Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Venus sii fota z hotelu heh:)

Dawaj fotę tapety - jak nie wytapetuję to nakażę komuś malować pasy jak w pokoju Albinoska:)

Rzeczywiście piękne te lustrzane komódki - boskie są!

I ta fota co wkleiłaś tzw. " baza" no masz talent haha!

Dobra co ze ścianami..pisz o tapecie w pasy - zaciekawiłaś mnie bardzo

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

pewnie tak :) ale wklej jaki znajdziesz nawet droższy - będe szukać tańszego zamiennika.

A jak da radę wymalować pasy... to mam dokładnego malarza, W pokoju albinoska mi wymalował wygląda jak tapeta.... ale miał zabawy.

Jak nie to trudno - kupię tańsze meble w ikea tzn szafę...

Co do toaletki - to jest to miejsce obok drzwi - ale wolałabym tam dać podwójną komodę

i lustro nad, Przy toaletce wiem, że nie będę siedziała bo nie mam czasu, a mam w łazience dużo miejsca na tego typu "sprawy".

ok ok czekaj już wiem co Ci w kwestii tapety świta po głowie... będę szukała - te z art tapeta w paski ładne ma kolory ale rzeczywiście musiałyby być pasy równe.

Chevron boski! qrka szkoda, że granat... jakby mięta albo koral...

ok - to wiem co mam szukać, serdecznie dziękuję :hug:jak znajdę tapetę to i tak obgadam, co do koralowej komody to kuzyn stolarz zrobiłby mi jaką chcę - ale obawiam się tak mocnego dodatku jednak, wolę w poduszkach, ławeczce itp.

helloł laski i gospodyni

asiazett jak zwykle mnie nie zrozumiałaś, była to raczej przenośnia, to jak z piosenką, im więcej razy słuchasz ją w radiu tym bardziej zaczyna Ci się podobać, nie zawsze wpada w ucho od razu, ale jeśli chcesz być niedojrzała to ok:P od razu napiszę , abyś nie ciągnęła dalej tematu;)