Ilona Agata 24.07.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Magda, jak masz fajne ciuchy dla niego, to czemu nie? Chyba nie ma jeszcze takiej strony? Ja bym chętnie zaglądała, według mnie pomysł bomba . Może ktoś mógłby odebrać, że to płytkie, ALE ja chyba wiem, o co Ci chodzi - tak mało fajnych ciuszków dla chłopców, a tyle półek (w każdym sklepie) z rózowymi dla dziewczynek, według mnie taki blog byłby niezłą kopalnią inspiracji, adresów sklepów, itp., no przydatny po prostu . Ja się czasami czuję dyskryminowana, że dla chłopaczków tak mało fajnych ubrań jest , przecież oni też mogą fajnie wyglądać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 24.07.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 To mój rewelacja nie ma żadnych farfocli,dwa wiadra łączą się w jedno,na czystą i brudną wodę,mechanizm jest w nich nakładasz na to mopa zwalnisz blokadę i rączką wyciskasz do sucha UF.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.07.2013 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 blog modowy z dzieckiem bomba jeżeli masz czas to jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.07.2013 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 ja mam Viledę i do paneli jest bardzo dobra więc nie wiem o co cho my myjemy podłogę w eskę od lewej do prawej i zakręt, dzięki temu nie rozmazujemy brudu po podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.07.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 O Flawless słyszałam, widziałam. Kurcze Magda, jak masz takie ciuszki, to tylko na bloga z nimi . Ty chyba wydajesz na dziecko podobnie lub więcej niż na siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.07.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 No tak, w Zarze za dużo nie ma dla takiego maluszka jak mój, ja przetrząsam TKMaxx, ale tam często są zrzuty ciuchów, które maja jakieś farfocle (czyt. wadę, np. są niewymiarowe lub niewygodne dla małego, co odkrywam dopiero po zakupie). W tych sklepach typowo dla dzieci jest tak dziecięco drogo i niezbyt ciekawie , a ciuchy, które pokazałaś, są super, luzackie, jak dla dorosłego, ale wygodne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 24.07.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Przy czym ostatnio żeby nie kumulować w domu szmateksu - sprzedaję na allegro i tym sposobem mam na nowe... a nie gromadzi mi się za dużo. to podaj namiar na priv na allegro, kolezanka kupuj własnie tak fajne ciuszki...to jej podeślę...a widze ze u Ciebie pewnie wiele ciekawych okazów polskie marki dla dzieci sa fajna...tylko dośc drogie najlepiej wybrac sie na jakies targi, tam ocenić ich jakoś w stosunku do ceny, wydaje mi sie, że w wielu przypadkach nie warto....chociaz niekture sa super fajne na fotkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.07.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 ja mam Viledę i do paneli jest bardzo dobra więc nie wiem o co cho my myjemy podłogę w eskę od lewej do prawej i zakręt, dzięki temu nie rozmazujemy brudu po podłodze. dziewczyny to może ja nie umiem go obsługiwać, mam taki pierwszy raz:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.07.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 No tak, w Zarze za dużo nie ma dla takiego maluszka jak mój, ja przetrząsam TKMaxx, ale tam często są zrzuty ciuchów, które maja jakieś farfocle (czyt. wadę, np. są niewymiarowe lub niewygodne dla małego, co odkrywam dopiero po zakupie). W tych sklepach typowo dla dzieci jest tak dziecięco drogo i niezbyt ciekawie , a ciuchy, które pokazałaś, są super, luzackie, jak dla dorosłego, ale wygodne . Ilonka w zarze nie ma dużo? moim zdaniem jest, zawsze oglądam takie malusie ciuszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 24.07.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Ivy akturalnie wszystko letnie wyprzedane:) . jak będzie nowa partia to prosze o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.07.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Reni, w Zarze, do której zaglądam, nie ma ani jednego ciuszka dla niemowlaka . Może w innych są większe działy dla dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.07.2013 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Magda super sprawa bardzo dobrze robisz sprzedając. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.07.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Reni, w Zarze, do której zaglądam, nie ma ani jednego ciuszka dla niemowlaka . Może w innych są większe działy dla dzieci. oj to dziwne w katowicach dział dla dzieci jest o 1/3 mniejszy od damskiego, czyli duzy, jak tam jestem to oczu nacieszyc nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 24.07.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 (edytowane) Magda Ty nawet szukając tapety, trafisz na ubranka dla dziecka Ja pojechałam wczoraj odebrać buty i oczywiście obkupiłam chłopaków, bo grzech nie brać jak koszulki/spodenki po 10/20zł :lol2: Magda u nas tych mopów w B. jeszcze pełno, jak chcesz to CI kupie i zawiozę do teściowej W Netto też widziałam nawet tańsze Reni ja mam mopa obrotowego z groupona i nic się z nim nie dzieje, ani nic nie leci Super się zmywa Wkłady na zmianę biorę z netto właśnie Edytowane 24 Lipca 2013 przez ida2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 24.07.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Magda właście doczytałam, że ty tam nie wchodzisz Zara i HM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 24.07.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 ja byłam w tych dwóch tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 24.07.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 ok:D wiecie, że jest malm efekt lustrzany http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10228757/ chyba ikea śledzi trendy na FM :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 24.07.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Dziewczyny tu jak zawsze tłoczno ;)wiec mam pytanko Czy macie ubezpiecznie na życie? w jakiej firmie? Ja jestem ciemna masa w temaciena razie rozmawiałam z babką z awiwyale nie wiem czy sa konkurencyjni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 24.07.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Karolek nie wiem czy mamy, coś tam w pracy i przy kredycie, ale chodzi Ci o specjalne osobno?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 24.07.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Nie nie mówię o grupowych itp tylko indywidualnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts