Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 432
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hop Hop! Jestem!

Lampa massive coventry osobiście przemalowana na kolor elewacji - już wisi :

ogr

Podbitka na ganku zrobiona, fuga w podstopniu z kostki również:

ogr

Nacykałam też mnóstwo fotek różnych części działki, ale nie ma się czym chwalić ;) Natomiast mam nadzieję, że kiedyś będę mogła wkleić tu zdjęcia 'przed' i 'po' :D

Dziś wklejam jedną, południowa część, w zamierzeniu 'wypoczynkowa' - na dowód, że glebogryzarka była i ziemia wreszcie w miarę równa! :D :D

ogr

Pozdrawiam cieplutko :)

aa6 (3)..jpg

dziekuje Aniu, bardzo mi milo, ze Ci sie podoba! Pada deszcz czy snieg? Nas zyasypalo tak, ze nie wiem co powiedziec....jutro rano zrobie foty... super,ze wczoraj okrylismy agrowloknina wszystkie tuje ,40 sztuk, bo dzis juz sa pod sniegiem..... w ogole w Bialym paraliz. Jedyne co sie porusza po ulicach to biale niedzwiedzie :yes:

ps.sorry za brak polskich znakow,cos mi sie stalo z klawiatura

Uwielbiam taką zimę! Uwielbiam! Mega ciepłe buty, szczelne ubranie, w którym ledwo się człowiek porusza, a już rąk do góry to na pewno nie podniesie, dwie pary rękawiczek i spaaacery :) :) Skrzypiący pod nogami śnieg i mój czarny pies na białym tle :) A jak nie wieje, nie pada i nie trzeba odśnieżać to w ogóle perfect!

Moja osobista zaspa :D

ag..jpg

• 3 weeks później...

Magia świąt to dziecięca wiara w Świętego Mikołaja, spokojna rozmowa z bliskimi przy kominku, rozleniwiony telefon, zaspany budzik i śnieg, który nie jest utrapieniem. Magicznych Świąt Bożego Narodzenia życzy

Yukowa rodzinka

http://images1.hiboox.com/images/5008/911be98e3f1bec65ac09515ad9cc10e9.gif