Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Magda, jak masz fajne ciuchy dla niego, to czemu nie?

Chyba nie ma jeszcze takiej strony? Ja bym chętnie zaglądała, według mnie pomysł bomba :yes:.

Może ktoś mógłby odebrać, że to płytkie, ALE ja chyba wiem, o co Ci chodzi - tak mało fajnych ciuszków dla chłopców, a tyle półek (w każdym sklepie) z rózowymi dla dziewczynek, według mnie taki blog byłby niezłą kopalnią inspiracji, adresów sklepów, itp., no przydatny po prostu :yes:. Ja się czasami czuję dyskryminowana, że dla chłopaczków tak mało fajnych ubrań jest :(, przecież oni też mogą fajnie wyglądać :yes:.

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No tak, w Zarze za dużo nie ma dla takiego maluszka jak mój, ja przetrząsam TKMaxx, ale tam często są zrzuty ciuchów, które maja jakieś farfocle ;) (czyt. wadę, np. są niewymiarowe lub niewygodne dla małego, co odkrywam dopiero po zakupie). W tych sklepach typowo dla dzieci jest tak dziecięco :( drogo i niezbyt ciekawie :no:, a ciuchy, które pokazałaś, są super, luzackie, jak dla dorosłego, ale wygodne :yes:.

Przy czym ostatnio żeby nie kumulować w domu szmateksu - sprzedaję na allegro :) i tym sposobem mam na nowe... a nie gromadzi mi się za dużo.

to podaj namiar na priv na allegro, kolezanka kupuj własnie tak fajne ciuszki...to jej podeślę...a widze ze u Ciebie pewnie wiele ciekawych okazów :cool:

polskie marki dla dzieci sa fajna...tylko dośc drogie :cool: najlepiej wybrac sie na jakies targi, tam ocenić ich jakoś w stosunku do ceny, wydaje mi sie, że w wielu przypadkach nie warto....chociaz niekture sa super fajne na fotkach :cool:

No tak, w Zarze za dużo nie ma dla takiego maluszka jak mój, ja przetrząsam TKMaxx, ale tam często są zrzuty ciuchów, które maja jakieś farfocle ;) (czyt. wadę, np. są niewymiarowe lub niewygodne dla małego, co odkrywam dopiero po zakupie). W tych sklepach typowo dla dzieci jest tak dziecięco :( drogo i niezbyt ciekawie :no:, a ciuchy, które pokazałaś, są super, luzackie, jak dla dorosłego, ale wygodne :yes:.

Ilonka w zarze nie ma dużo? moim zdaniem jest, zawsze oglądam takie malusie ciuszki

Magda Ty nawet szukając tapety, trafisz na ubranka dla dziecka :rotfl:

Ja pojechałam wczoraj odebrać buty i oczywiście obkupiłam chłopaków, bo grzech nie brać jak koszulki/spodenki po 10/20zł :lol2::lol2::lol2:

Magda u nas tych mopów w B. jeszcze pełno, jak chcesz to CI kupie i zawiozę do teściowej :D W Netto też widziałam nawet tańsze ;)

Reni ja mam mopa obrotowego z groupona i nic się z nim nie dzieje, ani nic nie leci :no: Super się zmywa :) Wkłady na zmianę biorę z netto właśnie ;)

Edytowane przez ida2