tomal81 28.04.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Witam.Właśnie jestem w trakcie remontu balkonu.Podłoga już zrobiona,teraz kolej na ściany.No właśnie..Chciałbym położyć coś w rodzaju tynku ozdobnego.Ściany są pomalowane farbą balkonową.Niestety nie wiem jaką,ponieważ mieszkanie niedawno kupiłem.Czy po zagruntowaniu,mogę na to położyć np.tynk mineralny z domieszką żwirku?Niestety jestem dość zielony w tych sprawach więc proszę o wyrozumiałość Chciałbym,aby koszt nie był zbyt wysoki,portfel niestety cienki.. Dzięki z góry za porady i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomal81 29.04.2010 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Nikt mi nie pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomal81 30.04.2010 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 No to dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 30.04.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Aleś nerwowy. Dlaczego tynk mineralny ? Mineralny pasuje pomalować. Lepszy akrylowy ; wyczyścić, zagruntować , wyrównać klejem do elewacji ,zagruntować , dać tynk akrylowy Bardzo ważne jest oczyszczenie starej farby przed zagruntowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomal81 30.04.2010 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Aleś nerwowy. Dlaczego tynk mineralny ? Mineralny pasuje pomalować. Lepszy akrylowy ; wyczyścić, zagruntować , wyrównać klejem do elewacji ,zagruntować , dać tynk akrylowy Bardzo ważne jest oczyszczenie starej farby przed zagruntowaniem. Nerwowy nie..Trochę mi się spieszy.. A mineralny kolega mi polecił.Jednak taniej wyjdzie.Choć może warto trochę wydać niż w przyszłym roku znowu kombinować.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 30.04.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Zawsze można po jakimś czasie pomalować tynk mineralny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomal81 30.04.2010 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 A kolega który poleca-mineralny czy akrylowy?Który trwalszy?Z akrylowym chyba mniej roboty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 30.04.2010 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Jestem za akrylowym" wyczyścić, zagruntować , wyrównać klejem do elewacji ,zagruntować , dać tynk akrylowy " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomal81 30.04.2010 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 To ja już więcej kolegi nie męczę Wybiorę jednak akrylowy. Wielkie dzięki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts