Ilona Agata 24.07.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Daila z fajnych, choć zatłoczonych nadmorskich miejscowości to Baśka Woda i Tuciepi (czy jakoś tak ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 24.07.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Dzięki Kochane za informacje . W tym roku ma być spontanicznie, bo z powodu, że mężulek zapomniał wyrobić nowy paszport plany wakacyjne sie zmieniły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 24.07.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Racja, południe najlepsze Tyle, że baaardzo oblegane, w Makarska= masakra Najlepiej jakaś wysepka, my bylismy dwukrotnie na Brać Z namiarów od forumowej kAli Dalia ale do Cro nie potrzebujesz paszportu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 24.07.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Wiem, że nie, ale mieliśy lecieć do Turcji, a tam paszport juz potrzebnyA podzielisz sie namiarem na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.07.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Dalia, tylko nie wracaj z dodatkowym bagażem (tak jak my ). Właśnie Baśka i Tuciepi są na Makarskiej Riwierze . Można stamtąd podjechać i do Splitu i na wodospady Krka i do Dubrovnika . Czarnogóra jest piękna - im bliżej Czarnogóry tym piękniej, dlatego najlepiej nie zatrzymywać się na północy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 24.07.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Dalia żadna tajemnica, bo ona (kAla) ogłasza się na FM http://forum.muratordom.pl/showthread.php?151709-CHORWACJA-ZAPRASZAM-)/page20&highlight=chorwacja Obecnie jest chyba nawet juz na miejscu Ilonka chodziło mi o to, że w samej Makarskiej Baaaardzo tłoczno jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 24.07.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 (edytowane) Ilonko tylko nie kracz, bo ja więcej dzieciów nie planuję . Będę sie musiała dobrze zabezpieczyć ida2 dzięki za linka do Kali Edytowane 24 Lipca 2013 przez Daila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 24.07.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 a ja poważnie rozważam czy od razu lustra i kabiny walk in nie zamówić do łazienki dolnej za 1300 zamów, bo będziesz się bujać jak ja. a zajebistego szklarza w rozsądnych cenach (a w zasadzie firmę robiącą takie bajery) mam po drugiej stronie ulicy. 400 m i się od 3 lat wybrać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.07.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Ilonka chodziło mi o to, że w samej Makarskiej Baaaardzo tłoczno jest Nie będę ukrywała, że w Baśce i Tuciepi też . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 24.07.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 My jezdzimy doo mniejszych miejscowości a do wiekszych robimy wycieczki np. kupari uwielbiam. czarnogórę mozna zwiedzic ale na dluzsze wakacje sie nie nadaje. albania jest ciekawa , to juz dla koneserow i ludzi o mocnych nerwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 24.07.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 yoka za rok możecie się już spokojnie z A. wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 24.07.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Jesli bedzie $ to mamy zamiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcia1979 25.07.2013 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Witajcie Venusko jakiego oleju używasz do olejowania? Ja skonczyłam na szamponie alterry i Jantarze do wcierania. Nadal odzywke musze kupić i cos do olejowania. Do olejowania stosujesz ten olejek do ciała alterry? Proszę o instrukcję. Dziękuję. Venusko jeżeli chodzi o urlop - jeżeli mogę coś od siebie..jeżeli rzeczywiście nie mieliście wakacji od dłuższego czasu, nawet się nie zastanawiaj. Ze znajomymi albo sami - czasami jest tak, że znajomych lepiej trzymać na dystans bo na takich wyjazdach mozna łatwo o nieporozumienia. Rzeczy do domu nie uciekną, a i tak macie pięknie wszystko zrobione a wakacje, czas spędzony razem, piękne widoki itd niczym nie zastąpisz. Dopóki nie macie dzieci korzystaj i zwiedzaj świat bo potem może na to nie być czasu, ochoty, pieniędzy. To właśnie teraz powinniście zwiedzać, poznawać - ja bardzo żałuję, że nie podróżowałam więcej a ostatnią wycieczkę przed ciążą do Zakynthos - Grecja wspominam do teraz. Nie zlapałam pierwszej lepszej oferty ale byliśmy w kameralnym hotelu, z własną plażą, miastem na samym cypelku, gdzie wieczorami wychodziłam na plażę i czytałam książkę. A wyspę zwiedziliśmy wzdłuż i wszerz skuterkiem. Polecam i nawet się nie zastanawiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 25.07.2013 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Hej dziewczyny:) Czy któraś z Was korzystała z tych apartamentów , które poleca forumowa Kala na Chorwacji?, ciągle nie mamy planów i im dłużej siedzimy w pracy, to mam zupełnie dość, chcę odpocząć Justyna ja też jestem tego zdania, że na urlop czasami warto się wybrać, docenisz to po latach, my nasze najlepsze wakacje wspominamy przez cały rok, nie tylko wtedy jak siedzimy w mieście latem, to nasze jedne z najwspanialszych wspomnień, których nam nikt nie zabierze, a wystrój domu naprawdę może poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 25.07.2013 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 A możesz polecić coś bo my się w tym roku wybieramy Polecam miejscowość Pogdora, leżącą za Tucepi:) Byliśmy tam drugi raz, poprzednim razem w zeszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 25.07.2013 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 A tak w ogóle to cześć dziewczynki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.07.2013 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Julcia ja wcieram olej sezamowy z tygodnia azjatyckiego w Lidlu taki akurat niezaczęty miałam Na suche włosy rozcieram olej, pomijając nasadę robię banana, spinam spinką i idę a to wypakować i na nowo załadować zmywarkę, a to kotom miski umyć, a to kuwety wyczyścić...pół godziny zleci szybko później myję alterrą i nakładam odżywkę alterra albo garnier z awokado bo glorii jeszcze nie kupiłam W kwestii wakacji pewnie masz rację natomiast dla mnie nie ma różnicy czy to będzie Grecja czy nasze Mazury chcę spędzić czas z mężem, o wyjazd ze znajomymi się nie boję W domu niby nic nie ucieknie, natomiast ja się wychowałam w domu gdzie na wakacje się nie jeździło bo zawsze było coś innego do kupienia, dlatego dla mnie wakacje jako wycieczka nie są must have Ustaliłam dziś z mężem, że za jednym zamachem kończymy łazienkę dolną, robimy szkło w kuchni (do końca będzie brakować tylko jednej rolety rzymskiej) i zamawiamy konsolkę na holl dolny do zakończenia hollu będzie nam brakować już tylko balustrady schodowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcia1979 25.07.2013 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 A maskę Glorię gdzie można nabyć? i uciekam do pracy Miłego dnia zyczę wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.07.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 helloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.07.2013 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 hej Julcia na allegro ja będę zamawiać, bo za leniwa jestem na bieganie po aptekach. Magda co dokładnie tego jantaru mam kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts