się objadło. Ale wiem że to byłby dobry wybór:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.07.2013 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Hmn...ja bym: -zaszalała z zagłówkiem nie musi to być sam w sobie kontrastowy kolor, ale może możesz też subtelnie postawić na gwoździe tapicerskie lub fikuśny kształt - jeżeli kontrast na zagłówku odpada to kontrastowa ławeczka przed łózkiem - zrobiłabym asymetrię przy łóżku czyli np z jednej strony szafka nocna z drugiej komoda (mała) - dopełniłabym meblami z ikea malm - obudowa kaloryfera ustalona że będzie - jakie jest oświetlenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 24.07.2013 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Pozdrowienia szefowej zostawiam i wszystkim paniom plotkującym rowniez;) MagdaBartek-ja to kiepska do doradzania jestem,ale weszłam na te strone z Twoja tapeta i chyba zejde na zawal!!!Zakochalam się całkowicie w kilku!!!Ceny mnie skutecznie odstraszają ale jak se już cos do tej glowy wbije to ciężko będzie to wybic....A moja sypialnia nadal czeka i czeka:D BUZIAKI DLA WSZYSTKICH:hug: acha i linka wam zostawiam-znalazłam ostatnio calkiem ciekawa strone-moze się wam przyda;) -laweczki,foteliki itp http://www.trendsetterka.com/produkt/awka-rhino-lime/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.07.2013 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Gumisiu czeeeeeeść dzięki za stronę, znam ale przejrzę sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.07.2013 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Magda jak dla mnie to przecudna jest ta druga tapeta którą wkleiłaś w te kółko kwiaty jakby dziergane na drutach tapeta dla mnie absolutnie petarda, jeżeli jest miętowa to już w ogóle ja bym do mięty dała beżowe łózko tapicerowane z BRW, widziałam na żywo i dla mnie jest piękne. http://www.brw.com.pl/katalog-produktow/produkt/4688,lozko-mateo-160x200.html łóżko mateo, do tego lustrzana szafka nocna http://allegro.pl/lustrzana-szafka-nocna-na-metalowych-nogach-i3349870979.html albo 2x albo druga jakaś od czapy albo lustrzana ale bez krzyżaka kurdeeee.....zaraz wyjdzie że będziesz mieć moją sypialnię wymarzoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 24.07.2013 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Gumisiu czeeeeeeść dzięki za stronę, znam ale przejrzę sobie Tak przypuszczalam-ja to zawsze ze wszystkim do tylu:lol2: Venuska- ja chciałam poprosić o jakies inspiracje na przedpokój a raczej wejście-mam teraz zabudowywać szafe-rozmiar 150 szerokość-na to jest wneka ,ale poza tym jest strasznie mało miejsca i szukam jakiejś malutkiej laweczki ,pufeczki i calkiem w czarnej du.ie jestem i nie wiem jak to ugryźć-masz cos? Wpadne wieczorkiem bo dziś dużo się dzieje i nie mam już czasu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.07.2013 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Venus hmmm muszę przetrwaić co napisałaś Napisz mi tylko bo jednak chyba białe meble a wydumałam ze szafa za drzwiai byłaby szara jak i ściany. A dodatki kolorowe - np koralowe? hmm albo błękit taka klasyka. Oświetlenie: nad łózkiem na skosie są 2 wbudowane ledowe które pełnią funkcję lampek nocnych - nie widac ich w ogóle dopiero jak się leży na łóżku, wzdlóż szafy jest kilka wbudowany halogenów kwadratowych chromowych tak co by doświetlić wnętrze szafy. na środku jest neutralny ala platfon - chrom z kulkami jakby z siatki : coś takiego nie umiem znależć tej serii z której mam http://www.leroymerlin.pl/oswietlenie/oswietlenie-scienne-i-sufitowe/oprawy-wiszace/plafon-spider,p154230,l956.html#opis ogólnie oświetlenie jest mało widoczne, to raczej w większości doświetlenie miejsc strategicznych. Tak sobie myślę, że może jednak postawić na białe meble, te na ściane szafa szarą w kolorze ściany, a tylko 2-3 elementy kotrastowe. Podobałoby mi się i na pewno praktyczen jest takie wielkie wezgłowie z płyty: http://spa.relaxos.pl/image/1/orig/28941.jpeg samo wezgłowie i szafki nocne na nim - wtedy tapety by nie było a na pewno nie takiej jak na focie:P teraz nie wiem czy do malma szafę połysk czy mat? hmm w sumie jest ikea pax z serią drzwi malm.... Gumisia dzięki - na tej stronie jest dużo fajnych tapet z dobrym podziałem i ceny też niektórych ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.07.2013 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Gumisiu a weź daj fotencję jak to wygląda to może coś będę mogła podpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.07.2013 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 (edytowane) ooo Venus czekaj bo ja pisałam posta a Ty też zaraz luknę na te linki... ( aż się boję) omg!!! CZAD! łóżko piękne - qrka i cena dobra, a są w innych kolorach? np szare:P haha co do tapety zaraz luknę - było kilka kolorów do wyboru. Ale wtedy taka ozdobna nie pasuje za łóżko tapicerowane chyba co? za dużo byłoby "dobrego" Edytowane 24 Lipca 2013 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.07.2013 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Magda ta inspiracja to taka hotelowa czekaj artysta tworzy! najwyżej pokażę wam moją docelową sypialnię, tylko tapeta inna bo u mnie w pasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.07.2013 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Dobra cena i na żywo wyglądało naprawdę dobrze, a tkaninę można wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.07.2013 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Wiem jaka tapeta! tylko czy wytapetowałabyś cały pokój? PASY! ale szersze jak moje (ja mam wąskie) i w delikatnych stonowanych kolorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 24.07.2013 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Gumisiu a weź daj fotencję jak to wygląda to może coś będę mogła podpowiedzieć Venusko kochana to wrzuce wieczorkiem ale u mnie maleństwo straszliwe to wejście nawet nie wiem czy tam się fotke da zrobić.... Magda Bartek-tak tapety maja rozne i rozne zeny ale nie wiem dlaczego mój wzrok pada na te powyżej 100...:rolleyes:Na jasna cholerę to wrzucilas:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.07.2013 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 http://orbid.blogspot.com/2012/03/lustro-czy-szafka.html Magda tu sypialnia z lustrzaną szafką one są cudne, dodają głębi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.07.2013 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 TaDam to jest baza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts