Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja się tak wzięłam, że mogłabym we wtorek wysyłać do Klientów świadczenia a będę już jutro od samego rana :lol2:

Żółty fajny, ale mięta z koralem lepsza :yes:

Duśku nie znałaś ani tego łóżka ani stolika nocnego? no wiesz co! to po co ja szperam i się dzielę każdym namiarem :mad:

Magda ta lustrzanka z IKEA mega porażka, zwłaszcza za tą cenę :lol2:

do roboty się wszyscy wzięli, ze taka cisza:lol2::lol2:

ja sobie ucięłam drzemkę w zasadzie :) wypiłam kawkę i odjechałam jak niemowlę po karmieniu hihi

(...)Duśku nie znałaś ani tego łóżka ani stolika nocnego? no wiesz co! to po co ja szperam i się dzielę każdym namiarem :mad:

żebym tak te 2,5 roku temu tego linka dorwała, nie byłoby dyskusji. a teraz rozpaczam sobie w ciszy, że wyro mam, a znalazłam fajniejsze (cenowo jest bardzo podobnie do mojego beds'a. eeeeh

Witajcie

Dla umilenia sobie czasu podczytuję Was - dziś podle się czuję.

dół mnie w pracy złapał. Po wychowawczym znalazłam nowa pracę, miała byc lepsza od poprzedniej a tylko na obietnicach się skonczyło. Kibluję już rok i jestem na warunkach pierwotnych, zmienił się szef i moge wszystkim naskoczyć. Chce mi się wyć - po prostu bo miało byc lepiej, a nie gorzej. Przecież nikt nie musiał mnie zatrudniać, pracuję w dużej firmie w stolicy i czuję się oszukana po całości.:bash::bash::bash::bash::bash:

Jeszcze 4 lata lemu przed ciążą zarabiałam dwa razy lepiej, nie miałam dziecka-rodziny a teraz kiedy potrzeb jest tyle mam o wiele gorzej.

Ogarnia mnie czarna rozpacz, kiedy uświadamiam sobie, jakie różnice zarobków dzielą osoby ludzi.

Venusko przepraszam za swoją prywatę:hug:

Na marginesie - powiem Wam, że mój mąż ma firmę, w ktorej sprzedaje m.in. parapety itd a ja taka ciekawa, że nawet cen nie znam. Wstyd.