Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Reni stacji Orlen chyba ;) Do Kat - Ikei tez możesz przecież a4 jechać :)

Magda będę w forum, ale jakieś 1,5h ;)

tak to za orlenem jeszcze jakieś 5 km, no tak do katowic a4 ale zjażdzam na nią dopiero za outlet w sosnowcu, czyli całe jaworzno musze pokonać a zajmuje mi to 20 minut, do krakowa też tyle jadę

Karelajna podaję cały spis, bo zajeździcie mi tą Magdę, ja jej muszę bronić :hug: :lol2:

1) nie suszyć włosów w ogóle po myciu

2) do codziennego mycia kupić w Rossmanie szampon i odżywkę z Aletrry z czerwoną nakrętką ewentualnie papaja i bambus i myć jak zawsze trzymając odżywkę 10 min na włosach, płukać na przemiennie wodą ciepłą i zimną włosy :yes: kupić odżywkę garniera z awokado i na zmianę raz używać tej a raz tej z Alterry.

3) na początek 3x w tygodniu olejować włosy, ja mam sezamowy (kuchenny) :lol2: , na suche nie brudne włosy (nie mogą być po treningu) rozetrzeć olej na włosach omijając nasadę, spiąć w banana na pół godziny. Umyć szamponem z Alterry nałożyć odżywkę Malwa Gloria do kupienia na allegro, potrzymać na włosach min 10 min i spłukać naprzemienną wodą.

4) Raz w tygodniu używać szampony Baby Dream do kupienia w Rossmanie (on oczyszcza) ale nigdy przed olejowaniem.

5) na mokre włosy odżywkę Jantaru na porost włosów przelać do atomizera i nim psikać nasadę na mokre włosy ale nie spłukiwać.