Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dalia, tylko nie wracaj z dodatkowym bagażem :lol2: (tak jak my :oops:).

Właśnie Baśka i Tuciepi są na Makarskiej Riwierze :yes:. Można stamtąd podjechać i do Splitu i na wodospady Krka i do Dubrovnika :yes:.

Czarnogóra jest piękna :rolleyes: - im bliżej Czarnogóry tym piękniej, dlatego najlepiej nie zatrzymywać się na północy :no:.

a ja poważnie rozważam czy od razu lustra i kabiny walk in nie zamówić do łazienki dolnej za 1300 :rolleyes:

zamów, bo będziesz się bujać jak ja. a zajebistego szklarza w rozsądnych cenach (a w zasadzie firmę robiącą takie bajery) mam po drugiej stronie ulicy. 400 m i się od 3 lat wybrać nie mogę :bash:

Witajcie

Venusko jakiego oleju używasz do olejowania? Ja skonczyłam na szamponie alterry i Jantarze do wcierania. Nadal odzywke musze kupić i cos do olejowania. Do olejowania stosujesz ten olejek do ciała alterry? Proszę o instrukcję. Dziękuję.

Venusko jeżeli chodzi o urlop - jeżeli mogę coś od siebie..jeżeli rzeczywiście nie mieliście wakacji od dłuższego czasu, nawet się nie zastanawiaj. Ze znajomymi albo sami - czasami jest tak, że znajomych lepiej trzymać na dystans bo na takich wyjazdach mozna łatwo o nieporozumienia. Rzeczy do domu nie uciekną, a i tak macie pięknie wszystko zrobione a wakacje, czas spędzony razem, piękne widoki itd niczym nie zastąpisz. Dopóki nie macie dzieci korzystaj i zwiedzaj świat bo potem może na to nie być czasu, ochoty, pieniędzy. To właśnie teraz powinniście zwiedzać, poznawać - ja bardzo żałuję, że nie podróżowałam więcej a ostatnią wycieczkę przed ciążą do Zakynthos - Grecja wspominam do teraz. Nie zlapałam pierwszej lepszej oferty ale byliśmy w kameralnym hotelu, z własną plażą, miastem na samym cypelku, gdzie wieczorami wychodziłam na plażę i czytałam książkę. A wyspę zwiedziliśmy wzdłuż i wszerz skuterkiem. Polecam i nawet się nie zastanawiaj.:yes:

Hej dziewczyny:)

Czy któraś z Was korzystała z tych apartamentów , które poleca forumowa Kala na Chorwacji?, ciągle nie mamy planów i im dłużej siedzimy w pracy, to mam zupełnie dość, chcę odpocząć:cool:

Justyna ja też jestem tego zdania, że na urlop czasami warto się wybrać, docenisz to po latach, my nasze najlepsze wakacje wspominamy przez cały rok, nie tylko wtedy jak siedzimy w mieście latem, to nasze jedne z najwspanialszych wspomnień, których nam nikt nie zabierze, a wystrój domu naprawdę może poczekać:yes:

Julcia ja wcieram olej sezamowy z tygodnia azjatyckiego w Lidlu :rotfl: taki akurat niezaczęty miałam ;) Na suche włosy rozcieram olej, pomijając nasadę robię banana, spinam spinką i idę a to wypakować i na nowo załadować zmywarkę, a to kotom miski umyć, a to kuwety wyczyścić...pół godziny zleci szybko :yes: później myję alterrą i nakładam odżywkę alterra albo garnier z awokado bo glorii jeszcze nie kupiłam :lol:

W kwestii wakacji pewnie masz rację ;) natomiast dla mnie nie ma różnicy czy to będzie Grecja czy nasze Mazury :p chcę spędzić czas z mężem, o wyjazd ze znajomymi się nie boję :no:

W domu niby nic nie ucieknie, natomiast ja się wychowałam w domu gdzie na wakacje się nie jeździło bo zawsze było coś innego do kupienia, dlatego dla mnie wakacje jako wycieczka nie są must have :no:

Ustaliłam dziś z mężem, że za jednym zamachem kończymy łazienkę dolną, robimy szkło w kuchni (do końca będzie brakować tylko jednej rolety rzymskiej) i zamawiamy konsolkę na holl dolny :wave: do zakończenia hollu będzie nam brakować już tylko balustrady schodowej :yes: