Elena76 28.04.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Czy ktoś z Was pracuje lub ma znajomych, którzy pracują w banku PKO BP? Chodzi mi o centralę w Warszawie. Zadowoleni jesteście? Zastanawiam się, jaka tam jest atmosfera... bo kasa to nie wszystko;) Zmieniać robotę czy nie zmieniać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 28.04.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 na gazetowym widziałam fora pracowników banku, może tam popatrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 28.04.2010 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 dzięki, znalazłam cały wątek, w którym udzielają się pracownicy PKO BO, może czegoś się dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocenbossa 18.12.2010 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Witam,chciałbym przedstawić wam stronę http://www.ocenbossa.plNa stronie zamieszczane są opinie o pracodawcach oraz ich firmach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts